- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni! /ismét /
Milyen fóliát ajánlotok a kicsikére? Valószínű lesz rajta egy "hátlap /tok/", de azért a biztonság kedvéért lehet hogy a hátuljára is kellene rakni fóliát!
Vélemények, javaslatok?SZERK: Valami ilyesmi tokra gondoltam (tetszk nagyon), esetleg vmi nillkinre
[ Szerkesztve ]
-
borkarico
aktív tag
Üdv mindenkinek,
jelentem megérkezett hozzám is a ONE, makulátlan állapotban, fekete és a T-től. Első benyomások abszólut pozítivak, semmi röccenés akadás rajta, hihetetlenül gyors a masina. Kinézetre pedig kiváló, minőségi cucc. Nagyon örülök neki, most kezdem még belakni csak, de így elsőre ez eddig a valaha volt legjobb telóm!
aprópó: ha hangszóró valami eszméletlen, ilyet telenfontól még nem nagyon hallottam
aki teheti vegye meg, nem fogja megbánni!
UP!!!
Powered by iPhone 14 Pro Max
-
mumk1
addikt
válasz concrete #5653 üzenetére
Ez már legyen a szerviz és a gyártó problémája, de szerintem a szakszervizeknek meg van a módja a roncsolás nélküli bontásra. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy pl. a két hangszóró rácsot mindenképp cserélik azokon, amiket megbontanak, ha mondjuk ezek minden esetben sérülnek szétszerelésnél.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
concrete
csendes tag
A romolásról csak annyit, hogy tapasztalatom szerint mindennek ára van. Pl. leggyakrabban a gyorsaság a stabilitás hátrányára növekszik - bár kétlem hogy ez a gép bárkinek is lassú lenne.
Én személy szerint annak örülnék, ha eltüntethetném a telefonból teljesen a sok, számomra haszontalan gyárilag telepített és háttérben futó appot. -
Badboys
őstag
Egy jó kis olvasmány!
http://ceginfo.techcorner.hu/rr-software-zrt./az-okostelefont-sem-kell-naponta-tolteni.html
-
-
juhi_
csendes tag
Sziasztok!
A Vodás ONE-ról valakinek tapasztalat?
Holnapra terveztem a vásárlást, nem akarok rossz szájízt...
Köszi -
concrete
csendes tag
válasz Badboys #5660 üzenetére
Egy biztos: nem szabad hagyni, hogy kikapcsolásig merüljön!
Lehet nagy butaságot mondok, de én úgy vettem észre, hogy ha viszont nem hagyom mondjuk 30% alá menni, akkor töltés nélkül onnan lefelé már gyorsabban merül, de gondolom ez csak a százalékmérő pontatlanságából adódik. -
nagyúr
Nah végre vagyunk a jó sokan.
Akkor kérdeznék és várom a véleményeket ,mert nem találtam megfelelő topicot ehhez.
Bluetooth headset-t akarok venni és nem tudom mi az amit érdemes.
Nem tudom milyen szempontokat kell nézni...Ha lehet vmi aksis verzió kellene,hogy ne kelljen mindig elemet cserélgetni benne.
Kényelmes legyen,mert sokat fog a "fülemen lógni".
Jól is nézzen ki,ne legyen tul nagy.Nem tudom mit kell még ehhez irni.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Stereo ? 1 fülben ?
Vagy nem tudom hogy van ez...Főleg város,de pálya is.
Motorozok és vezetek egyaránt.Motoron megoldom majd egy olyan sisakkal.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
adodaniel
őstag
Megjött nekem is. S2 is nagyon király telefon, de ez még brutálisabb. Névjegyzékbe viszont nem tölti be a facebook képeket. Azt hogy kell? Hiába van beállítva az fb appban a sync with existing contacts...
-
g0n21
senior tag
válasz akoska07 #5673 üzenetére
nekem plantronics m55 van. A stereo jelenesetben az a2dp profilt jelenti, tehát, hogy zenét, csengőhangokat is át tud vinni, nem csak a telefonálás közbeni hangot (tehát a menüben nem csak phone audio, hanem media audio is).
Egész jó kis headset. Ha nem sajnálnám a pénzt, akkor mennék egy plantronics marque 2 m165-ért. nálatok33 font körül mozog, két mikrofonos a zajszűrés miatt, és az is a2dp
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
nagyúr
-
nagyúr
Segitsetek légyszi.
Képernyőt lezártam jelszóval és nem tudom hogy tüntessem el róla.
Pontosabban semmit nem tudsz csinálni a telefonnal amig be nem irod a jelszót.Közben rátaláltam....
[ Szerkesztve ]
-
Koris
aktív tag
válasz akoska07 #5673 üzenetére
Jawbone Icon HD
Nekem ez jött be.Mondjuk én sokat autópályázom,ezért a zajszűrésre,kényelemre mentem rá.Jobb mint a Jabra extreme2. -
Mr. Byu
aktív tag
válasz -=Ghost=- #5686 üzenetére
Most erre nem tudom a választ fejből, de legalábbis az adott weboldalt gyorsan átválthatod a teljes verzióra, ha a Chrome-ban megnyitod a beállításokat, és rámész arra, hogy asztali webhely kérése. Ez szerintem jobb, mint ha mindig mindenhol a teljes oldalt töltené be, és nem is válthatnál vissza. 4,7-es kijelző ide vagy oda, vannak weboldalak, ahol kényelmesebb a mobilnézet, pl. kapásból a Google kereső ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz -=Ghost=- #5689 üzenetére
Telepíthetsz persze külsős böngészőt, van egy csomó amiben be lehet állítani, hogy asztali böngészőnek "mutassa magát". Pl. Dolphin Browser
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
most nézem:
HTC One XL előfizetéssel 127.000-ről 72.000 Ft-ra csökkent.
Dominoba 169.000 Ft lett.De még így is 2x drágább mint pl az osztrák t-nél...
Még várok 1-1,5 hónapot hátha megjön a T-hez a Nokia 925, ha nem akkor htc one. addigra úgyis még olcsóbb lesz.
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
válasz -=Ghost=- #5689 üzenetére
Én most az új Operát használom. Off-Road opció sokat megtakarít az adatforgalomból és itt van beállítás "User Agent", hogy alapból az asztali verziót nyissa meg. Nincs alul menü sáv sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
istnag
addikt
-
adodaniel
őstag
Gépre dugva a HTC Sync nem látja a telót. Újraindítottam a gépet, de semmi... Mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest