- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Hát, ez a Timely valami csodaszép! Bárcsak ki lehetne rakni élő háttérnek, vagy legalább lockscreennek!
-
no more
veterán
A három ébresztésből egy sem ébresztett reggel. Nem semmi. Downloading Timely...
-
no more
veterán
Hát, 3 napig bírta, ma már nem ébresztett (szerencsére be volt állítva a céges is)... Hozzáadtam most +2 ébresztést ugyanarra az időre, 3-ból egy csak fog riasztani. Vagy, marad a Timely.
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34320 üzenetére
Napidroid Facebook oldalán vannak a kommentek a Lollipopos téma alatt. "megduplázódott a Lollipopot futtató eszközök száma", vagy valami ilyesmi a cikk címe. Megnézheti saját maga is a HTC fan kommenteket.
Vagy itt MA-n az S5 fórumot. Ahogy hallottam, eddig talán 3 ember volt vele megelégedve a Lollival onnan (azok is gondolom custom ROM-ot használnak).
-
no more
veterán
válasz
no more #34317 üzenetére
Szerintem mindenképp tiszteletreméltó dolog a HTC részéről, hogy egy gyakorlatilag tökéletes szoftvert adtak ki a kicsikénkhez, ezzel nem kényszerítve a váltásra... Én főleg, felettébb örülök, mert jövő májusig fizetem a részletét a T-nek.
Fentebb lehet látni, milyen is egy "másmilyen" gyártó Lollipop frissítése (hú, milyen lehet majd az Xperia Z-n a Lolli, úr isten!)... Jó, persze, február elejére ígérték, ebből lett február vége, de legalább szuperül működik, A HTC kijavítgatta a hibákat, nincs memory leak, wifi gond, nincsenek problémák (az ébresztésen kívül, bár az is 3 napja működik már). Az 100%, hogy engem ezzel a húzással megvettek kilóra, az életben nem fogok más gyártótól telefont venni!
#htc4life
-
no more
veterán
válasz
szegto #34314 üzenetére
Erre gondolsz?
"S5 re nagyon szar az 5.0 szétszedte a telot szo szerint kamera hiba,a névjegyzék leállt, hívásnál befejezi a folyanatban lévő hívást ugyhogy egy nagy szar :@ mikor lesz 5.0.1 vagy 5.1 S5 re?? -.-""
"Nekem ugyanez használhatatlan a telefon lefagy leáll kilèp mindezt magától..Te micsi vele?!"
"sírtok majd ha megkapjátok......megvan két hete. azóta oda a telefonom...."
"Szerintem jobb ha meghagyjatok az eredeti rendszerrel a telot... nekem S5-on lollipop van, lefrissitettem, szar volt az egesz. Egy rakas fos!
Gyari visszaallitast kapott, jobb lett valamivel a telefon, de kozel sem olyan jo mint a gyári 4.4.2-vel..."
"Nekem is használhatatlan az S5 5.0 lefagy leállnak rajta az alkalmazások.."
"Ja es van fozott 5.02 is...de az is szar!"
-
-
no more
veterán
válasz
kdennis #34310 üzenetére
Lassabban nyílnak meg az appok, sokkal... FR után is (én nyomtam frissítés után). Viszont rohadt gördülékeny lett a rendszer, durva nagyon. Ennyit megér a Lolli, szerintem jó frissítés lett és méltó "befejezése" az M7-nek. Nincs vele bajom az ébresztőn kívül... Ezt remélem a HTC frissíti Play-en keresztül. Amúgy lehet azért is akad neked a játék, mert még nincs Lollira "átírva". Nekem megakad a Don't tap the white tile, szinte minden érintésnél... -.- De csak, ha zongora hangra van téve (ezt sem értem amúgy). Majd megcsinálják.
Amúgy itt egy M9 teljesítmény teszt. Elég sok helyen konkrétan legyalulja az S6-ot és az iphone 6-ot is.
-
no more
veterán
Ma is ébresztett a telefon, viszont, ami érdekes, hogy 5:30-ra van beállítva nekem, de 32-kor ébresztett. Szóval még a cégessel kelek egy darabig.
-
no more
veterán
1-2 app nevetségesre van árazva a Play Áruház szülinapja végett!
Itt lehet mazsolázni!
-
no more
veterán
válasz
Nightfall75 #34283 üzenetére
Megcsináltam az általad javasoltat is, tehát most egyetlen egy ébresztésem van, amit én állítottam be és ugye töröltem az óra alkalmazás adatait is. Ma reggel ébresztett a telefon!
Még pár napig azért beállítom a cégest is.
-
no more
veterán
Én most kipróbáltam, hogy töröltem az óra alkalmazásadatait, és így újra be kellett állítanom. Holnap írok, hogy történt-e változás. Lehet nem kell FR-ezni senkinek.
-
no more
veterán
válasz
yodee_ #34249 üzenetére
Ilyen amúgy, normális
, nappali videón. Nekem itt tetszett meg.
(#34251) TheProb: Igazából én még nem érzem hiányát, amíg olyan gyors a HTC multitasking felület, amilyen. Sitty-sutty lehet váltogatni az appok között, én nem is szoktam az app drawert használni.
Amikor használtam S3 LTE-t, kipróbáltam amúgy az osztott képernyős multitaskingot, hasznos dolog mindenképp, ötletes (elvileg a Gugli dolgozik rajta, hogy beépítse az Androidba alapból, erről mi már lemaradunk)!
-
no more
veterán
Mondhat bárki bármit... ez gyönyörű, pont.
-
no more
veterán
Ma reggel ébresztett, bár biztos, ami biztos, beállítottam a cégest is!
*kopp-kopp*
-
no more
veterán
No, emberek. Nem tudom, mi történt, restartolgattam, kapcsolgattam a multitasking felületeket és 2 napja megszűnt a kártyás felület akadozása, teljesen. Bár inkább a HTC-set használom, mert azonnal reagál és nem lassú az animáció. Ez pipa. Már csak imádkozom, hogy ébresszen az óra.
Ezt is kapcsolgattam össze-vissza, remélem megjavul.
-
no more
veterán
Már csak idő kérdése és bemutatják a HTC One M9-et.
-
-
no more
veterán
válasz
Valkűr #34093 üzenetére
Nekem sem engedte kivenni a kódot... csináltam egy factory resetet és megjavult.
Eléggé más rendszer a Lollipop a KitKat-hez képes, így könnyen lehetnek bajok frissítés után, ha nem csinálsz FR-t.
(#34091) Ununqatrium: Ez érdekes, tényleg nem működik... "A HTC feljegyzések már nem érhető el" wtf?! Mi az, hogy "már"? Nekem is volt ez, az felírva, de letörölni sem lehet az appot, se letiltani.
-
no more
veterán
Egy negatívum, legalább is számomra: Az új kártyás multitasking nagyon lagos. Lassan reagál a dupla koppintásra a home gombon és van egy jó fél-1 másodperces késés alkalmazás váltásnál is. Erre valami megoldás (a HTC-s tökéletesen reszponzív)? Nekem nagyon tetszik, na, de mégis!
-
no more
veterán
A memóriakezelés hihetetlenül jó lett, azt kell, hogy mondjam. Reggel néztem rá Play-re, most az előbb megnyitottam és újratöltés nélkül beadta az utolsó nézett oldalt. Baromi jó, végig 900 és 1000MB körül van a szabad RAM. KitKat-ben mindig 700-800 körüli volt ez az érték.
(#34061) SanyikaDC: Nézd, most egyszer megcsinálod, soha többé nem kell!
És nagyjából mindent visszaállít a HTC biztonsági mentés app.
-
no more
veterán
Azért az mi kemény, hogy 4.4-gyel 29300 körül dobott nekem Antutuban, most 31400 pont lett!
-
no more
veterán
válasz
Sukta 95 #34004 üzenetére
Nyomj egy Factory resetet... Nekem frissítés után nem engedte megváltoztatni a lezárási képernyőt, hogy ne kérjen kódot. FR után még a gugli kereső is felkerült a multitasking felületre (nem, mintha annyira hiányzott volna). Gondoltam leírom ezeket a példákat, hogy lássa más is, hogy a FR most sajnos kell, sok hiba fennállhat a régi rendszer miatt...
FR után viszont olyan lesz a telefon, amilyennek lennie kell. Perfekt, smooth, szupergyors.
Kár, hogy van 1-2 appom, ami még nincs felkészülve Lollira és lassított felvétel lett (pl. Swiftkey-ben a beállítások menü). Remélem minél-előbb frissítik ezeket.
-
no more
veterán
Ami még pozitívum Lolliban, hogy ha törölsz egy appot végre a szemetet is kitörli vele együtt (rákérdez)!
-
no more
veterán
válasz
Derrewyn #33989 üzenetére
Nekem rezeg pin kódos képernyőzárnál, most néztem meg. Energiatakarékos cuccot meg nem használok, így nem zavar, viszont pl. a futó E-Robot alkalmazás értesítéseit nekem is kirakja oda középre... az a gáz, ha az appban kikapcsolom, hogy ne mutasson értesítést, akkor semmilyet sem mutat.
-
no more
veterán
Hihetetlen, hogy kiszedték a Facebook-ot rendszeralkalmazások közül... még írtam nekik FB-n, hogy szedjék ki, mert zabálja az akksit és nem lehet leállítani sem, mert rendszeralkalmazás. Most megnéztem és ki tudtam törölni.
Valaki el tudná magyarázni, hogyan tudom kivenni a pin kódos kijelző feloldást? Úgy szeretném, hogy csak végighúzom az ujjam és kész... Nem tudok rájönni. Nem engedi kivenni a pin-kódot, csak megváltoztatni másmilyenre.
Még valami: tudja valaki, mi történt a naptárral? Konkrétan megszűnt működni... aCalendar sem működik, sem a Google naptár. o.O
-
no more
veterán
válasz
Tiger. #33972 üzenetére
Az kimaradt, hogy kivétel a FB Messenger, igen.
Bocsi. De neki Viberhez kell, azon szerintem működik (én nem használom személy szerint a Vibert).
(#33965) Redplee: Amúgy, miért szeretnéd őket bezárni? Full felesleges, ugyanúgy futni fog (némelyik) és több enerdzsi lesz újra elindítani ---> energiazabálás és merülés.
-
no more
veterán
válasz
kdennis #33969 üzenetére
Pont erre gondoltam... nagyon jó dolog ez a részükről! Én különösen örülök neki, mert májusban vettem T-ben a szépségem, szóval még jó 1 évig fizetem.
Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!
-
no more
veterán
HTC_032 CID elérhető a Lolli, most jelzett a kicsi! Istenem, legyen délután és érjek már haza!
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33896 üzenetére
Hát nekünk pl. nem lesz a valós idejű előlapi és hátlapi fotózás.
Ugye lehet olyan képet csinálni, hogy egyszerre megy az előlapi és hátlapi kamera is... M7-en csak az egyik és utána lőhetsz képet a másikkal. Akkor nincs defocus sem... Mondjuk ez amúgy sem érdekel a gugli kamera appban benne van.
Aminek lehet örülni, hogy újra egymás mellett a fényképező + videó gombja, mint Sense 5-ben volt!
-
no more
veterán
válasz
hermandani #33894 üzenetére
A 4.4.4 volt az Eye Experience frissítés, ha jól tudom, viszont nekünk valamiért kimaradt, ellenben bekerül a Lollipopba (viszont butítva, mert nincs dupla kameránk).
-
-
-
no more
veterán
válasz
Pr3ciSioN #33843 üzenetére
Az Evleaks szerint ígyfog kinézni, és eddig ők mindig 90-95%-os pontossággal eltalálták a kinézetet.
Akárhogy is fog kinézni, jók a HTC-nek ezek az ingyen reklámok, ha már ők nem marketingelnek. Túl nagy a hype az S6 és M9 körül már, durvább mint az iphone6 körül volt, az kell mondjam!
-
-
no more
veterán
Itt egy videó az M7 Lollipopról. Elég vajsimának tűnik, kár, hogy fel van gyorsítva a videó. Tetszetős a teljesítmény (S4 Lolli lagol, meg akadozik, természetesen)!
-
no more
veterán
válasz
MaddeNNNN #33825 üzenetére
Reménykedjünk benne, hogy minimalizálják a bugokat.
Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal!
Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem.
Reméljük M7-et is sikerül a HTC-nek feltuningolni picit.
Szerk: Meg is van!
Íme!
Ami érdekes, hogy a Nexus5-öt -enyhén fogalmazva- gyakorlatilag tönkretette a Lollipop...
-
no more
veterán
Hétfőtől lehet reménykedni egy finom Chupa Chupsban?
-
no more
veterán
válasz
kdennis #33799 üzenetére
Na, az első videó... miért olyan kicsi az FPS??? Nekem is sokszor akadozik a felvétel, ha ilyen sötétben videózok partykon... Erre jó lenne egy megoldás.
(#33801) Pr3ciSioN: Ezt nem tudom. Majd valaki okosabb, aki már szervizeltette az övét biztos tud hasznosat mondani.
-
no more
veterán
válasz
perempe #33795 üzenetére
Hmmm.
De sajnos már nincs HAAC mikrofon bennük...
Attól függetlenül pl az én telóm jobban veszi fel a hangot, mint ismerősöm Z2-je. Nagy partyn, ahol fülsüketítő a zene, az enyémen minimálisan torzít már, a Z2-n csak recsegés-ropogás... Szoktam is szívni a vérét!
Talán az M8-ban már van HDR miki...
Szerintem egy ilyen lightosabb koncertet tökéletesen fog felvenni neked.
-
no more
veterán
válasz
Juliuska #33761 üzenetére
Nagy előrelépés nem hiszem, hogy lesz a hatoshoz képest, mi amúgy is butítva kapnánk, mármint a gesztusok hiánya miatt nekünk a sok fontos dolog kimaradna. Vagy még több GPU gyilkos animációt akartok? Már így is csomószor beakad az M7 a Sense6 óta, nem kell még több (most már) Lollipopos sz*r.
Remélem 5.0.2-vel végre ugyanazt a felhasználói élményt kapjuk vissza, mint anno Sense5-ben, javítsák ki a Lollis bugokat (wifi, memória zabálás), aztán hagyják végre békén ezt a telefont... Nekem csomószor megakad még app drawerbe lépéskor is az animáció.
-
no more
veterán
Vajon jövő héten megérkezik a várva-várt nyalóka?
Az új értesítési rendszer nagyon-nagyon bejövős!
-
no more
veterán
Jézus, ez egy szörnyeteg lesz!
HTC One M9 Specs. Display: 5 inch Full-HD Processor: Qualcomm 810 Snapdragon Ram: 3GB DDR4 Memory: 32GB or 64 GB + micro-SD Slot Connections: LTE Cat 6 capable of downloads up 300Mbps and Uploads of 50Mbps, VoLTE, Wi-Fi, and Bluetooth 4.1 Rear Camera: 20.7 Mega-Pixels with Dual Led-Flash Front camera: 4 Ultra-Pixels OS: Android 5.02 Lollipop with the new HTC Sense 7.0 Sound: Boom Sound Battery: 2840mAh
-
no more
veterán
válasz
#31774976 #33678 üzenetére
Azért az elég nagy érdem a HTC-nek szerintem, hogy egy Z3c mellett is így tetszik neked.
Manapság már nem egy kategória a két készülék. Persze nyilván nagyon jó a One is, no, de Snapi801 vs 600 és 3GB vs 2GB RAM...
Olyat sajnos nem hiszem, hogy fogsz találni használtan, amiben volt már kamera csere...
-
no more
veterán
Na EZ már nem semmi!
Egyre jobban néznek ki ezek a leak képek.
-
no more
veterán
válasz
HUTCHDB #33652 üzenetére
Szerintem az alsó kép kamu... A kamera jobb oldali része eléggé recés, míg a többi oldal szép sima. Bár nekem tetszik így feketés antennacsíkokkal. A HTC azt mondta, hogy az előlapi kamera kinézete hasonlítani fog a Desire 826-éra. Legalább is, ilyen pletyka is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 4
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest