- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31035 üzenetére
One Plus One-is képben volt mert van magyar forgalmazó és hazai garis szerviz (Extr Digit.), de 5,5 nekem már nagy. 4,7 épp határeset a még nem kicsihez.
Mi4 -en is gondolkoztam, de a kínai garancia miatt nem merem. A hazai forgalmazónál drága és ő is kínába küldi szervizbe. Extr. Digit.-ban meg még csak Mi3 van. -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31032 üzenetére
Na szép...
De más alternatíva nagyon nincs . -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31023 üzenetére
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #31019 üzenetére
-
Laca1212
őstag
Elköszönök a topictól. Eladtam a ONE-t. Jó telefon volt.
-
Laca1212
őstag
válasz
kirkri #30873 üzenetére
És már a Speedshop-ban is.
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30861 üzenetére
Ez igaz!
De mivel Ők az ország ÉK-i csücskében vannak, vissza kell nekik postázd kivéve ha a környéken élsz. És nyilván nem gyors a kínai ügyintézés sem...
Ettől függetlenül én is szemezek a Mi4-el. -
Laca1212
őstag
válasz
porkiy #30849 üzenetére
És Oneplus One-t is.
(#30852) s3nsitivity
De még így is Kínába küldik ki garanciáztatni. -
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #30532 üzenetére
Akartam is mondani!
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30376 üzenetére
Ahh.
Köszi!
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30373 üzenetére
Lehet hülye vagyok de nem tudom hol mondod.
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30368 üzenetére
Programok?
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #30317 üzenetére
Hol van ez? Lehet én vagyok a láma, de nem találom.
szegto:
Normális.
Semmi baja nem lesz tőle. -
Laca1212
őstag
Törölni nem lehet, csak elrejteni!
"A Google Playen rejtett eszközök
Ha elrejt egy eszközt a Google Playen, az nem fog megjelenni az Android Eszközkezelőben. Eszközét elrejtheti vagy láthatóvá teheti a Google Playen, ha a play.google.com/settings címre megy, és kiválasztja az eszközt a Láthatóság oszlopban."
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29978 üzenetére
Jólvan!
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29963 üzenetére
Nem ezt volt a hozzászólásom lényege!
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29954 üzenetére
Nincs az már közel sem 200.
-
Laca1212
őstag
válasz
marlboromen #29755 üzenetére
AirDroid és kész. Minden gond megoldva.
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29707 üzenetére
"1+1-et jelenleg csak invittel éri meg venni."
Ezt nem értem...
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egy mi3 vagy majd a mi4 sem egy rossz alternatíva.
-
Laca1212
őstag
válasz
enginev3.0 #29273 üzenetére
Lehet, de nem szánok a projektre annyi pénzt.
-
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29268 üzenetére
Gondoltam G2-re is, de sok jót nem hallottam róla. És ha recseg a kezemben, attól rosszul vagyok. Akkuja viszont bitang állítólag.
i6...igen, ha lesz minimum 4,7-es kijelzője akkor már érdekes lehet számomra.
pjen:
Valahogy a Sony sosem volt a szívem csücske. Nagyon nem szimpatikus. Ettől még lehet jó természetesen. -
Laca1212
őstag
Igen, garancia ennyiben jobb, mintha én rendelném kintről.
"Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van."
Ez nagyon jól hangzik!!! És tetszik is...
Ha elmenne nálam 1 napot(kb. 15 órát) mindenféle energiatakarékos trükközés nélkül, úgy hogy megy a nyúzás rendesen(min. 4 óra kijelző, összes szinkron, játék néha, wifi és mobilnet állandóan bekapcsolva, stb), akkor már megfelelne.Nem tudom bemerjem e vállalni.
A 16 giga memória bővíthető?Gino20:
Kizárt, hogy ilyet tegyek a telefonomra. Azért köszi. -
Laca1212
őstag
válasz
HUTCHDB #29258 üzenetére
Nem ismerem, csak kérdezem. Elsőre nagyon bejövős...
Ha vennék csak innen.Komolyan nincs egy olyan alternatíva ami ha nem is ugyan ezt hozza mint M7, de legalább hasonlót?
Ami nekem fontos: jó kijelző, a minőségi recsegésmentes ház(mindegy hogy fém vagy műanyag. Bár szerintem csak fémnél tuti a recsegésmentesség), jó üzemidő, gördülékeny sw.
A benchmark-ok és különféle számháborúk nem érdekelnek.M8 drága és nem is tetszik.
-
Laca1212
őstag
Egyre jobban kezd zavarni az M7 harmatos üzemideje. Erősen gondolkozom a lecserélésén. Na de MIRE?
Ugyanis imádom ahogy ONE, kivéve ugye az üzemidejét.Ki mire cserélné? Hmmm?
Amúgy mennyit ér majd 1 évesen? Szürke, T-s, beats kopott, felső hangszórórácson minimális sérülés, amúgy hibátlan . Kamera lilu csak, az még garis cserére vár.
-
Laca1212
őstag
"Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi."
A zsebedben miért tenné mindezt? Csupán e miatt felesleges visszavenni a procit.
"a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem."
Senki nem mondta, hogy ezt tedd. Pont erre való az automata fényerő. Problem?
(#28714) s3nsitivity:
Erről van szó! -
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28705 üzenetére
Jogos amit írsz.
Viszont lényeg pont az, hogy szar az üzemideje a ONE-nak sajnos. És attól nem lesz jobb az akku, meg minden, hogy butítva használjuk. És a SENSE 6 -nak se sok köze van a butított jobb üzemidőhöz szerintem.Igazából csak az zavar, hogy sokszor írogatják tűzijátékot lövöldözve, hogy így szuper az üzemidő, meg úgy elment a telefon 5000 napot egy töltéssel. Meg az új SENSE meg akármi.
Közben meg kiderül, hogy full energiatakarékos mód játszik minimális kijelzőfénnyel, vagy épp a fiókban van érintetlenül a telefon.Igenis, aki használja rendesen, minden varázslás nélkül annak még a napi 8 órát sem bírja ki, főleg ha mozgásban van az ember egész nap. Ez van.
Ettől függetlenül imádom a ONE-om.(#28706) toeki:
Lehet ezen rugózni, de pl. ha egy fontos emilt/üzenetet, akármit vár az ember akkor szerinted az ördögtől való, ha az adatkapcsolat mindig be van kapcsolva?
Na meg ha valaki visszaveszi a procit, hogy spóroljon az akkuval, tuti nem fogja sosem maxon használni(még ha szüksége is lenne rá,akkor sem), mert lemerülne idő előtt a telefonja, mert nincs módja tölteni. Nem?
És akkor elég neki a napi rutinjához/életviteléhez egy gyengébb teljesítményű telefon is, ami kevesebbet eszik. Nem?
Persze megértem, hogy SZÁMODRA az okostelefon az ami. SZÁMOMRA meg az ami. -
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28691 üzenetére
Sosem értettem ezt.
Vesz az ember egy jó okostelefont (M7).
Erre mit csinál?
Visszaveszi a CPU teljesítményt, adatkapcsolatot kilövi ha a kijelző ki van kapcsolva.
Aztán büszkélkedik, hogy milyen ihaj jó az üzemidő...Ez minden csak nem átlagos normál használat...szerintem.
Minek akkor egy ilyen teljesítményű telefon? Minek okos telefon, ha az adatkapcsolat is csak akkor működik ha felélesztem a telefont?
A kérdések természetesen költőiek...
-
Laca1212
őstag
válasz
Derrewyn #28369 üzenetére
Igen! Engem is kiidegelt, de rájöttem mi a bánata...
Régebben úgy működött, hogy ha nem pont a kezdő pötty-től húztad az ujjad, hanem egy semleges területről, akkor is érzékelte. Most meg olyan lett, hogy az első pöttyön kell kezdeni húzni az ujjad, csak így érzékel.
Jól elcseszték... -
Laca1212
őstag
Beállítások/Hangok/Fordítsa meg az elnémításhoz-nál nálam mindegy hogy a "mindig-re" vagy az "elnémítás azonnal-ra" állítom. Elnémul ha pofára fordítom. De mi a különbség a kettő közt?
-
Laca1212
őstag
Nálam is települ.
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25910 üzenetére
Minden be van állítva.
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25902 üzenetére
Nálam minta elrontásnál nem fotóz...
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25899 üzenetére
Minta elrontásnál is küldi vagy csak kódnál?
-
Laca1212
őstag
Tegnap kocsiban navi és a traffi hunter futott egyszerre, töltőre rá volt dugva. Egyszer csak nekiállt villogni a piros led, de semmit nem írt ki a telefon. Se az értesítési sávban és máshol sem.
Ez volt a túlmelegedés miatt töltés leállás? -
Laca1212
őstag
válasz
qamu74 #24624 üzenetére
Értem! Nem is hallottam még ilyenről...
Amikor 0 kezdővel vettem az enyémet, szó nem volt erről. Bár "arany" vagyok, lehet ezért, mint ahogy kali írta. Mondjuk azt sem tudom hogyan lettem "arany".
Az is fura volt nekem, hogy van akiknél havi forgalmi limit is van és ha meghalad x összeget a számlája, akkor ideiglenes tiltás amíg be nem megy T-be és ki nem fizeti.Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti.
-
Laca1212
őstag
Jött frissítés HTC biztonsági mentésre. Azóta működik az automatikus bizt. mentés.
-
Laca1212
őstag
válasz
lacos84 #23863 üzenetére
Vagy kikapcsolod azoknak egyenként a csetet akik nem jó ha látják az online állapotod. Vagy az egész csetet kikapcsolod. Ennek hátránya, hogy Te sem látod a többi ismerősöd mikor online-ak. Ha az utóbbi szimpatikusabb, akkor arra figyelj, hogy ki kell kapcsolni a pc-n webes felületen, a messengerben a telón és az fb app-ban is.
-
Laca1212
őstag
Frissítés óta mintha a notifi led nem hagyná abba 5 perc után a villogást és talán sűrűbben is villog. Nálatok?
-
Laca1212
őstag
Olyan történt a napokban, ami még sosem. Mobilnet nem volt, holott be volt kapcsolva. Nem is jelzett fenn semmi ikont. Hiába kapcsolgattam ki-be a mobilnetet. Újraindítás után helyrejött.
-
Laca1212
őstag
Jelentem enyém is kihangosodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest