- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22594 üzenetére
Ne gyere már háturol most tényleg 1 perc alatt kiteszem .Olyan progi is van már ami lockedet ir a bootloadernél és még is nyitott.
Ne álljunk már le ilyenen vitázni.Látod ez a baj hogy tájékozatlan vagy ne vedd sértésnek . Jót akarsz segitőkész vagy ,de vannak dologok amiröl meröben más állitasz mint ahogy tényleg müködik.
Az a video amit belinkeltél 11 másodpercnél irja ,hogy unlocked bootloader egy java cardos megoldás augusztusi hir volt anno.
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22591 üzenetére
Ez tudod mikor volt akkor mikor még nem volt a rum.Idejét vesztette semmi értelme nincs .Értelmezd miket irok . Értelmezd a videot is .Megint csak irsz vaktába olyan dolgokat állitva ami értelmetlen.
Ugyan ugy nyitni kellett elötte hozzá a bootloadert .Akkor mi értelme van?
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22571 üzenetére
Nekem is volt vele tapasztalatom én meg nem kaptam meg. Mivel 1.44 Hboot volt a kolléga telefonján pl arra gondolok. Én csak akkor állitok valamit ha más lehetöség nincs.Meg ami velem elöfordult. Erröl tud Loboda is mumk1 is ,hogy nem kaptam meg a bin kodot.Akkor kérdeztem rá tölük.
-
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #22564 üzenetére
Te tudod nagyon jol ,hogy mibe voltam benne a bin ügybe nekem sem küldte el.Én is ezt tudom erösiteni mumk1 is ugyan ezt mondta amikor én nem kaptam meg amit Te mondasz.Ugy sikerült rá 1 hétre megszereznem a volt tulajtól.
Valamint gondolom arra is emlékszel amikor rosszul zártam vissza a bootloadert a google tárhely miatt , ha akkor nincs s-offom van egy téglám.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
HUTCHDB #22559 üzenetére
Megy pontosan egyedül gyári recovery kell neki. A másik nincs bin kod Ö nem tudja lekérni többet csak az aki lekérte elsöre .Tudtad ezeket?
De ha nekem nem hiszel majd megerösit más is benne.
Ezt mumk1 kolléga irta emikor nekem gondom volt.
Csak attól, akitől vetted, mert az Ő címére küldik ki, hiszen Ő regisztrálta be a készüléket. Másnak nem fogják elküldeni.
A bootloder vissza zárás meg nem kell a gyari frissitéshez.
-
csacsi67
addikt
-
-
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22479 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22472 üzenetére
Ha nincs rajta gari nyisd ki a bootloadert utánna már ujra tudod romolni vagy frissitsd meg.
-
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22464 üzenetére
Elsö körben egy factoryy reset.
-
csacsi67
addikt
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Feribacsi555 #22036 üzenetére
Mit akarsz rajta állitani_?
-
csacsi67
addikt
válasz
MonkeyMoon #22012 üzenetére
Nagyon megéri.Megvettem volna én is ha megmaradt volna az Oném. Meg egy rendes személy aki árulja.
-
csacsi67
addikt
válasz
pixelblondie #21950 üzenetére
Olvasd el a z1 compact topic utolsó 100 hozzászólását. Nem védem az almát de kevés olyan telefon van ami kamerában fel veszi vele a versenyt.Mondom ugy ,hogy van egy Nokia 1020 is a környeztemben.
-
csacsi67
addikt
válasz
pixelblondie #21947 üzenetére
Ha fotozás döntö érv akkor nem ez a Te telefonod de a Z1 compact sem.
-
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #21926 üzenetére
Ha az nem jó akkor sajnos nyitod a bootloadert ott a másik megoldás is az meg csak rootal megy.Gari neked igy is ugy is mind1.
Vagy nem lesz rajta magyar nyelv. -
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #21922 üzenetére
Ezt . [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Silversting #21807 üzenetére
Ezzel [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Silversting #21800 üzenetére
Probálj neki nyomni egy factory resetet majd ugy frissiteni. Te vetted a T-töl vagy kéz alól vetted?
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21684 üzenetére
Ha van S-off-od utánna ezt megcsinálod még [link]
-
-
csacsi67
addikt
Ha elolvasod amiket tegnap irtál és ha nem Te lettél volna 100 % azt mondom ,hogy kamu amit irsz . Fölötébb gyanus volt ,hogy egy hölgy majd nem 3/4 évig magyar nyelv nélkül használja a telefonját.Valamit pont tegnap került magyarositásra hozzád.Te ezekböl mit szürnél le?
-
csacsi67
addikt
válasz
SeatLeon08 #21461 üzenetére
Beállitások mjd tárolás szabaditson fel tárhelyet majd utánna vegyes /nem pálinka /
és itt töröld.Nem lehet elrontani.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21404 üzenetére
Na ez az. Ilyen értékü telefonnál azért a htc-nek sem jó a rossz kritika. Én mondom ugyan az volt mint a szifonnál, tipus hiba 3 nap alatt kicserélték egy vadi ujra. Elötte felhivtam a htct meg elküldtem az xdn lévö topicot nekik emailbe.Mondta az emberke adjam be szervizbe és kifogják cserélni.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #21369 üzenetére
Legalább rozsaszinbe vagy lila ködbe látod ezt a kurva világot ,vagy inkább országot.Nem kell szivnod semmit hozzá.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #21307 üzenetére
Ez [link] +Tc.
-
csacsi67
addikt
ART környezet nincs.
-
csacsi67
addikt
Egy jó modul a képernyözár kiküszöbölésére [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest