- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29889 üzenetére
Nem épp Sense 5.5 -ös de olyan keverék.
Jó a görgetés és nem áll meg fél doboznál.// épp a wp miatt nem csempéztem le. pföjj.
+ Hát igen épp ezért lettek ilyenek a HTC appok.
Te nem vagy itt régóta nem tudod de mi megszenvedtünk anno a frissítésekkel a régebbi HTC-knél.(#29888) Tiger.
Majd jön nyugi.
Komplikált ez a frissítési procedúra. -
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #29882 üzenetére
Nem egyszer égette már az én kezem is.
Sőt nekem is volt, hogy hirtelen leszaladt az akku szint.Ha beakad valami az csak szépen lassan majszolja el az aksit. Viszont ha valami olyan akad be ami pörgeti mellé a procit akkor szépen leszaladhat az aksi és forró is lesz a teló tőle.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Millerchris #29875 üzenetére
Ilyenek ezek a GSM boltosok..
Kivétel persze van, de ritka mint a fehér holló.
Beszerzik valahonnan olcsón aztán eladják itthon drágán, függetlenítve.
Aztán ha gariztatás van csak vakarják a fejüket. Hisz nekik azzal is a meló van, hogy vissza állítsák rendesre előtte.Kérdezed csak Kocsó kollégát ő aztán tudja.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Millerchris #29872 üzenetére
A melegedés főleg nyáron azért lehet problémás.
Volt már olyan idén, hogy a buszon ültem a 40 fokba, játszottam és ment a 4G, Egy 10 perc után majdnem földhöz vágtam olyan meleg volt.Na de igazat adok Xaels kollégának, valami szívja az aksit és ezek szerint a procit is pörgeti.
Csinálj bootloaderből egy factory restetet ne pedig a beállításokból és egy napig a csupasz rendszert használd aztán fokozatosan telepítsd vissza a dolgokat és kifog derülni mi a baja.Szervízzel akkor foglalkozz ha a csupasz rendszer is ezt csinálja
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29868 üzenetére
Hát ezért a google -ra pont nem mondanám, hogy nincs esze.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29864 üzenetére
Segítek!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29810 üzenetére
Ha gondolod backportolok egyet valahonnan.
Android 2.3 + Sense 3.5 HTC OneBár nagy eséllyel nem engedné fel a bootloader az enynivel régebbi verziót
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29808 üzenetére
Mondjuk az tényleg nagyon falta..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29804 üzenetére
Nekem már régóta nem szinkronizálja
Ezt az appot használom helyette. Tökéletes.
Ha a fiókoknál megyek be a facebookba akkor is csak a névjegyeket lehet választani szinkronizálsára.
-
s3nsitivity
addikt
Akkor ez
Igen, azok elég megbízhatóak és minden processre(legalábbis root-al biztosan) bellíthatóak.
Én anno használtam a fent említettet mikor még semmi mást csak a böngészőt nyomkodtam.Arra tökéletes volt, végülis neked is valami hasonló kell.
De ez csak én vagyok, hátha mond más is valami okosságot.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29769 üzenetére
Akkor akit tegnap láttál utoljára már egy éve nem láttad.
Isten éltessen!
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pedro7 #29738 üzenetére
Megelőztek
(#29739) Edenyke
Na ja.
Kimagyaráztam magam!
Amúgy ha már szóba hoztam, elevaten most nagyon megy ez a #TheOneWay nevű project.
Ez a "szlogenje" : [link]
Érdekesnek ígérkezik.
" As an HTC owner, you are part of a movement of free thinkers, innovators, and those that play by their own rules. You aren’t afraid of going against the grain, shaking things up, and celebrating your individuality.You are a member of #TheOneWay, a lifestyle that highlights how your phone, the HTC One, is used to make the most out of your life’s best moments – with friends, on the road, out at parties, in nature – anywhere that inspiration strikes.
This is your movement. And we want to see how we (your HTC) fit into your lifestyle and how you live life #TheOneWay. "
Ha ez a nagyközönség előtt is beindul akkor igen felhasználó közeli lesz a HTC.
Jelenleg videó és fénykép verseny zajlik az elevate 4 fala között.
Remélem átvág majd monumentálisra is." Start thinking about #TheOneWay – what it means to you and what it means to be part of it. More will be revealed soon! "
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29731 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29729 üzenetére
Hát kínából kb fele árért lehetne hozzá jutni.
Csak hát akkor a gari intézés kicsit nehézkes.
Legalábbis nekem biztos mert nem tudok kínaiul. -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29727 üzenetére
Jajj most nézem már van nekik előrednelésben.
[link]130. Hmm, ha megvárom még az új nexust aztán lehet beújítok egy ilyet.
-
s3nsitivity
addikt
Ha érdekel valakit, CM11S: YouTube
Összegzésben, irdatlan gyors, repül mint a szél, apróbb megreccenések vannak csak viszont aksiban nagyon gyenge és a hangzás is elég béna(még) ha tudják implementálni a beast audio enchantot sé tökéletesre tudják optimalizálni akkor visszatérek rá.
Szép, teljesen személyre szabható és gördülékeny.
Viszont számomra jelenleg még kevés. -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29694 üzenetére
A huwi jó lenne ha nem erőltetnék a saját soc-ot (amit mellékesen a mediatek gyárt). Egy 801-es snapival igen komoly lenne az a készülék.
A Sony-t meg hagyjuk, az xperia UI valami förmedvény.
Illetve tetszős, nekem bejön, de olyan gagyi az optimalizálása, hogy az valami hihetetlen.Attól már csak az LG UI-ja ami szarabb.
Oppo Find 7 / Find 7a / OnePlus One / HTC One M8
Kb ezek azok amikre megérné váltanunk a többinél mindenhol kompromisszumot kell kötni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Ununqatrium #29684 üzenetére
Hát 4 óra kijelző időnél nem igazán tud jobbat
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Krissz1983 #29682 üzenetére
Egyetlen gyengéje a készüléknek.
Olyan 1 napot megy el.
Este szinte mindenképp töltőre kell raknod.
Szerintem viselhető, ha meg nem akkor be kell szerezni egy bankot mellé és nincs probléma, én is használok. -
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29660 üzenetére
Már van V2 most szedem le, kíváncsi vagyok rá nagyon.
(#29674) Tiger.
Ezek az appok már nem úgy működnek mint régen. Régen az UI-ba voltak integrálva és onnan frissülgettek teljes frissítésnél.
Most viszont már csak olyan mint egy beépített system app a googletől. Csak itt ugye a HTC építi be. Így könnyebben frissülhetnek a dolgok nem kell system frissítést várni.Ergo nyugodtan frissítheted őket Store-ról.
4.4.3 + Sense 6.0 -on simán frissült minden nekem is. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Tiger. #29672 üzenetére
" A HTC szervizcsomag egy támogató frissítési szolgálat, amely egyesíti a korábban kiadott frissítéseket és a HTC élményt még megbízhatóbbá teszi. A szervizcsomagok ingyenesen biztosítottak. Győződjön meg arról, hogy telepítse a legújabb szervizcsomagot, ami segít, hogy a HTC tapasztalatok naprakészek legyenek. "
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29664 üzenetére
Igen kimarad a 4.4.4.
Viszont mindössze csak a nevében lesz másabb.4.4.3 néven fog futni Sense 6.0-al de tartalmazni fogja a 4.4.4-es biztonsági patcheket.
Már nem compilolnak egy új firmwaret hanem inkább ebbe implementálják, hogy utána ráállhassanak az L-re.(#29665) Tiger.
Nyugodtan frissítheted.
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29601 üzenetére
(#29603) ferob
Csak elég hihetetlen volt, hogy átirsz egy stringet és öröm van meg boldogság.De megtaláltam xda n
És tényleg valós váltás.
Brszarás, hogy ilyen elérhető helyre pakolta a HTC sehol se találkoztam még ilyennel.Viszont az adbs operálás miatt kell a root mert systemböl végzed a dolgot
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #29596 üzenetére
A root az csak a jelenlegi systemre vonatkozik semmi köze a bootloaderhez.
(#29598) ferob
Ez szép meg jó, dobnál egy sourcet?
Csak mert ez egy sima echo ami átír egy bizonyos stringet így nem értem ,hogy miért van írva, hogy „nem csak vizuálisan ”
Nem azt mondom, hogy hülyeség csak érdekel ,hogy melyik az a string amivel így lehetne operálni.(#29600) g.gergo
Semmi, csak ronda. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29559 üzenetére
Nem a szolgáltatód cseszekszik?
Független készülék?
Más kártyával nézted? -
s3nsitivity
addikt
válasz
Tiger. #29556 üzenetére
Mármint miben?
A HTC s appok már csak system appok nem pedig az UI szerves részei.
Ez azért jó mert így tudod őket frissíteni store on keresztül és nem kell teljes system upedatet várni miatta ha mondjuk bugot találnak a blinkfeefben. Gyors patch fel store -ra és boldogság van.
Mint a google appok.
Legyen az bármilyen rom, frissíthetők.markyy18
Az nekem valahogy mindig kimarad de idén majd megpróbáljuk. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #29451 üzenetére
Nem kevés az, Find 7 ugyan azzal a soccal ugyan ilyen kijelzőn megy mégsem laggol.
Egyszerűen az LG bem képes optimalizálni az UI -jukat.. -
s3nsitivity
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
A z1c közel sincs egyikhez se.
A G2 -ből a 32 gigás előnyösebb ha megtudod szokni a hátlap gombokat és nem zavar, hogy CM et kell futtatnod a gyári laggos szar helyett.
Úgy már üti teljesítményben is az M7 -et nem csak kamerában és aksiban.
Viszont multimédiás eszközként tekintve nem veheti fel a versenyt az M7 -el. Zenehallgatás, hangszórón vagy fülesen egyaránt tökéletes. Gyári rendszer is gördülékeny, lagg mentes. A sense egy életérzés. Mind ez egy alu házzal megfejelve.
Valamint szerintem kamerában se olyan rossz.flickr
Az aksi az egyedüli gyengéje.
Kell egy power bank ha nagyon aktív vagy, de az én hardcore használatom mellett is simán megy 7 órát folyamatos 4G n. Ha meg kicsit figyelek rá akkor van, hogy csak másnap délbe dugom rá a töltőre.
Szóval olyan átlag egy nap.
Na meg még annyi ami eszembe se jutna ha nem épp erről írnám a hszt.épp be van dugva töltőre, fut egy torrent és ide írok. Közbe érzem ahogy az ali hátlap szépen ropogósra süti a kezem.
( mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nyaralni vagyok külföldön és a levegő is 30 fokos jelen pillanatban.
)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Parasajt #29346 üzenetére
Számomra egyértelmű ebben az árkategóriában, hogy:
HTC One M7
Oppo Find 7a
One Plus OneŐszintén szólva az Oppo és az OPO val én is szemezgetek.
De remélem látszik, hogy az M7 az tavalyi még a másik kettő idei flagship.
Én se adnék sose 100-tól többet egy telóért az tuti. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Parasajt #29341 üzenetére
Gyorsabb mint a G2.
Aksiban tényleg ne megy nyerő de 1 napot elmegy és szerintem ez épp elég.
Nagyobb 3D-s játékok megreccennek néha de semmi különös, a GPU nem bírja őket.
Apróbb játékokhoz, netezni, zenét hallgatni tökéletes.
Sőt.. a zenehallgatás még midnig jobb mint bárhol máshol.Kamerában sincsenek bajok szerintem.
[link]
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
Jajj ne marakodjatok már..
akoska07 szerintem úgy értette, hogy az első között kapta kézhez a készüléket így minden szoftvert használt amit eddig kiadtak és neki egyre lassabb ami teljesen lehetséges hisz mind OTA mellé ajánlott egy FR, hogy ne maradjon szemét a systembe véletlenül se.. na most ennyi OTA után már biztosan maradt jó sok..
Na meg ez a hozzáállás, mielőtt elkezdtek beszólogatni neki gondoljatok mér bele ha a ti készüléketekkel lenne valami és mindenki más jóformán csak lehülyézne mert mindenkinek megy mint az állat mennyire lennétek felhúzva?..
Nem azért vagyunk itt, hogy marakodjunk hanem, hogy segítsük a másikat.. Ha ne mtudsz értelmeset hozzászólni akkor ne szemeteld a topikot..akoska07 ahogy BenHans is említette mentsd le ami tényleg kell, SMS-ek, adatok, appok. (Már ha nicns bekapcsolva a HTC auto backup) Aztán mentsd le a képeket, stb a belső memóról is gépre. Beálíltásokból teljes visszaállítás a memória törlésével is. Megvárod amíg feláll a rendszer majd bootlaoderből nyomsz még egyet. Annyi ,hogy legyen legalább 60%+ on az aksi a procedúra elején.
Visszaállítod a dolgaid (Vagy restorolsz a HTC backuppal) és ha még mindig lassú lenne akkor jöhet a bl nyitás de először ezt mindenképp próbáld meg. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Derrewyn #29290 üzenetére
Ilyet nekem is produkált mostanában egyszer.
Éjszakás voltam így hajnalban ballagtam haza, mondom hallgatok már egy kis zenét, füles be, zene indít és tök néma. Füles kihúz zene indít, tök néma.
Hát beszartam eléggé hirtelen.
Bár először csak azt hittem olyan kómás vagyok, hogy nem hallom.
Főleg, hogy előtte még a meccset streameltem cigi szünetben és az tök jól szólt.Na de nekem is megoldotta egy újraindítás.
Valamint tegnap sikerült megfalnom a 2 GB RAM-ot.
Nem tudom, hogy hogy sikerült de szerintem beakadt az auto killer mert ilyen még nem volt, alig 1 GB fölött kicsivel zabál mindig..
No de erre is jó volt egy újraindítás. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29239 üzenetére
Na hát hozzám már 4.1-el került.
Amúgy meg egy 2012-es Nexus 7-et nyúzok ami ugye szintén tegra.
Vannak reccenések de elhanyagolható, inkább a memória kevés benne mint a soc gyenge.(#29240) Kocsó
Örülök ,hogy megoldódott bár én 80-től jóval többet kiszedtem volna belőlük.
Annyit kapsz egy használtért is. -
s3nsitivity
addikt
válasz
HUTCHDB #29234 üzenetére
Biztos.
AZ igazat megvallva nem vagyunk már valami erősek soc-ban.
És igen a gpu mindig is gyengus volt.
Előnyünk csak az atom stabil rendszer.Visszatérve a HOX-ra, szerintem se volt azzal semmi baj.
Nekem amíg Sense 4+ volt rajta tökéletes volt, voltak apróbb megreccenések de alig alig valami.
A Tegra meg tökéletes volt játékra. Ez ilyen valamit valamiért kategória.De én tényleg végigmentem az összes Sense verzión és egyikre se volt panaszom, főleg a shipped sensekre. Amíg azzal használtad amíg kiadták tökéletes volt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29224 üzenetére
Tényleg szép hasonlat volt csak téves.
Ott a sense 5 volt a víz választó. Addig tökéletes volt, azzal már biza voltak bajok. Az összes sensen végig mentem, a wp hez valókon is. Mind tökéletes. Még a szutyok wpn is jók.
Bár ha nem jött volna a sense 5 -rá akkor meg felháborodás lett volna. De sense 4+ al az is áll az volt tegra ide oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Keresünk dokkolókat
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest