- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Semmi lényegesben. Az egyik valamiben elhúz a másik pótol mással, egál. De akinek nem csakis az Úristen által leküldött, megfeszíttetett és három nap után feltámadt One tetszik kizárólag azért ne legyen már hülyének nézve. Főleg amíg Te sem fogtad meg egyiket sem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #327 üzenetére
Ez a szubjektív része a dolognak. Én is szívből gyűlölöm a Samsung-féle SAMOLED-et. Pont ezért nem is vennék már Samsung csúcs készüléket. Szerintem nem szép.Igaz ez az SLCD is enyhén túlszaturál, de a SAMOLED-nél vannak más problémák is. Én részemről inkább lenyelem a fekete gyengeségét.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Nem az S4-ről beszéltem, a hátlapja szerintem is csúnya, de mivel csak 7,9 mm vastag, elbír egy tokot még... ráadásul biztos lesz rá fém hátlap a hozzád hasonlóknak. A htc-re is raksz tokot és az s4-re is, úgy már ninc különbség!
A kijelzője meg szebb az S4-nek
Én sem szeretem ezt az ocsmány lakkozott hátlapot, hányingerem lesz tőle, de nem is rendeltem meg... Csak annyit mondtam, hogy nálam nem ez dönt, főleg, mivel hogy mint már megírtam, tokkal használja indenki! -
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
A termék csak egy dolog, a reklám adja el lényegében.
Burt1793: a fém az prémiumúbb érzést kelt. Főleg ha ez a készülék 200k. Kinek mi a jó az meg egyéni preferenciák kérdése. Minden esetre a lakkos felületű műanyagot én nem sorolnám ide.
Persze van jó műanyag is. Lásd Lumiák, vagy akár az előző csúcs HTC.
-
Burt1793
veterán
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
És mi van akkor, ha nálam a minőség a szép műanyag a finom kőolajból? Mivan, hogyha szeretem ezt is? (szerintem ha minden teefon fém lenne és egy műanyagból, akkor meg arra mennétek rá)
Jobb a műanyag a törésteszteken, nem melegszik fel annyira mint a fém használat közben és könnyebbek a műanyag mobilok. Jó igen, ez most erőltetett, de azért annyival nem jobb egy fémházas telefon, hogy gondolkodás nélkül megvegyem, főleg akkor, ha a műanyagházas többet tudGondolom ha hosszan nyomod a bekapcsológombot leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest