- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10511 üzenetére
Köszönöm.
Már régen kerestem a dalszövegre megoldást.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
Hát letöltöd netről a neked tetsző romot. Ez ugye egy .zip fájl. Felmásolod a telefonra. Telefont elindítod recoveryben (induláskor hangerő le + power > itt kiválasztod h recovery). Azután recoveryben install custum zip menüpont és kiválasztotod a megfelelő zip fájlt amit felmásoltál a telefonra. Leokézod és bejön az aroma installer onnantól már minden egyértelmű.
Igaz ehhez az egészhez kell custom recovery annak telepítését már leírták párszor. -
markyy18
aktív tag
válasz
Ed Parker #9379 üzenetére
Nekem is feltűnt h nem sokat vagy semmit nem javít az üzemidőn.
Ha nem nagy meló visszakapni a telefonba próbálj meg egy factory resetet én is azt csinálom ha nem szűnik meg ez a nagy merülés.CSiPet2: majd oszd már meg velünk neked hogyan bírja.
te resetelted frissítés előtt?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Ed Parker #9371 üzenetére
Nekem is ilyen bajom van. Ha energiatakarékon van, ha nem akkor is merül szinte percenként 1%-ot. Készenlétben is óránként 1% ami szerintem sok mert régebben nem csinálta ezt se gyári se stock rendszerrel. Ennek FR lesz a vége, igaz nem mutatja gsam h valami program kifejezetten pörgetné a procit de mégis merül pl tegnap 13 órát bírt ki 2,5 óra kijelzővel ebben volt 9 óra mobilnet meg 1 óra wifi kb. fényerő auto YAAB-al.
Kb. 5-6. teljes töltési ciklus volt a rendszer teljes újratelepítése óta ennyi idő elégnek kéne lenni. -
markyy18
aktív tag
válasz
Nightfall75 #9295 üzenetére
Köszönöm a választ.
Remélem a friss telepítés, friss belakás lehet az oka azután normalizálódik.
Türelem rózsát terem.
-
markyy18
aktív tag
Az a furcsa h eddig nem merült ennyit.
Ugyan így belakva ugyanazokkal a programokkal, ugyanazzal a használattal 4.1.2 alatt reggelre negyed annyit merült mint most.
Azt se bánnám ha addig ketyegne soha nem adnám el.k.soma: persze utánaszámoltam.
100 óra az kb 4 nap úgy h hozzá se nyúlok ami szerintem nem a legjobb mivel már volt olyan h ha nyomkodtam is meg volt a 4 nap. Persze nem 4 napig ment egyfolytában a net meg telefonálás de volt egy pár bejövő hívás néha kis net meg zene és úgy 4 nap kb egy óra kijelzővel. Szóval érted mi a bajom.
-
markyy18
aktív tag
Az szerintetek mennyire normális h a telefon óránként merül egy százalékot úgy h nincs bekapcsolva se wifi se adatforgalom. GPS be van meg az NFC de nem használja semmilyen program. Gsam szerint egy program se pörgeti túlzottan a procit de mégis merül elég furcsán, régen ilyet nem csinált. Este levettem töltőről és reggelre merült 1-2%-ot de most lemegy 90-92%-ra is. Energiatakarék off végig.
Gyári 4.2.2. S-OFF után gyári állapot visszaállítva. RUU-val feltettem a gyári 4.1.2-t. Azután letöltötte OTA-n a kamera frissítést majd jött a 4.2.2 szóval nem is értem ez így tiszta telepítésnek számít mégis valami nem stimmel mert nekem visszazárás és gyári 4.2.2 óta jobban merül.
Valami vélemény esetleg mi lehet a baj? -
markyy18
aktív tag
Akármilyen widgetet kirakhatsz a többi oldalra. Memóriakezelés javult 4.2.2 óta. Gmail névjegyzék szinkron szerintem jobb ilyet eddig nem hallottam senkitől h outlook-ot használna.
Amúgy is a dolgok szerveren vannak tárolva szerintem semmi köze a program verzióhoz de mindegy. Inkább keresnél megoldást a problémáidra.
Ha téged az LG jobban boldogít sok sikert. -
markyy18
aktív tag
válasz
TheProb #9141 üzenetére
A lényeg h nekem eddig még nem panaszkodtak. Igaz néha szokták mondani h kicsit halk vagyok de ez inkább hely függő vagyis ha egy bizonyos helyről telefonálok akkor ott mindig panaszkodnak.
Hát nem tudom pont ettől félek h nem jön össze rendesen a felrakás vagy nem méretpontos a fólia és 7000-et nem akarok kidobni az ablakon meg nem akarok utána járni h adjanak újat.
Én is pont a tokot akarom helyettesíteni ezzel. Alapból vigyázok a telefonjaimra szóval csak az asztalra tevéskor stb védjen a karcoktól eséstől meg a mostani tokom se véd szóval az mindegy a telefont meg nem akarom elrondítani/vastagítani pl egy UAG tokkal.Ha úgy van amúgy is van egy gyári double flip tokom.
-
markyy18
aktív tag
válasz
TheProb #9132 üzenetére
Nekem a múltkor pont az ellenkezőjét mondták. Utaztam haza busszal ami nem éppen halk utazás volt, közben telefonáltam ismerőssel. Aztán megkérdezte felszálltam-e már a buszra mert kb úgy hall mintha egy csendes szobában lennék.
Más: rendelt már valaki full body Zagg fóliát a telóra? Fel lehetett rakni rendesen? Sarkain nem válik le ahol le van kerekítve?
-
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.
Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek. -
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #8699 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Én is S-OFF-oltam. Kicsit csalódtam így visszaállítottam a teljes gyári állapotot és használom minden hiba nélkül.Én meg kb. a 2 "tábor" közé helyezném magam. Szeretek mókolni de utálom a hibákat.
Az S-OFF-ot is azért próbáltam ki mert HTC-t még nem mókoltam csak Sony/SE-t így elmondhatom h ezt is megcsináltam, működött de gyárilag nekem most jobb. -
markyy18
aktív tag
válasz
Avicularia #8688 üzenetére
Nekem is a böngésző fagyott be nagyon Viper + Elemantal kombóval. Így visszatértem gyári 4.2.2-re ezzel minden stabil és villám gyors.
A nagyobb testreszabhatóság hiányzik csak meg a kernelbe épített plusz dolgok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #8332 üzenetére
De volt akinek volt/van vele baja.
Elindítod recoveryből a viper telepítő és az elején kiválasztod a recovery telepítést vagy wipe nélkül újrahúzod a romot de ezekben nem vagyok biztos majd az ügyesebbek megmondják a tutit. Mondjuk nekem az Elemental kernel baj nélkül teszi a dolgát egyenlőre.
Fóliában a Brandot meg a Zagg-ot dicsérik.
Itt az előbbi kép hátha most sikerül beszúrnom: -
markyy18
aktív tag
Érdekes milyen sokan panaszkodnak a Viper rom-ra meg az Elemental kernelre. Nekem semmi bajom eddig vele. Nincs lag aksi is jól bírja, a hibákat amik vannak azokat meg folyamatosan javítják a fejlesztők. OTA-ról OTA-ra jobb lesz. Nekem az első telepítés is simán ment azóta minden OTA hiba nélkül települ a 2. óta teljesen automatikusan.
Most ennyit bírt az első telepítés és belakás óta.
[IMG]https://docs.google.com/file/d/0B6O7plOJA-VVZFVVVDlpbEhfSEU/edit?usp=sharing]
-
markyy18
aktív tag
Akiknek gondja van a Viper+Elemental kombóval azoknak pontosan mi a problémája?
Nekem eddig tökéletesen működik. -
markyy18
aktív tag
Azt valaki tapasztalta Viper 1.1.1 romban h ha be van kapcsolva az adatforgalom és szól a zene vagyis az értesítési sávban ott van a Beats logó akkor az órát elcsúsztatja jobbra vagyis ilyenkor nem látni az órát rendesen.
Mintha a Beats logó fix lenne azt nem helyezi át.
-
markyy18
aktív tag
Azért annyira nem rossz ez a HTC logós megoldás. Persze nem a logón érzékel hanem felette de mégis csak jobb mint a semmi meg a hosszan nyomás.
Meg lehet szokni. Érdekes h mióta ez a kernel van fent abban a programban amiben ott van gyárilag a 3 pötty onnan is kivette pl Play, Gsam.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7923 üzenetére
Jogos.
Igazad van jobb ha nekiállok én is a kevés angol tudásommal lesz ami lesz alapon.
Bár sajnálom h az a része nem magyar a romnak szerencse h elrontani nem lehet semmit.
Mr.Chow: az érkező 4.2.2 gyári frissítésben lesz rá megoldás szóval emiatt megveheted nyugodtan.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7903 üzenetére
Ezt tegnap én is elrontottam így kapásból újratelepíthettem újra a romot.
De tegnap este óta hibátlanul működik az említett Elemental kernellel szóval én is csak ajánlani tudom.
Olyan finomságok vannak benne pluszba ami többé jobbá teszi a telefont pl HTC logó menügombként működik, alsó gombokon jobbról balra elhúzva az ujjad bekapcsolja, balról jobbra húzva lezárja a képernyőt ami nekem nagyon tetszik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7827 üzenetére
A CID határozza meg a régióját a telefonnak h hova szánták ez alapján jön ki rá a frissítés, viszont az h mire jó a szuper CID azt nem tudom én sem.
Minden ilyet mint recovery, fastboot a HBOOT-ból (kikapcsolás után power+hangerő le) lehet indítani.
De attól függetlenül támogatom az első hsz. szerkesztését. -
markyy18
aktív tag
válasz
kristof83 #7759 üzenetére
Sajnos magyar oldalakat nem kezel egyenlőre a Blinkfeed.
4.1.2 hazánkban a legfrissebb. Lassan érkezik a 4.2.2
Szerintem mindegy de ha kiválasztod a magyar (Magyarország) az nem baj mert ha jól tudom van olyan is.Tomate: igen ha újat csináltat akkor kell a diák igazolvány hozzá, de h újítja a meglévő like előfizetését akkor nem feltétlen nekem se kérték pedig 1 év után újítottam.
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
Az ARHD romnál vettem észre h ha vált 3G-ről vált EDGE-re akkor megszakad a hálózat és csak utánna folytatja EDGE-n. Ezt a gyári rommal nem csinálta ott átmenet nélkül váltott 3G-ről EDGE-re. Régen a HOX produkálta ezt nálam.
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7277 üzenetére
Szerintem is megéri azt a kevés bíbelődést.
Meg így azt csinálsz a telefonnal amit akarsz de az említette ARHD rom nekem is jól teszi a dolgát.
Egyéb: akinek az ARHD van fent nem vette észre h néha később észleli a közelségérzékelő a dolgokat? Tesztben működik rendesen de van h híváskor később észleli a közelségem.
-
markyy18
aktív tag
dani3l, TheProb, Loboda köszönöm a segítséget. Recovery telepítés EZZEL a módszerrel hogyan megy?
Bdanyy: lámpafény alatt sosem fogod látni csak ha nagyon feltűnő. Azt sötétben kell nézni mindig. Full fényerőn.
-
markyy18
aktív tag
Aki használja az ARHD romot azoktól kérdezném h azt fel lehet tenni bármilyen CID-re? Nekem ugye HTC__032 a cid ez nem jelent gondot a telepítésnél?
A telepítéséhez mit érdemes tudni? S-OFF kell. root és egy recovery? Melyik recovery és ott miket kell pontosan csinálnom?Bocsánat a láma kérdésekért de HTC-ben nem vagyok otthon, Sonyn nőttem fel ott egyszerűbbek voltak a dolgok.
-
markyy18
aktív tag
A leírás alapján pontosan mit kell csinálnom? Mire kell ügyelnem? Mit csinálhatok és mit nem?
A lényeg h nekem Ubuntu 13.04-es verzió van a gépemen így talán van egy kisebb csavar az egészben a windows-hoz képest.
Terminálban elindul ez az s-off program. El kell fogadni a feltételeket stb.
A legfontosabb az lenne h hogyan tudom linux alól visszaállítani a gyári állapotot?Ha valaki elmagyarázná részletesen megköszönném.
-
markyy18
aktív tag
Aki S-OFF-olt el tudná magyarázni Ubuntu alatt pontosan hogyan működik ez az egész?
-
markyy18
aktív tag
Csak még így is írja a tárolt folyamatoknál a Sense-t.
Nekem 160 megát eszik éppen.
Nem azért kérdeztem mert zavar, nekem is jól működik 500 mega mindig szabad. Teszi ezt úgy h mikor megvettem bekapcsoltam és azóta működik nem volt rebott se semmi. Ma 26 napja megy folyamatosan.desigo: köszi megtaláltam én is.
Várjuk azért azt a frissítést.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Redplee #6600 üzenetére
távirányítónál jobb felsőben 3 pöttyre tap és ott van h távvezérlő hozzáadása/eltávolítása.
22darti: felesleges feladatkezelő.
Ha kell kilövi magának a rendszer amire nincs szüksége.
Ami meg végképp nem kell program és lehet tiltani azt tiltsd le.desigo: az jó lenne.
Tudsz valami forrást mutatni róla?
-
markyy18
aktív tag
válasz
22darti #6514 üzenetére
Ha felső állapotsor közepénél gondolsz arra a foltra az azért van mert ilyen a mintája az állapotsávnak.
Ez dizájn és nem bevilágítás.
Nézd meg egy sima full fekete háttérrel mondjuk csinálsz egy teljes fekete képet a telefonnal és megnézed galériában. Ott már nem fog bevilágítani.akoska07: a női testnél nem kell jobb marketing.
De ahhoz még kicsit kevesebb ruha kéne h legyen rajtuk.
-
markyy18
aktív tag
Xaels, Red@Arc: köszönöm.
Úgyis hiányoltam a készenléti nagy órát a telefonból most végre tudja gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest