-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robit74
tag
válasz
22darti #5477 üzenetére
Én sokáig keresgéltem autóstartót és a vége az lett, hogy vettem egy Samu ECS-K200BE tartót és egy 90°-os microUSB kábelt a töltéshez. Azt kell mondjam, hogy tökéletes és mínőségi tartó, ráadásul biztos, hogy nem karcolja meg a telót.
http://www.argep.hu/product_2078185.html -
robit74
tag
A hiba bejelentése számít a 3 napba (egészen pontosan a 72 órába), nem pedig a csere vagy a panasz rendezésének dátuma, azaz már nem mehet 8 napos elállásba! Ez a törvény, csak egyes helyeken kicsit hajlandóak egyedileg értelmezni. Úgy vannak vele, mint a magyar egészségügy a beteggel, ha meghalt nem kerül pénzbe.
-
robit74
tag
válasz
Balinov #5027 üzenetére
Ezt te írtad:
"biztos vagy te ebben?HTC_001 CID-em, nalam ez az ertek False, de megis fuggetlen, tudom hasznalni az otthoni T-s Dominomat, hivasfogadas,kezdemenyezes, sms OK. meg a roamingos szervizsms-t is megkapom"
Ezért írtam, hogy a roaminghoz semmi köze az adott beállításnak.
A HTC_001 CID, pedig tudomásom szerint annyit jelent, hogy a HTC a készüléket a WWE (World Wide English) régióba szánta.Egyébként nincs fogalomzavar, mert nálam is azt jelenti, hogy csak egy szolgáltató SIM-jét viszi, egyébként segélyhívásra SIM se kell.
Ha nem jól tudom akkor javítson ki valaki. -
robit74
tag
válasz: (#5016) Xaels letöltöd és elinditod a CID Getter progit és a gsm.sim.change sornál, ha false az érték akkor függő
-
robit74
tag
Valami minőségibb autós tartót talált valaki az One-hoz?
-
robit74
tag
válasz
ElektromosV8 #4936 üzenetére
Összességében a lényeg talán annyiban összefoglalható, hogy a srác a samunál kiemeli a levehető hátlapot, cserélhető aksit, mem kártyát és jobb akkuidőt, míg a HTC esetében a minőségi anyaghasználatot, kiváló hangzást, akadásmentességet és kezelhetőséget.. A konferálásából kitünik, hogy samu párti, de megjegyzi, hogy mindkét készülék esetében bizonyos kompromisszumokat kell kötni. A döntést a leendő tulajokra bízza
-
robit74
tag
Nekem is panaszkodtak ismerőseim, hogy halkan hallanak és nagyon zavart az eset, de aztán olvasgattam és kiderült, hogy "mechanikai" oka van. Megszokásból az egyik ujjamat a telefon alján tartom és kiderült, hogy a töltő melletti pici furatot, ami ugye a mikrofon nyílása, takarom.
Amióta ügyelek rá, hogy ne takarjam le, senki nem panaszkodik.
-
robit74
tag
Egyébként az enyémet a gyerkőceim reggel óta tesztelik (már csak tápról) játékokkal, melegedés elfogadható, pixelhiba továbbra is 0, lemerült állapot kb. 4,5 óra után (wi-fi folyamatos "on").
-
robit74
tag
Már írtam egyszer, a gyakorlat az, hogy a szervízek a nemzetközi szabványt fogadják el (leegyszerűsítve 3 összefüggő világító hibás pixel) ami már akadályozza a rendeltetésszerű használatot. Persze mindig van olyan szervíz (gyártó), aki a fogyasztók javára eltér és már 1 hibás pixelnél is cserél.
-
robit74
tag
Én teljesen elégedett vagyok a mai napi használat alapján. Nekem a kamera is teljesen megfelel. Az összeszerelés kiváló (még nagyító alatt is), pedig tartottam tőle, hogy nagy eséllyel hibás lesz. De nagyom meg vagyok elégedve, pedig nem kicsik az elvárásaim egy ilyen kategóriájú eszközzel szemben.
-
robit74
tag
Szerintem az, hogy be lett terítve Mo selejtes Htc 1-el kicsit túlzás. Csak a Tré több mint 1700db értélesített.
-
robit74
tag
válasz
Spark_777 #4276 üzenetére
A bekapcsoló gomb, az egy "ablak" ugyanis alatta van az infra, egy minimális mozgás (billegés) teljesen normális.
Azaz érzésem, hogy egyes dolgokat kicsit túl "liheg" a fórumozó társaság. Úgy gondolom, hogy vannak olyan hibák amik nem elhanyagolhatóak és vannak olyanok amelyek nem hibák. Ha pedig a tényleges hibáról beszélünk, az pedig minden új készüléknél előfordul. (Megjegyzem a pixel hiba hivatalosan csak akkor hiba, ha három egybefüggő világító pixelt találtok. Ez alatt nem hiba, mivel természetes gyártási folyamatból adódhat.) -
robit74
tag
válasz
Nightfall75 #4257 üzenetére
-
robit74
tag
Az a helyzet, hogy fogyasztóvédelmileg és polgárjogilag jogod van megtekinteni a terméket a kifizetés (a szerződés létrejötte) előtt, függetlenül, hogy bolt, PPP vagy éppen futártól kapod a terméket. Én rendszeresen vásárolok futár által (GLS, DHL stb) kézbesített terméket és mindig ragaszkodom hozzá, hogy megtekintsem a terméket (nem veszek zsákbamacskát!). A futár meg megvárja, mert addig nem kapja meg a zsét, és ennyi.
-
robit74
tag
Valaki írta, hogy hogyan lehet cserélni az alsó "fekete csíkon" a gyári alkalmazásokat, de nem találom már a hozzászólások között. Segítsetek.
-
robit74
tag
Kibontottam a Tré által mellékelt Domino 5 csomagot, hát elég vicces, hogy normál SIM-et raktak bele
-
robit74
tag
válasz
Szellem. #4239 üzenetére
Először is, akármilyen hülyén hangzik, vittem magammal egy ékszerészek és órások által használt nagyítót és azzal vizslattam körbe.
Aztán betettem a microSIM-et telefonáltam és teszteltem a hangját és a közelség érzékelőt.
Kapcsolódtam egy ingyenes Wi-Fi- re és bejelentkeztem a fiókomba és azonnal letöltöttem a Dead pixel test progit és többször végigfuttattam a kicsikén, miközben a nagyítómmal végigfürkésztem a kijelzőt.
Röviden ennyi. -
robit74
tag
Na ma reggel megérkezett az 1-s a PPP-be és már át is vettem, kicsit a kutas kiakadt mert kb. fél órán keresztül vizsgáltam körbe és teszteltem le, hogy vannak-e olyan hibák amiről itt már szó volt és csak utána voltam hajlandó kifizetni
Örülök, hogy egy hibátlan darabot kaptam (megjegyzem ezért a Tré is örülhet) és csak megerősíteni tudom, hogy ez a készülék egy ÉLETÉRZÉS-t sugall.
-
robit74
tag
válasz
Spark_777 #4081 üzenetére
Nekem a végtermék minősége számít. Persze a "rágott almát" nem komolyan gondoltam, mivel utálom a korlátozottságot amivel a jár. Egyszerűen akkor addig várok, ameddig nem találok olyan androidos készüléket ami prémium kategória összeszerelésben is. (Az is lehet, hogy egy jóval későbbi ONE lesz)
-
-
robit74
tag
-
robit74
tag
A Tré-mob nem hazudtolja meg önmagát, javították a jellemzőket, de a 8Mpix kamerát és a gyártó oldalára való hivatkozást nem sikerült.
Egyszer egy hozzáértőt engednének oda a billentyűhöz, akkor szerintem sok T-s főnök veszélyeztetve érezné a pozícióját.
Kíváncsi lennék, hogy a telefonos ügyfélszolgálatuk tudja-e már, hogy árulnak ONE-t.
-
robit74
tag
válasz
hurrikan #3912 üzenetére
Nem kell, hogy felhívjanak, mivel csak akkor hívnak, ha új vagy és előfizusat kérsz, vagy már van nem átvett csomagod tőlük. Ugyanis akkor egyeztetik a "hitelképességedet".
Én már többször rendeltem tőlük, ezért a rendelés leadása után kb. 2 órával kaptam tőlük egy SMS-t, hogy a rendelésem állapota "szálításra vár"-ra változott. -
robit74
tag
válasz
ForRedGlory #3856 üzenetére
Esetleg megnéznéd, hogy mennyire van látható "nyoma" a készüléken kivül - belül a T hovatartozásnak, vagy olyan mint annó a Desi S és nincs módosítva semmi.
-
robit74
tag
válasz
ForRedGlory #3851 üzenetére
A Trénél ilyen a sürgős
, mert még mindig nem változott a honlap infója, sőt a fiuk a technikai részlegen még mindig állítják, hogy az ügyfél a hülye és Ők egyeztettek a gyártóval is
Következésképpen: Nem zaklatom Őket tovább. -
robit74
tag
Srácok! Most hívott a Tré fejlesztési csoportja és közölték, hogy a honlapon szereplő adatok (kamera, memória, proci) helyesek, az van benne az általuk részemre kiszállítandó One-ban. Na holnapután kiderül, de remélem nem tegra a proci, mert reklamálni fogok
(Bízom benne, hogy a fejlesztési csoport tisztában van vele, hogy nem a ONE X -ről van szó)
-
robit74
tag
-
robit74
tag
válasz
martinkeet #2443 üzenetére
Én már két levelet is küldtem neki kiváncsiságból, de egyikre sem válaszolt. Szerintem kamu az egész, pedig azt is írtam, hogy már szombaton megyek érte.
Valakinek sikerült fizikailag is megsasolni az Úr állítólagos készülékeit? -
robit74
tag
válasz
martinkeet #2268 üzenetére
Ha nem jött létre még az üzlet, kérd le előre a készülék IMEI számát és a HTC honlapján kideríthető hogy tőlük származik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest