- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
Esetleg van összehasonlítási alapod egy 5 évvel ezelőtti készülékre?
Vagy ezekben az adatokban szerepel közben az internet vétele? Edge vagy hsdpa+?
Nem kukacoskodom, tényleg érdekel...
Az iPhone5 még erősebb, onnan sem hallottam panaszt, pedig környezetben használnak olyat. -
g0n21
senior tag
válasz
gyuri2008 #7628 üzenetére
165-ért vettem t-nél részletre, céges előfizetésre. Senki nem mondta, hogy olcsó, viszont olcsó húsnak...
Az sem mindegy, milyen csomagban vennéd, amiket linkeltél, azok a szélsőségek...Bar1
Sar értékekre: nem fájdul meg, napi 1-3 órát használom, de nem. Mondjuk esetek 80%--ában bluetooth headsettel teszem. Arról nincs infód, hogy az mit hogy sugároz? -
g0n21
senior tag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Várj egy picit.
Elég sanszos, hogy ezek előfizetéssel lettek kihozva, vagy olcsón, vagy részletre. Ha ö nem fizeti, Te bukod a telefont.
Csak úgy éri meg neki ez, ha előfizetéssel vette, és akkor bizonytalan a jövő, mivel a telefonod függ az ö előfizetésétől...
Ugyanennyibe telne neked megvenni a saját szolgáltatódtól.
Én t-nél vettem, és függő! -
g0n21
senior tag
válasz
stophunter2 #7590 üzenetére
Kapcsold ki az energiatakarékost
-
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #7538 üzenetére
A nagy részünk pedig sense-hez, és többe kközött páran főleg emiatt (is) vesznek HTC-t... megszokható, szerethető, szép, és funkcionális.
melyik telefon nem microSim-es a mai világban?7540; porkiy: ott a htc live wp-k között a weather, nem jó? Nemcsak napszak, hanem még időjárás függő is
-
g0n21
senior tag
Szóval ha ajánlva adod fel, biztos megkapja, és ha csak a fóliáz küldöd, akkor egy ezresből kijön. Ha nem ajánlva adod, csak a fóliát, akkor 500 körül. Nekem meg sem érte visszaküldeni annyira, de céges postával ment, és még várom, hogy leszedjék a 30$ terhelést a kártyámról...
-
g0n21
senior tag
válasz
csgabi1986 #7336 üzenetére
Nekem nem sikerült fél óra szopás után. Visszaküldtem, és várom a refundot.
-
g0n21
senior tag
válasz
Kokufuu1986 #7301 üzenetére
Vagy a keresőt használva keress erre rá, mondjuk MTP kulcsszóval.. rengeteg találat lesz.
-
g0n21
senior tag
Szerintem a highlight videó, és a zoé együtt (!) Egy hatalmas találmány. Zoét önmagában csak a sequence shotra lehetne használni, de a highlight videóval egy zseniális dolog.
Előző hétvégémről olyan videót csinált, hogy ezerszer jobban összefoglalja azt az egy-két napot, mint bármilyen összevágott videó.. http://db.tt/nSC0FqKa
Ugyanazokból a képekből, két verzió...párom, és keresztfia. -
g0n21
senior tag
válasz
Devil Smile #7228 üzenetére
Sms-re az sms backup and restore progi playröl, a másik kérdésedre nem tudok válaszolni.
-
g0n21
senior tag
válasz
andreina92 #7081 üzenetére
Nem tudok most mobilról linkelni, de ebay-en keress rá a nillkin hard case-re. Nekem ezüst telefonon van fekete, és tapintásra nagyon jó, nem csúszik, nem gagyi, kicsit gumis érzés, én a szilikontól egyébként is agyfaszt kapok.
De lassan.már van annyi tokom, hogy elkezdem eladogatni.. -
g0n21
senior tag
Ha a telefonon belül a zoevideokhoz tartozó zoe_shot-okat törlöm, akkor csak videóként marad meg a zoé, vagy attól még ugyanúgy szerkeszthető lesz?
Másrészt erre senki?
-
g0n21
senior tag
A három ujjas htc gesztusokat nem.lehet testre szabni?
Ha a föképernyön jobbról balra, vagy fentről le csinálom, akkor media output jön elő, a másik két irányra csak rezeg, de semmi. Ezeket mire lehet még használni, vagy át lehet állítani, hogy más jöjjön elő?Más: tudtátok, hogy személyre lehet szabni az sms template-et, hogy más színek legyenek? Sms - settings- general, és ott alul.. Most találtam csak meg...
-
g0n21
senior tag
válasz
Angel78 #6830 üzenetére
Vajon lenni, vagy nem lenni?
Vegyes, ahogy olvasom a fórumot azt olvasom, hogy a feketén jobban látszik, mert festett, és nagyobb a kontraszt, ha ütődik.
De a kisebb felületi karcok nagy része "letörölhető róla"mert a GG a nagyobb, élesebb tárgyak ellen védi, mint kés, kulcs, stb, azoktól nem karcolódik, a microkarcok más téma, de bizonyos szögekben látszódhat, ez lehet portól, homoktól például, elenyésző esetben.
És a GG nem gyémánt, tehát törhet is, ha megfeszül (sarkára ejtés magasról, stb). De a fóliák nagyrészét észre sem lehet venni, vagy köss rá biztosítást (láttam iP-t olyan karcos kijelzővel, hogy olvashatatlan volt. -
g0n21
senior tag
válasz
Angel78 #6824 üzenetére
Pont erről van szó az elmúlt két oldalon... eddig egy almás sem bánta meg, hogy one-t vett, lásd az előtted hozzászólót.
leonaprofi: én még nem hallottam róla, nekem a tokokhoz kapott noname fóliák is jó szolgálatot tesznek, egy hónap alatt a másodiat nyúzom...
De ha van refund, akkor rendeld meg, próbáld fel, ha jó, marad, ha nem, akkor visszaküldöd, és kéred a pénzt... -
g0n21
senior tag
válasz
borkarico #6684 üzenetére
Az sem mindegy, melyik hálózaton vagy.
Amíg a HOX-ot Telenorral használtam állandóan 3G volt, pesten mindenhol. Beleraktam a T-s kártyát, és elég hektikus, hogy 3g vagy Edge..
A One-ba csak a T-s kártya van, de néha ez is művel ilyeneket. A kártyám másfél éves, vágott(de normálisan, vonalzóval, ollóval vágott, és nem az első, ami sikerült...
Vodát nem ismerem. -
g0n21
senior tag
válasz
adodaniel #6621 üzenetére
"Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni"
Egyszer a hoxon lementett mindent, miután 20 percig huzogattam - dugdostam a gépbe, de visszamenteni már nem sikerült. SXS-en semmit sem, SGS3-on sem. Még lementeni sem. SXS forced close, SGS3-nál meg a gapps process besz.rt, és csak FR-rel javult meg, szóval nem tudtam telepíteni rá semmit. Se távolról, sem készülékről. De mtp módban kell a heliumnak, az SGS3 pedig csak ptp-ben volt hajlandó csatlakozni.
Ha vége a vizsgaidőszaknak megpróbálom a One-on, hátha talán végre...
Csak nincs egy épkézláb leírás, hogy mondjuk a szűz telefonra előbb feltegyem a progikat, és utána restore, vagy felteszi magától a restore folyamatban az appokat is... -
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #6617 üzenetére
A hOX-nál egyből feltettem mindent, mert bíztam az üzemidő javulásban, ami nekem a 4.1-nél pont fordítva sült el.
Nem érzek olyan változtatásokat a home gomb kivételével, amire annyira ráizgulnék, és a 4 óra kijelző, 2 óra telefon, mindez 14-16 óra alatt nekem elég, nem mondom, maximalista vagyok, javulhat, nem bánnám, de előbb tegye fel szépen mindenki, és ha már van egy hónapos tapasztalat, akkor jöhet.
Főleg, hogy mivel a helium nálam egyszer nem tudott normális mentést csinálni, rohadtul nincs kedvem újra belakni a telefont egy fr után.
u.i.: gyorsbeállítások nem érdekelnek, egyet lapozok a home screenen, és ott van a BT, GPS, WIFI, hotspot gyorskapcsoló.
Ilyen képernyő elforgatás, meg háttérvilágítás állítás, stb, semmi szükségem rájuk. -
g0n21
senior tag
válasz
markyy18 #6612 üzenetére
Szerintem Sense.
Ha összeszámolod a 6-800 megát az alkalmazáskezelőbeli programokból, akkor nem jön ki. szerintem dobd hozzá a cache-t, és az androidot, és az az 500 mega pedig Sense. SZERINTEMKét okból nem adhatják hozzá a két gigához:
1) legyen csak elkülönítve, hogy az biztos meglegyen neki, ezért tudjon ~iOS smooth-ságú lenni
2) Sok setét lovag lázad, hogy miért olyan sok a foglalt ram... így nem lázad, mert kevesebbnek látja a foglaltat.Egyéb: My phone is up to date... (megvárom amíg sok szorgos felpakolja majd, nem szeretnék bughalmazt...)
-
g0n21
senior tag
válasz
Nightfall75 #6593 üzenetére
-
g0n21
senior tag
-
g0n21
senior tag
Én nem tudom, sikerült-e a demo emberkén kívül bárkinek normálisan felrakni a zagg body shield-et, de nekem fél óra alatt nem. Eddig minden telefonomra tudtam buborékmentesen fóliát rakni, ezt a zagg-ot az istenért nem tudom feltenni. Bízom benne, hogy van refund...
-
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #6390 üzenetére
Van egy eladóm, de annyira sz@r minőség, hogy nem akarlak megsérteni vele
Most nyertem liciten három különböző színű ilyet, átlátszó, kék átlátszó, és zöld átlátszó, együtt a három volt 1150
két hét múlva kiderül milyen.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6337 üzenetére
Ezesetben a google+t és a dropboxot (pedig ez ritka, egy esetben láttam eddig, párom sgs3-án, nem volt még mobilnete, wifin elkezdett feltölteni, majd elment otthonról, a dropbox meg beragadt, mert próbálta feltölteni, csak nem volt hogy) tiltsd le ideiglenesen, és ha jobb, akkor feloldod a dropboxot , hátha abbahagyja (telán elég neki egy kényszerített bezárás...) a g+ viszont nálam is csinált már ilyet.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6332 üzenetére
Nem. Gyári alkalmazások a legritkább esetben akadnak be.
Azt nézd meg a GSAM-ban, hogy mi hányszor ébreszti fel a telefont. Ezt a legördülő menüben az ébrentartás ideje alatt találod.
De a képen látszik, hogy valami folyamatosan ébreszti a telefonod, és pörgeti valószínűleg a procit, ami zabálja az akksit. -
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6329 üzenetére
Ha nem használod a google+-t, akkor az alkalmazáskezelőben (beállítások - alkalmazások - mind - google + - letiltás) tiltsd le, ha használod, akkor nem tudom mivel tarthatta ébren.
Ha a térképet nem használtad ma, és úgy lett ennyi az ébrentartás, akkor javaslom azzal is kezdj valamit, nem ismerem a beállításaid.
A kernel is sok egy picit nekem, én ma 79%-os akksinál járok, egy óra kijelzővel, ami fb messenger, és böngészés volt, és csak 7 perc a kernel.
Még az lehet érdekes, hogy mi, és hányszor ébresztette fel, de valószínűleg valami beragadt. (mint írtam, a gyári beállítások résznél az energián belül a historyt nézd meg, és vesd össze a screen, és awake csíkokat. Ha sokkal több az awake, mint a screen, akkor valami ébren tartja a telefonod, és az szívja. -
g0n21
senior tag
válasz
TheProb #6310 üzenetére
1: Lépj be az app drawerbe, és ott, a dock panelen levő mappádat nyisd meg, és ami nem kell, húzd rá a megnyitott app drawer-re. Gyakorlatilag úgy, mintha a home screenen akarnád kirakni az ikont másolással, csak ne a homescreenen legyél, hanem az app drawerben.
2: Majdnem jó. Az sdcard gyökerében egy media mappát hozz létre, és azon belül legyen a kolléga által említett három mappa, és azokba pakolj.
Vagy a másik lehetőség, hogy amikor mondjuk a gyári menüben a hangbeállításoknál ki akarod választani a hangot, és ott a lista, akkor a jobbfelső sarokban látsz egy plusz jelet. Arra rányomsz, és rakhatsz be bármit (ez csak a ringtone-nál működik, notification hangnál az előbbi módszer kell)3: Talán ez, nem tudom, én nem élek vele, de többen ezt mondják
Robit74: aréna vodafone-ban 500ft / darab ha jól emlékszem
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #6296 üzenetére
Kéne egy olyan screenshot, ami az ébrentartást mutatja.. ott lehet majd a hibás.
Valamint az android rndsz. Menü-beállitások- energia - history nézd meg, hogy az awake csík mennyivel különbözik a screen csíktól.N4ri87: megértettük, hogy szar a kamerája, ha 10-ed ennyiszer mondod el, akkor is megértjük. A te véleményed szerint kapufa, ok. Csak zizzenj le róla, vagy ha álmatlan éjszakáid vannak a kamera miatt, akkor vagy írj a htc-nek, vagy add el a g.cibe, vagy várj a következő frissítésre hátha segít. Csak szálljunk már le erről....
-
g0n21
senior tag
Megálltam a dunaparton, kiszálltam a kocsiból, és lőttem
én mindig addig bökdösöm a kijelzőn a pontot ahova a fókuszt, ezáltal a fényt szeretném. De max. 2. bökésre eltalálja.
Ja, éjszakaiak auto módban, a többi meg vagy auto, vagy macro.Csak most, csak neked, kihajoltam az ablakon, és auto módban, nachosos kézzel..
-
g0n21
senior tag
Pár kép, én ilyen témákat szoktam lőni, nem tájképeket. Én ennél többet mobiltelefontól nem várok el.
-
g0n21
senior tag
Nem tudok mobilról linkelni, sorry, camera téma. http://m.androidcentral.com/about-megapixel-myth-46-print-htc-one-camera-looks-awesome
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6029 üzenetére
A desire-m még mindig megvan, és használom második telefonként (lsd.: aláírásom) fél évig nem én használtam, akkor "unrootoltam", amióta visszakerült hozzám meg lesz.rom, mert csak azért van, mert van hozzá egy számom.
S-off volt, root volt, ext2sd volt, stock rom maradt, és nem volt bajom 20 telepített alkalmazással sem.A 150-180-at úgy értettem, hogy ha valaki össze tud dobni egy telefonra 150-et, akkor egy-két hónappal később lehet abból 180 is... de ez meddő vita, és lényegtelen is
De valljuk meg kár összehasonlítani egy 1ghz-s, 512 RAm-os telefont, egy 4x1,7ghz-s, 2gb ram-os telefonnal.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Akkor úgy gondolod, hogy mi itt "apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek" vagyunk? Vagy mi vagyunk apu-anyu, vagy dolgozunk, és talán még keresünk is (normálisan)? vagy szolgáltatótól veszünk kedvezőbb kondíciókkal? Mert a mai világban a független telefon kevésbé releváns, hacsak nem cserélgeted a számod évente.
meg ha már 150, akkor a 180 sincs onnan messze...Desire-féle rémálom? miszerint? A desire óta a One az első telefon, amivel maradéktalanul meg voltam elégedve. De mi baj volt a desire-vel?
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #5957 üzenetére
3rd party app-pal, pl. extreme call blocker
-
g0n21
senior tag
Benéztem: a zagg akció ideje alatt azt hittem, hogy a teljes body fóliát rendeltem meg... Hát nem, megjött a screen protector, viszont a mostanit annyira tökéletesen raktam fel, hogy nincs szívem leszedni.
de 25$-t sem akció nélkül a body-ért -
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5886 üzenetére
Egy órát szöszöztem egy ügyintézőlánnyal. Biztosítást akartam kötni a telefonomra, és mondta, hogy nem tudok, mert azon a számon már van egy.
főnökömnek novemberben vettünk SXS-et, ugyanarra a hívószámra, amire vettem a One-t május 16-án. Na most ez kb.szott lehetetlenség... biztosítást nem tudok kötni, mert már van a számon, de az sem valid, szóval agyf.sz, viszont ennek hatására elég jóba lettem a lánnyal, és kérdezte, hogy nem akarom-e kicserélni... mondom, isten őrizz, mások kapják vissza a visszaküldötteket. Erre plekniből vágta rá, hogy az biztos nem, mert harminc napig benntartja a készüléket, majd felülvizsgálják, hogy visszakerülhet-e forgalomba (tehát, hogy nemtetszés, vagy valós hiba volt-e az elállás oka) -
g0n21
senior tag
Egy kis infó a T webshoprol, most tudtam meg : a visszaküldött készülékeket 30 napig benntartják...
Hogy utána mi lesz velük, arról nem kaptam infót. 05.16-án jelent meg a webshopban... -
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5874 üzenetére
Ha webshopból rendeltél, akkor ne nagyon számíts rá, hogy azt helyszínen cserélik, az a 3napos cseregar. a helyszíni vásárlásnál, a webshoposnál 8 napos elállás van... (T-mobile--nál ez hatványozottan igaz).
De erről rengeteget beszéltünk már itt, és az első hsz-ben is benne van. -
g0n21
senior tag
válasz
F_Gergely #5871 üzenetére
Talán tudod Te is, hogy az emberek legtöbb esetben akkor nyitják ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik.
Akiknek minden rendben, általában csendben vannak. Itt meg olyan kockák vannak (beleértve magamat is), akik a 2millio pixelből egyetlen döglöttet is észrevesznek, amit más, értelmes, lélegző lény nem..
A HTC supportja:
Facebook: 0. Csak bábok, akik próbálnak nagyon gyenge minőségben egy arculatot erősíteni, interaktivitást kiváltani a userekből elképesztően gyenge posztokkal.
szerviz: Mivel Mo. elég lényegtelen piac, eladási és politikai szempontból egyaránt, ezért cseheknél van a szerviz. A HOX-om kereken 2 hét alatt megjárta, javítással együtt, nem barmolták szét.A samsung árul tv-t, házimozit, mikrót, hűtőt, porszívót, döglött macskát, élő dínót, ezért bőven szükséges az, hogy legyen drága termékekre prémium gari (házhoz szerviz), ettől függetlenül anno a frissen vett, borzasztóan színhelyes crt tv-t nem cserélték, hiába mutogattam, hogy annyira mély a fekete, hogy nincs árnyalata. A htc nem ilyen.
Pontosan milyen HTC tömegtelefonokra gondolsz? típus szerint...
-
g0n21
senior tag
válasz
F_Gergely #5859 üzenetére
Nagyon flame gyanús amit csinálsz ebben a topicban.
A htc első szériája általában necces, az egy hónap alatt kifut, és utána hibátlanok ( az első darab nekem is szar volt, egy hétre rá a második ok).
Anyaghasználatban, összeszerelésben, mondhatjuk úgy, hogy minőségben, a többi gyártó fölött van.
De hol nincsenek gondok az első szériával?Sony: xperia P, S - az átlátszó sáv ragasztása elenged, buborékos; Z: sokkot kap a telefon, és nem bekapcsolható (anyaghasználat: néha alu, néha normális minőségű műanyag, vagy üveg)
Samsung: gs3 - váratlanul reped az üveg, fröccsöntés-vágási problémák (látszik a műanyag szőr a telefon négy pontján, ahogy a fröccsöntő formából kivették), könnyen, magától reped a keret, gyorsan beégő kijelző
gs4: laggy software (200-ért), kamu fém keret. (anyaghasználat: ismerjük, gyenge/ közepes minőségű műa.)LG-t nem ismerem, személyesen nem tapasztaltam (a feljebb írtakat igen)
iPhone 4/4s - megfogod körbe elmegy a térerő, javítva S.J által: " ne fogd úgy"; iphone5: illesztési, festési hibák, a dobozból elővett darabok már karcosak voltak. (jó minőségű / fém/üveg)
HTC: OneX - első széria wifi hiba, hullámzó kijelző, One - illesztési és pixelhibák. (jó minőségű műa / fém)
A probléma minden esetben gyártó által felismerve, és ASAP javítva.
Szóval, nem hiszem, hogy ennyire flame-elni kéne a HTC-t külön, mikor az iPhone után/ mellett a legjobb anyagminőséggel rendelkezik (a GUI már szubjektív)
-
g0n21
senior tag
bár csak műanyag, de egész alu hatás, rendeltem is egyet most...
azt a body fóliát várom, h megérkezzen, csütörtökön postázták nekem...
-
g0n21
senior tag
Egy kis review a tokokról amiket eddig rendeltem, és meg is érkeztek:
Víztiszta IMAK
Ahogy Xaels mondta, egy igazi hulladék. Feltettem, 10 percig volt fent, tiszta karc lett, over. 1/10
Szállítási idő: 13 napValamilyen szürke noname:
Na ez már jobb, anyagra is, kinézetre is, mondjuk 5/10
Szállítási idő szingapúrból 11 nap0,3 mm opálos átlátszó:
A másik hulladék. Az a 0,3 mm az azt jelenti, hogy kb. papír állagú, a felrakás közben már "elszakadt", és egyébként is rém igénytelen, mintha a réseket ollóval vágta volna egy epilepsziás fiatalember (no offense). 0,5/10
Szállítási idő: 14 napkét szilikon még nem jött meg angliából, annyi idő alatt, mint a többi hongkongból
És az eddigi legjobb: Fekete Nillkin
Kellemes a fogása, finoman passzol, és szép, jó az összhatás, kínából, vagy HK-ból rendelve még csak nem is drága (kb. 2200 Ft)
Csak azért 9/10, nehogy elbízzák magukat
Szállítási idő 14 nap
Fóliát a szürke matthoz küldtek, méretpontos, hólyagmentesen feltehető, picit vastag. A nillkiné vékonyabb, szintén méretpontos. A használati élvezetből nem vesznek el semmit.Ami a 10/10 lenne, egy ugyanolyan alu hard case, mint a telefon hátlapja maga. vágónk iP3GS-én láttam, hogy pontosan olyan a tok, mint a telefon hátulja...
-
g0n21
senior tag
Van arra mód, hogy a gyári HTC billentyűzet alapból ékezetes kiosztású legyen? Most swype-ot használok, meg vagyok elégedve vele, de ha nem.kellene 3rd party app, boldogabb lennék...
-
g0n21
senior tag
válasz
akoska07 #5673 üzenetére
nekem plantronics m55 van. A stereo jelenesetben az a2dp profilt jelenti, tehát, hogy zenét, csengőhangokat is át tud vinni, nem csak a telefonálás közbeni hangot (tehát a menüben nem csak phone audio, hanem media audio is).
Egész jó kis headset. Ha nem sajnálnám a pénzt, akkor mennék egy plantronics marque 2 m165-ért. nálatok33 font körül mozog, két mikrofonos a zajszűrés miatt, és az is a2dp
-
g0n21
senior tag
Nálam a DAC a digital-to-analog-converter, ami nyilván nem telefonoknál, hanem komplexebb megoldásoknál, az erősítő közvetlen közelében kap helyet, ezért bátorkodtam egy kalap alá venni.
Ha ennyi idejük van a mérnököknek, hogy ezt különbontsák, akkor hajráÉn személy szerint a oneX óta mondom, hogy a BA csak egy loudness EQ, más néven parasztvakítás.
Viszont ügyesen rásimították a kiemelt frekvenciákat a fülesekre.. -
g0n21
senior tag
Ha nem működik a beépített az erősítő, nem hajtja meg semmi a fülest...
Tehát a beépített erősítő (szvsz hangchip) az a mediaserver összes folyamatát hatja, a beats meg egy loudness.
(autohifi viszonylatban: ha a feejegységen kikapcsolom az erősítőt, akkor a mélyláda, és egy szett megsüketül, ha bekapcsolom a loudnesst, jön a beats) -
g0n21
senior tag
Megjött a fekete nillkin és az áttetsző imak. Az -imak furán tág itt-ott, a nillkin zseniális...
-
g0n21
senior tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Adjon ki a halál érte ennyit
főleg, hogy tokkal már nem használható.
én elmentem a speedbe, egy ilyen tartóért, de mivel maga a tartó kici, ezért kértem hozzá egy nagyobbat, nem lötyög, nincs baja, adtak hozzá 1A-s HTC autós töltőt, és 6500 körül lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest