-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
Nna ma kozoltek velem a T-nel,hogy nem tudjak cserelni a 2 napos kijelzohibas One-omat.Ugyanis webshopbol rendeltem,igy oda kell visszajuttatnom mivel mas raktarkeszletbol dolgoznak mint az uzletek.(uzletben meg egyebkent nincs is).Nem cserelnek,visszaveszik,torlik a huseget(par nap) es rendeljek ujat
Mas:Ma teszteltem gps+toltes=elegge melegszik.A kijelzo napon sokkal gyengebb a sokat fikazott Xperia TFT-nel.Amugy nagyon lehet szeretni.Pl a Htc Zoe nagyon asz, es nagyon butter az egesz Blinkfeed,sense,minden.[ Szerkesztve ]
-
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
volt már ilyen másnál is, hogy így lepasszolták, leírtuk neki a lehetőségeket, utána telefonon felvette a kapcsolatot a szolgáltatói ügyfélszolgálattal (1430), ahol vázolta a problémát, és már intézték is a dolgot, sűrűn elnézést kérve!
az s3 témában találod az esetet, neked sem kell ennyiben hagynod, üzletben is kötelesek cserélni, te egy szolgáltatóval állsz szerződésben, az az ő problémájuk, hogy milyen folyamatok futnak náluk külön![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
GyureX
tag
válasz markyy18 #4507 üzenetére
Felhivott egy htc-s kollegat is, aztan azt mondta, hogy ha latna is azt az 1 pixelhibat, akkor se cserelhet, mert 1 pixelhibanal meg nincs csere. Mondtam en, hogy 3 napom belul kotelesek tudtommal cserelni, hiaba, azt mondta ez van. Max fenyegetozhettem volna fogyasztovedelemmel, de ugy voltam mar vele, hogy b* meg akkor, rendelek majd ujat, talan addigra jobb keszletbol sikerul.
[ Szerkesztve ]
-
Ma/tegnap kérdezte haver, hogy mikor jön a 4.2 One-ra, tudok-e valamit Mielőtt láttam a kommented Június vége, Július eleje körülit mondtam neki
Annyit tennék még hozzá, hogy ezek nem hivatalos információk. A frissítés érkezése függ régiótól és szolgáltatótól is. Csak mielőtt valakik nagyon beleélnék magukat előre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sipy888
aktív tag
most ezeket a kommenteket olvasva, melyik módszer lehet a jobb? a személyes vásárlás, vagy a netes ahol 8 napod van cserélni? személyesen ha nincs micro simed, mert nekem nincs, akkor úgysem tudok egy pixel testert leszedni, tehát nem tom megnézni jó e a telefon kijelzője. A külső hibákat nyilván meg lehet látni egyből.
-
legenda
válasz sipy888 #4512 üzenetére
indoklás nélküli elállásra van lehetőség 8 munkanapon belül, ha netes rendelés útján vásárolsz - és itt maga az átvétel lehet akár személyes is, csak a rendelés történjen neten.
nem kell letöltögetni tesztelős alkalmazásokat, minden gyártó esetén adott olyan kód, amit csak bepötyög az ember a tárcsázóba, és már tesztelheti is a kijelzőt...stb, és ehhez még sim kártya sem kell.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zsotesz81
senior tag
azt be lehet valahogy állítani, hogy ha usb kábel rá van dugva a telóra akkor ne kapcsolja ki a wifi-t?
-
sipy888
aktív tag
tehát megrendelem neten, kihozza futár 3-4 nap mulva látom hogy van rajta 1 pixelhiba , nem is kell erre hivatkoznom csak mondom hogy nem kell. Aztán rendelek egymásikat, bízva abban , hogy az jó lesz?! De ha új előfizut is rendelek hozzá, akkor olvastam valaki irta, hogy akár 30 nap is lehet az átfutási ideje egy ilyen "manővernek"
-
XXYMDABBBBBB(pl.:HT24DW123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(2=2012)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosító
Példa: HT24D.....= Hsinchu, Taiwan, 2012,április. 13.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
legenda
válasz sipy888 #4522 üzenetére
8 munkanap van az elállásra, indokolnod sem kell, visszaküldöd, vagy visszaviszed magad - a megfelelő helyre -, de valóban van 30 napjuk arra, hogy visszajutassák számodra a vételárat, illetve előfizetés esetén arra is kell bizonyos idő, hogy visszaállítsák a vásárlás előtti állapotot, és addig nem tudsz újat rendelni, legalábbis azonos előfizetésre.
-
Szellem.
nagyúr
Srácok!
Olvasgatom a hozzászólásokat és a következőkre jutottam:
1.: Ha már szemmel látható pixelhibát lát valaki, akkor az nem egy pixelhiba, hanem több pixel hibája ilyen ppi érték mellett. Ergo, ahogy írtam az már nem egy pixelprobléma, hanem több, így cserélni kéne szó nélkül.
2.: A sok illesztési hiba szerény véleményem szerint nem lehet annak az oka, hogy a HTC a mikrofonokat kicserélte mert a Nokia problémázott? Nagyon úgy nézem, hogy azok a hibák olyanok, mintha szétszedték volna a telókat az összeszerelés után? Nem akarok összeesküvéseket generálni, de me megnéztem egy ezüstöt a speedshopban és ott is illesztési probléma volt, ami nagyon úgy nézett ki, mintha szétkapták volna a telót.
3.: Az elmúlt napokban közzétett hibák miatt elbizonytalanodtam és elkezdtem filózni több más telón. Sajnos arra juottam, hogy marad a One. Xperia Z jöhetett volna szóba, mert Samut már nem veszek, mondom ezt annak ellenére, hogy S3 van nálam.
4.: Webshopon keresztül nem veszem meg a telót, csak a boltban ezek után. Helyszínen megnézem és ha nem oké, hozza a másikat az ember. Pont az említett hosszú visszavételi procedúra miatt nem akarok webshopban készüléket venni.Hát, röviden ennyi lettem volna.
Nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményem és meglátásom.
-
g0n21
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #4536 üzenetére
Na még kettő kib*szott jó képet csinál sötétben, ha értelmes a kivilágítás
Pont nem volt nálam az S4 letesztelni azt is Épp színházban voltam barátnőmmel és két telefont nem vittem oda azért[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
én ma reggel beszéltem a telefonos t-s ügyfélszolgálattal.
kb. ugyan ezt mondta.....viszont nekem 3 előfizetésem járt le, így van lehetőségem (mondjuk úgy) újra elindítani párhuzamosan a rendelést egy másik számomra, így nem leszek one nélkül, mivel szerdára ideér az új.
viszont elég kellemetlen lenne, ha azzal ismét lenne valami gond, mert akkor a t-mobile-nál azt is mondhatnák, hogy én szándékosan próbálgatom a telefonokat....FRG!
ezek tényleg nagyon jók!MÁS:
a gyári böngészőben miért nem működnek az itteni smiley jelek gif animációi?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
markyy18
aktív tag
válasz ForRedGlory #4537 üzenetére
Jó képek. Olyan jó ha nem jobb mint a Sony Exmor R/RS.
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszi.
Halado/gif animacioknal van.kali!
Igen, mert elvileg ennek igy kell mukodnie.
Egyebkent meg nem tehetek rola....
Nem rosszindulatbol kerdezem, de eleg aktiv vagy ebben a topicban.
Esetleg gondolkodsz egy ilyen telefon beszerzesen?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz HUTCHDB #4543 üzenetére
őszintén? tetszik a telefon, titokban elgondolkodtam a dolgon, de aztán lebeszéltem magam - egyelőre legalábbis...
vártam az s4 megjelenését is, mostanság ki is próbáltam egyet, viszont nem vettem meg végül, mert egy általam kibontott és gyári alapra visszaállított példány is röcögött kicsit - más bajom nem lenne vele, ezért kivárós, mert ez csak firmware probléma, ami biztos javításra kerül, ráadásul jön a csupasz androidos, nexus támogatásos s4!
amikor a haverral elmentem one vételre, akkor már tudtam a sok pixeles...stb hibákról, és olaj volt a tűzre, hogy csak a negyedik kibontott darab volt hibátlan, de azt megvette a srác, azóta is örömmel használja, a néhány nap alatt nem jelentkezett nála hiba.
előtte nézegettem még a note 2 lte telefont is, az ütős akkumulátoros üzemidő megfogott, de a z is nagy, és arra még bő 1 cm, az már hatalmas, így nem ugrottam bele.
én meg közben letettem az xperia z cseréjéről, mert kijött a friss (t-s) firmware, és olyan újítások és javítások vannak benne, hogy csak na!
megcsap néha az újítás szele, de most elhessegettem egy időre![ Szerkesztve ]
-
rgtth
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
2 napja vettem egy feketét és semmi gond nincs vele.Gyönyörű és hibátlan. -
Pfff. Telenor, újra minden mobil 0 ft-os akció képén ott a One [link] jobbról a második a legfelső sorban. Persze a telefon még mindig csak a letölthetőn van rajta.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Szpisti
addikt
Hogy ne csak a rosszat olvassátok:
Csütörtökön reggel rendeltem a T-nél meg webshopban, és pénteken koradélután már ott is volt a PPP-ban... Semmilyen pixelhiba nincs rajta, minden rendben vele...Xaels: azért egy kis csalással elő lehet hozni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Igen, de ha valaki ilyen mobilt szeretne venni és vásárlás előtt olvasgat, - esetleg ebben a fórumban is - akkor szinte csak azt látja, hogy mennyi hibája van, és hogy azon tárgyalnak, hogy ki hogy cseréltesse ki... Plusz jó kis támadási felület a konkurens mobil-tulajoknak (mármint azoknak akik olyan fajták) hogy tovább fikázzák ezt a csodát...
Úgyhogy írjuk ide a hibátlan vásárlásokat, és készülékeket is (sokkal több az ilyen, mint a hibás), hogy ne ejtsük kétségbe a majdani One tulajokat! Szvsz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest