- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18234 üzenetére
Mert mondjuk egy adott játékot szeretnék játszani és gamepaddal kényelmesebb lenne.
Egyébként a ps3 is csak porosodik itthon, most játszok vele kicsit mert megvettem a gta5-öt, de ez a konzolos kontrollerrel való lövöldözés nevetséges. Én egér-billhez vagyok szokva és nagyon nem tudom megszokni a kontrolleres fps irányítást. -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #18231 üzenetére
Néztem youtube-on, mintha root nélkül csak kábellal lehetne használni a ps3 kontrollert. Kipróbáltam, otg kábellal a sima logitech pc-s gamepadom is megy vele minden további nélkül.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #17711 üzenetére
Elég csempésnek tűnik néhol, abból meg nem kérek
-
Avicularia
veterán
Van valami info erről a kingo root-ról, hogy működik esetleg?
-
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #17004 üzenetére
Nem azt mondom, hogy kellene, csak azt, hogy nekem ezt csinálták és csak utána javult meg. Lehet neked elég lenne a kameracsere, ki tudja
Sokat nem fényképezek, de rohadtul idegesített, hogy voltam otthon 2 hétig és a fényképezőgépemet elfelejtettem bepakolni a kocsiba és a One-al egy normélis képet nem tudtam csinálni míg Magyarországon voltam -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16557 üzenetére
Hát nem tudom mivel lőttek rá, de nem volt valami ütős kaliber az tuti
-
Avicularia
veterán
Valakinek nincs itt htc__102-es cid-es telefonja? Osztrák vétel, elvileg EU-s rom jó kell legyen rá, de nem jön rá a 4.3. Az öcsémnek most segítettem újra rakni a gyári romot alapoktól, 4.2.2 ig jött az OTA, de a 4.3-at nem akarja beadni.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16091 üzenetére
Ja ok, csak azt hittem rosszat rendeltél
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #16089 üzenetére
Nem azért , de ez nem a minire van? Vagy rosszul látom?
-
Avicularia
veterán
One most egy one eladó 66K-ért,kicsit kopottas
[link]
-
-
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti. -
Avicularia
veterán
válasz
Nightfall75 #15816 üzenetére
Teljesen jó az s600-as proci is, viszont ne aggódj a tesztekben mindig is meg lesz említve, hogy a htc nem az aktuális legerősebb procit rakta a legújabb zászlóshajójába. Most őszintén, mennyivel került volna többe a telefon ha a 600 helyett a 800-as procit teszik bele? Így megint adtak támadási felületet, amit szvsz a htc nem engedhet meg magának.
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
sisley76 #15582 üzenetére
Ne hogy azt hidd, hogy itt svédben olyan jó dolog bármit gariztatni. Inkább csinálom ezt a tevékenységet Magyarországon, úgyhogy hidd el nem akarsz ilyen ügyintézést ami itt folyik. Az egy másik dolog, hogy a technikai dolgok jobban ki vannak építve és tudod követni a folyamatot.
-
Avicularia
veterán
Néztem mi van a telefonommal. Azt írják alkatrész cserélve, illetve új IMEI számot kapott. Gondolom akkor alaplapot cseréltek rajta. Úgy néz ki most tényleg gyorsabban megy a dolog mint elsőre.
-
Avicularia
veterán
válasz
Ed Parker #15505 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy most gyorsabban megcsinálják mint elsőre, mert most már másodszor adom le ugyanazzal a hibával. Ehhez képest először már másnap látszott a rendszerben, most pedig a hétfői leadás után csak szerdán került be a rendszerbe a telefon. Múltkor 2 hetet és 2 napot volt bent, most kíváncsi vagyok mennyi ideig fog tartani végül a javítás.
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Kiskopika #15381 üzenetére
Nekem ugyanez van Svédországban. Beküldtem kamerahibával és visszakaptam ugyanolyan sz@rul ,javítás nélkül. A svéd htc csak vonogatta a vállát, nem érdekelte őket, hogy lehúzták egy javítás árával. Egy dolgot ajánlottak, hogy küldjem be javításra megint. A szolgáltató boltjában mondták, mikor hétfőn leadtam megint, hogy elvileg ha 2x ugyanaz a hiba akkor csere. Bár múltkor meg azt mondták, hogy ilyen esetben szabadon választhatok az összes telefonjuk közül. (Megfordult a fejemben, hogy jó lenne megint hibásan visszakapni és kérni egy note3-at)
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #15259 üzenetére
Pedig nálam nem sok kitartóbb htc user van, még mda2-vel kezdtem 2004-2005-ben már nem emlékszem pontosan. Mai napig csak htc telefonom volt a múlt év első félévét leszámítva, amikor egy SE Arc-ot használtam. ezek után azt mondom, nem bánom ha a htc csődbe megy.
-
Avicularia
veterán
válasz
Ed Parker #15254 üzenetére
Nem az a baj,hogy szervizbe kell küldeni, mert mindenhol van hibás készülék, csak nekem mostanában mindig sikerül belenyúlnom ezekbe. Ettől még nem fordulnék el a htc-től hanem amit csináltak a one x-nél illetve, most hogy javítás nélkül visszaküldték és ráhazudták ,hogy megcsinálták, na ezt már nem tartom bocsánatos bűnnek
-
Avicularia
veterán
válasz
kirkri #15236 üzenetére
Más a szolgáltató. A one x az a svéd telenor-tól volt a one pedig egy telia nevezetű szolgáltatótól van most. Pontosabban halebop a szolgáltató neve, de ez olyan mint otthon a tesco mobil, nincsenek boltjaik, csak neten keresztül lehet velük kommunikálni és asszem a telia hálózatát használják. Gariztatni is a telia-hoz kell vinni a készülékeiket.
Viszont most tényleg megfogadtam, hogy nem érdekel többet milyen telefonnal jön a htc, soha többet semmit tőlük. -
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #15194 üzenetére
Kamera homályos képeket csinált ha 1-2 méternél messzebbre fényképeztem. Be lett küldve garanciába, állítólag kamerát cseréltek benne, de ugyanolyan volt javítás után is mint előtte, szóval én azt gondolom, hogy pihentették 2 hétig aztán visszaküldték. Majd most kiderül, csak nehogy most kitalálják, hogy mondjuk víz érte és megvonják a garit. A one x-nél így jártam, ráhazudták, hogy szétszedtem a telefont és megvonták a második javításnál a garit róla. Aztán kemény cirkusz után szinte mindent cseréltek benne szó nélkül és visszakaptam a garit rá.
-
Avicularia
veterán
Múlt héten visszajöttem Magyarországról és ma leadtam megint javításra a kamerahibás one-omat amivel az előző javítás alkalmával nem csináltak semmit, ugyanolyan sz@rul kaptam vissza ahogy beadtam. Állítólag most gyorsabban kész lesz mert másodszorra adom le. Ha most sem javítják meg, kicserélik újra az eladó elmondása szerint.
-
Avicularia
veterán
Van egy olyan hibám, hogy a csengőhang rendszertelen idő elteltével visszaáll default-ra.
Először poweramp-al adtam meg a csengőhangot, de aztán bemásoltam az mp3-at a media/audio/notification könyvtárba, de hiába választom ki onnan is, akkor is visszaáll egy idő után default-ra a csengőhang.
Valami ötlet? -
Avicularia
veterán
Szegény one mit kap
[link]
-
Avicularia
veterán
Fel lett hívva mindenki, htc, szerviz, és elmentem a boltba ahol leadtam a telefont. Mindenhol csak azt mondogatják, hogy küldjem be javításra megint. A vicc az hogy a htc-t nem is érdekli, hogy olyan munkáért fizet amit el sem végzett a szerviz.
Vittem pendrive-on innen a topikból is képeket a boltba és megnézettem a gyerekkel monitoron mikor elkezdte mondogatni, hogy ennek ilyen szar a kamerája csak 4 megapixeles. De mondom nem érted,hogy nem az a baj, hanem nincs fókusz a képeken? Aztán ő is elismerte, hogy ez nem oké, de csak annyit tudott mondani küldjem be megint.
Javitás utáni kép ,és erre van pofájuk azt mondani, hogy dehát csak 4 MP
[link] -
Avicularia
veterán
Szerinted ki választja ki a szerződött partnert?
Én tudom, hogy nem a htc javít, de szerinted kin kellene elvernem a port? Bevittem a szolgáltatóhoz, aki továbbküldte a szerződött htc javítóhoz, akik nem tudni miért továbbküldték egy külső céghez javításra, ez szerepel is a javítási adatlapon, de hogy melyik cég volt ez azt nem tudni. Szerinted kit kellene anyáznom? -
Avicularia
veterán
De legalább szoftvert frissítettek volna, de még azt se. Volt hozzá pofájuk ráírni a papírra, közben meg még ennyit sem tettek meg, nemhogy javítsák
Remélem ez a mocskos cég tönkremegy végre valahára. Tiszta szívemből kívánom nekik ezután.
Pedig a one-x-nél megfogadtam amit csináltak többet nem veszek htc-t -
Avicularia
veterán
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
Svédország
-
Avicularia
veterán
Rohadjon meg a htc
Ma visszakaptam a telefonomat, azt nem merték leírni,hogy mit cseréltek rajta, csak azt hogy alkatrészt cseréltek. De a kamera ugyanolyan szar homályos képeket csinál mint beadás előtt!!
Semmit nem csináltak vele, ott volt több mint 2 hétig, utána visszaküldték. A papírra ráírták a szoftver frissítést, de azt se csinálták meg ,mert 2.24.401.1-el küldtem be és most is az van rajta, mikor bekapcsoltam akkor írta ki hogy van frissítés.
[link]
[link]
[link] -
Avicularia
veterán
Nlztem ez xda-t és van S-OFF 1.54-re is csak el kell küldeni a telefont valahova. Sajnos csak Angliában működik.
1.54 Hboot S-off now possible!!!!
HTC One M7 S-OFF Mail In Service -
Avicularia
veterán
Remélem nem barmolták szét
Szervizben hazudtak szokás szerint, ígértek 2 napja visszahívást, persze nem hívtak. A másik, hogy azt mondták ha beküldöm hozzájuk akkor 2-3 nap alatt megcsinálják. Ehhez képest a szerviz is továbbküldi valahova külső javitásra, tehát sehogy sem ment volna az a 2-3 nap.
Előző hét hétfőn adtam le, ha szerencsém van akkor hétfőn ha nincs akkor kedd-szerdán kapom vissza. -
Avicularia
veterán
Kérdezném, hogy ha kamerát cseréltek a telefonomban (annyit látok hogy alkatrész kicserélve, szoftver frissítve a szervizoldalon) akkor az csak alaplapcserével megvalósítható, vagy külön lehet cserélni a szóban forgó alkatrészt?
-
Avicularia
veterán
válasz
Giovanny #12209 üzenetére
Ha találsz olyan készüléket amin még 4.1.2 fut azt lehet S-OFF-olni, ekkor tudsz rootolni, custom romot felrakni és a gyári állapot maradéktalanul visszaállítható
Ha már telepítették a 4.2.2-t akkor azon egyelőre nem megoldató az S-OFF, ott csak a hivatalos htc-n keresztüli bootloader nyitással lehet rootolni ami garanciavesztést okoz. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Nem, te azt írtad, hogy TE reméled, hogy nem lehet kikapcsolni a jövőben.
A one x-be belekerült a kikapcsolhatóság lehetősége és nem értem téged miért zavarna ha a one-ban is ki lehetne kapcsolni. Az meg bullshit, hogy a one a blinkfeedtől lesz one.
Nem akarok egyébként vitatkozni, csak az mindig böki a szemem ha valaki ilyen szemellenzősen nyilatkozik. Az sose baj ha van választási lehetőség. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12062 üzenetére
Nem értem az ilyen embereket. Téged miért zavar, ha kapsz valamiben választási lehetőséget?
Vagy te jobban szereted ha valamit rád kényszerítenek, hogy de pedig ezt akkor is használni fogod, ha tetszik-ha nem? -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #11562 üzenetére
Ugyanúgy megy mint magyarul. Kimondod egymásután az abc megfelelő betűit.
-
Avicularia
veterán
válasz
Stunts666 #11414 üzenetére
Igen,kb. 2 méteren belül tud fókuszálni általában. Ami ennél messzebb van az minden homályos. Csak az a baj,hogy én az előttem haladó autóra fókuszáltam, mert az akartam lefényképezni.
Mit mondasz arra a kikötői képre?
Egyébként ahogy a htc-t ismerem visszakapom javítás nélkül, hogy hát ennek semmi baja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest