- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Semmi lényegesben. Az egyik valamiben elhúz a másik pótol mással, egál. De akinek nem csakis az Úristen által leküldött, megfeszíttetett és három nap után feltámadt One tetszik kizárólag azért ne legyen már hülyének nézve. Főleg amíg Te sem fogtad meg egyiket sem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #327 üzenetére
Ez a szubjektív része a dolognak. Én is szívből gyűlölöm a Samsung-féle SAMOLED-et. Pont ezért nem is vennék már Samsung csúcs készüléket. Szerintem nem szép.Igaz ez az SLCD is enyhén túlszaturál, de a SAMOLED-nél vannak más problémák is. Én részemről inkább lenyelem a fekete gyengeségét.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Nem az S4-ről beszéltem, a hátlapja szerintem is csúnya, de mivel csak 7,9 mm vastag, elbír egy tokot még... ráadásul biztos lesz rá fém hátlap a hozzád hasonlóknak. A htc-re is raksz tokot és az s4-re is, úgy már ninc különbség!
A kijelzője meg szebb az S4-nek
Én sem szeretem ezt az ocsmány lakkozott hátlapot, hányingerem lesz tőle, de nem is rendeltem meg... Csak annyit mondtam, hogy nálam nem ez dönt, főleg, mivel hogy mint már megírtam, tokkal használja indenki! -
Cyberpunk
félisten
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
A termék csak egy dolog, a reklám adja el lényegében.
Burt1793: a fém az prémiumúbb érzést kelt. Főleg ha ez a készülék 200k. Kinek mi a jó az meg egyéni preferenciák kérdése. Minden esetre a lakkos felületű műanyagot én nem sorolnám ide.
Persze van jó műanyag is. Lásd Lumiák, vagy akár az előző csúcs HTC.
-
Burt1793
veterán
válasz
Cingáriusz #318 üzenetére
És mi van akkor, ha nálam a minőség a szép műanyag a finom kőolajból? Mivan, hogyha szeretem ezt is? (szerintem ha minden teefon fém lenne és egy műanyagból, akkor meg arra mennétek rá)
Jobb a műanyag a törésteszteken, nem melegszik fel annyira mint a fém használat közben és könnyebbek a műanyag mobilok. Jó igen, ez most erőltetett, de azért annyival nem jobb egy fémházas telefon, hogy gondolkodás nélkül megvegyem, főleg akkor, ha a műanyagházas többet tudGondolom ha hosszan nyomod a bekapcsológombot leáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Óvodások homokozója
- Kompakt vízhűtés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest