-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
csak eddig egyik telefonom sem csinálta azért kezdtem el "aggódni". az a baj ha nem egy méteren belül van a telefon akkor nem hallom meg ( 2 évet dolgoztam hangos helyen füldugó+fültok (egyszerre) és még úgy is néha hangos volt , az ébresztőm is az 14 ezer KHz vagy mi az a magas hang , mert különben nem kelek fel) néha még a telefonban is ordítva beszélek ( a hívott felek nagy örömére
) akkor megpróbálom megszokni.A telekomba bementem mondtam a pultos kis csajnak hogy lett egy s3 -m és kisebb kártya kellene bele , erre fogta kivette a pult alól a kártya vágót kivágta és elköszönt.
Tényleg kllzslt is kérdezte már de nem láttam hogy jött válasz , ha eltűnik az ébresztő ikon akkor még ugyan úgy ébreszt? mert nekem is van hogy eltűnik hiába az a legutolsó megnyitott alkalmazás
Más :
Jó dolog ez az infra mert tegnap valahova elherdáltam a távirányítót és most muszáj telefonról vezérli és külön öröm hogy képcsöves tévével is megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest