-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Burt1793 #356 üzenetére
Én meg azt tudom, hogy idén csak telefon ONE a trónon, ami bizony nem az S4! :-)
Sry, nem tudtam kihagyni.. :-) No offense...
(#357) Cyberpunk: Adok én neked egy jóféle görögdinnyét, ha ez tesz téged boldoggá, és nem a felhasználói élmény a hétköznapokban... :-) Szintén no offense részemről!
Na várjatok, megyek én majd az S4 fórumba megmagyarázni, hogy milyen szar lett... :-)
Valljuk be! Elfogultak vagyunk mindannyian, és úgysem fogjuk meggyőzni a másikat az igazunkról!
És ez jól is van így... Azt jelenti, hogy mindkét gyártó csinál valamit jól... -
batai15
félisten
válasz
Burt1793 #351 üzenetére
na pont ezt mondom. keresitek a fogást hogy s4 igy ugy .
ha már enyire istenititek ezt a műanyag (bocs pilikarbonát ) cuccot, arrol mér nem meséltek hogy könnyen repedezik ? kb 5 ismerősnek van s3 ebből 3 s3 birkolata kb hasonlo helyen van meg repedve. nem voltak leejtve hozzá teszem. sőt egynek a tokok ezt a csudajó műanyagot, még faszán össze is gyányolta. ujj hátlapot kelett venni rá.
birom hogy s4 igy ugy, aza császár, de nem birja senki elismerni a telefont. valami kifogás mindig van hogy s4 jobb mer csak.
ez részemről csak szőrszálhasogatás mint ahogy a tiétek is. én pl samsungnál elismerem hogy pl füledhez emeled tárcsáz tök hasznos. jo lenne nektek is elismerni a másik gyártot nem kukacoskodni. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Burt1793 #335 üzenetére
erre egyébként van egy olyan megoldás, hogy nem ejted le a telefonod.
Meg az autódat sem töröd össze.
Meg a házadat sem bontod le.vagy ha összetöröd az autód, vegyél olcsót. Lebontod a házad, vegyél olcsót.
Dobálod a telód, vegyél S4-etvmi gáz van OS X alatt a fórummal egyébként, se off, se hangulatjel, se formázás
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Burt1793 #335 üzenetére
Én ejtettem már le fém készüléket nem egyszer, lehet csak nekem volt szerencsém, de max a festék jött le. Azért ha nem alumíniumból van nem deformálódik az a hiedelemmel ellentétben annyira. A másik meg vigyázni kell rá, vagy ha félsz, akkor vegyél mást. Ennyi a dolog.
-
-
-
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
Miben tud többet? A szintetikus sebességteszteken nagyobb pontokat lehet kimutatni vele?
Mi az amire egy HTC One kevés és egy Galaxy S4 szükséges hozzá??? Mit tud az S4 amit a One nem, azon kívül, hogy az erre gerjedőknek nagyobb pontszámokkal okoz erekciót?
Törésteszt? Én nem azért veszem a telefont, hogy összetörjem, viszont ha a kezembe veszem akkor érezzem, hogy mire adtam ki 190ezer Ft-ot. Súly? Most tényleg 5-10gramm különbségekről beszélünk? Inkább legyen 20grammal több és fém. -
Moromel
csendes tag
válasz
Burt1793 #112 üzenetére
Ez a baj látod, hogy te úgy gondolod, hogy a 4.0.3-as android launcher a legjobb. Én nem olyan rég vettem gnex-et és ok, gyors, szép, jó, de olyan alapvető dolgok hiányoznak a kezelőfelületből, a kezdőképernyőről, hogy az valami hihetetlen. Majdnem sokkot kaptam, mert kb a két éves desire-m többet tudott ilyen szinten mint a gnex. Persze lehet mondani, hogy apex launcher meg play-es dolgokkal meg lehet oldani, de sosem lesz olyan mint a gyári sense, semmi sem működik kifogástalanul pedig már rengeteg opciót kipróbáltam, de semmi nem olyan jó mint a sense ilyen téren. A touchwizz sem rossz szerintem, de nem olyan jó mint a sense.
Ettől függetlenül azért nem kéne ez a telo, mert egy csomó olyan apróságot rontottak el benne amik nagyon idegesítőek. Pl a képernyőzár gomb felül, az értesítéseket csak el lehet tüntetni de nem hozza be őket, ez a blinkfeed szerintem csak parasztvakítás; legalábbis én csak akkor olvasok híreket a mobilomon ha már nagyon unatkozom és nincs ott a laptopom. Az órát sem értem, nem tudom, hogy miért kell elrontani valamit ami kb mindenkinek tetszik. Ok értem, hogy ott van benne a régi óra is, de attól még a menüben meg a képernyőzáron is ez látszik ha jól értelmeztem. Mindemellett személy szerint nekem a fém sem tetszik, mert nyáron sokkal jobban fel tud melegedni, télen meg sokkal jobban le tud hűlni mint a műanyag, ami nem feltétlenül jó.
Az a baj a htc-vel amúgy, hogy most is nyomatja itt ezt az ultrapixel dolgot meg ezt a boomsoundot, ami persze nyilván nem rossz, de egy átlagember aki nem olyan geek, hogy naponta utánanézzen meg képben legyen a dolgokkal azt fogja látni, hogy a kamera csak 4 megapixeles, a két hangszóró meg minek mikor úgysem azon hallgat zenét, a beszélgetésnél meg mit sem számít.
Az az idegesítő a dologban, hogy én is mikor megvettem a gnexet egyszerűen éreztem rajta, hogy szarabb mint a régi desire. Pl a giroszenzor is sokkal lassabban veszi be a dolgokat mint a htc, a kijelző is sokszor nem veszi be az érintést, az anyagminőségről meg nem is beszélek. Viszont ezekkel meg nem lehet telót eladni, mert az ember ugye alapból azt gondolná, hogy egy majdnem 200 ezres telefontól már alapból el lehet ezeket várni, pedig sajnos nem. :S
Mindegy nem is idegesítem magam. Remélem, hogy lesz még egyszer htc-m, de hogy nem ez lesz, az biztos! -
sif85
tag
válasz
Burt1793 #102 üzenetére
Sajnos egy bizonyos Desire HD-vel engem annyira megfertőzött a Sense, hogy a Samsung bármit rakhat elém, nem hat meg.
Többször próbáltam Galaxy S-t, SII-t, és SIII-t is. Köszönöm nem! Ez a táccsviz nevű színkavalkáddal tarkított kifestőkönyv pedig nem említhető egy lapon az általam preferált gyártó UI-jával.Játszani nem szoktam, de nem hinném, hogy a bencsmárkos pontok miatti e-pénisz növelésen kívül többet ér majd a konkurencia procija. Használhatóságban pedig egészen biztosan nem...
Esetleg többet bírhat majd az akksi, bár nekem egy nap tökéletesen elég...Az SD bővíthetőséggel arra akartam célozni, hogy ha nincs normális méretű belső memó, akkor nyilvánvalóan indokolt. 32 gigán a userek 99%-a elfér szvsz. Így nekem nem kell még egy lyuk a telóra emiatt..
Jujj de gusztustalanul elfogult vagyok, de legalább nem az a típikus gyökér Apple fan, aki "buzizöldcentrifugázik" :-)
Sorry érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged