Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flickering
aktív tag
válasz s3nsitivity #31346 üzenetére
Erre nem gondoltam, hogy az jobban kihajtja, elnézést
Gondolkoztam, hogy megvárjam és nyáron M8-at venni, de szerintem ez is elég erős.
SP-ben az a legnagyobb bajom, hogy 2 lap után elfogy a memória, van vagy 250 mb ram om jó esetben, újrahúzás után.Ebben reménykedem, hogy multitaszk is sokkal jobb az M7 esetében..
-
capulet75
addikt
válasz Flickering #31351 üzenetére
Az M7 a legjobb készülékem ami valaha volt. Pedig volt egy pár. Most is vehetnék "modernebbet",(veszek is csak vmi öszvért tartaléknak) de inkább megcsináltatom.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Flickering #31351 üzenetére
Hidd el, nem fogsz benne csalódni.
Minden készülékemet 2-3 hónap után cserére szánom..
Viszont most a többiek a tanúim, hogy lassan 1 éve rontom itt a levegőt." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ferob
őstag
válasz Flickering #31354 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyi szabad RAM van, ez nem Windows, elvégre mit érsz vele, ha szabad?
Az a jó, ha minél több alkalmazást ott tud tartani, különben semmit nem ér a multitasking. Mire lenne jó, ha bezárná őket?
Épp az ellenkezője jó annak, amit hiszel, ezt hívják memóriakezelésnek. A telefon majd bezárja, amit kell, ha szükség van még memóriára. -
-
BenHans
addikt
válasz Flickering #31354 üzenetére
A szabad RAM nálam kB. 800MB ha nincs semmi megnyitva.
Most kipróbáltam hogy ha megnyitok 6db oldalt dolphin - ban (asztali verziókat) és nem töltött újra egyet sem, de szomorú is lennék... Marad még 600MB RAM akkor is ha 8 lap van megnyitva.
Vételkor figyelj oda az első hsz-ben leírt esetleges hibákr, mert az mindig mindennel előfordulhat.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
s3nsitivity
addikt
Hát azért ez eléggé leegyszerűsített körülírás és nem is épp pontos de jól van az falura..
(#31356) Klaus Duran
Pedig a régi jó gnome classic de jó is volt.
(#31357) BenHans
Plusz ha garis akkor adjon róla valamit, lehetőleg érvényes pöcséttel!
Ha a HTC-nél nincs bejegyezve mint garis készülék akkor árulhatja ő aként.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Flickering
aktív tag
És szerintetek 82-t megér most ez, vagy nyárra már lemegy az ára az M8-nak és azt kéne inkább?
Bár e za várok valamire dolog örökké tartó..20:10:
ez az a hirdetés.
Újonnan azért jóval drágább, szerintetek ez megérné? elég jó állapotúnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Flickering #31359 üzenetére
Nyárig várni? Jajjj ne, a most vehetsz telefont vedd meg
Jövő nyáron már lesz m9 ami 2 év múlva lesz olcsó, szóval hajráA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
capulet75
addikt
Ne várj, vedd meg. Hidd el nem fogsz csalódni. Az M7 még két év múlva is jó teló lesz. Nekem soha sem volt akadás vagy bármi probléma, nincs képernyő elfehéredés vagy mi, azt sem tudom mi az. Ha porba törtem volna a telefonomat és most kéne készüléket választanom, akkor is újra egy M7-et vennék.
Nézd meg a telefont személyesen. Így kép alapján eléggé rendben van, de hát ez csak egy kép.
[ Szerkesztve ]
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Steve1207
veterán
M7 és az M8 között nincs akkora különbség tudásra, hogy megérne több, mint fél év várakozást.
.
-
s3nsitivity
addikt
Csatlakozok az előttem szólókhoz!
Szvsz az M7 -nél az egydüli kompromisszumot az aksi időben kell megkötni.
Minden másban tökéletes.82 egy független, garis, szinten patika állapotú One-ért teljesen korrekt.
És az eladó is korrekt amúgy, anno 1x üzleteltem vele." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
capulet75
addikt
válasz s3nsitivity #31363 üzenetére
Nekem munkaidő alatt végig megy a zene vagy a neten a Tilos rádió, a Clash of Clans meg a hírportálok, plusz kb napi 1-2 órát telefonálok rajta, este még néha az ágyban megnézek valami sorozatot róla és kb 80-90%-ban merítem le nap végére. Azt hiszem ez elég korrekt hogy ezt kibírja. Amúgy is rutin már az összes cuccnál, este fel, reggel le.
-
s3nsitivity
addikt
válasz capulet75 #31364 üzenetére
Hát egy napos.
Az én kezemben elég aktív használat alatt van egy készülék. Olyan 15 óra aksi idő és max 4 óra kijelző idő véget is vetett a napnak.
Előtte a Note 2 vagy most a G2 elég sokat bír ehhez képest.
De mint mondtam, ez a egyetlen hibája." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
GALARDO
addikt
válasz capulet75 #31367 üzenetére
Persze, lehet ezt magyarázni, attól még az a tény megmarad, hogy ez a telefon rendelkezik a felső kategória leggyengébb kamerájával. Ami persze egy fészbúkozónak elég lehet, de nekem nem. Gépet meg nem fogok mindenhová cipelni. Más problémám nincs a telefonal, mai napig az egyik legjobb droidos telefon. Nem bánom, hogy anno ezt vettem, de most már szeretnék fényképezni is. Kár, hogy az utód nem lett ilyen szép, mint az M7. Akkor simán váltanék a M8 Eye-re.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
pjen
félisten
válasz s3nsitivity #31369 üzenetére
Hangerõ gombal valamennyit lehet.
-
xxman
senior tag
válasz s3nsitivity #31371 üzenetére
Tényleg, és a G2 hozza a brutál üzemidőt?
Mert mint mondtam azon is agyaltam, és ez is egy szempont lenne, de haverom akinek a telefonját volt lehetőségem nyomkodni, meg élménybeszámolót kérni Ő nem használ adatkapcsolatot állandóan, +letekeri a fényerőt, nem fotózgat stb... (minek is neki ilyen telefon)
Állandó 4G-vel, Autó fényerőn,sok zene + nettel kibírja a 2napot?
Az 5C-mnek sikerült már 2nap 6,5óra screen on-nal.A One-os képeid meg tényleg szépek, G2 veri?
[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
s3nsitivity
addikt
Ebbe benne volt az éjszaka, így nem túl reális az az 50óra becsült idő de egyértelműen jóval jobban bírja bár még csak ez a harmadik nap, hogy nálam van.
Elég beteg vagyok így nem megyek a hétvégén egyetemre tehát lesz időm tesztelni és pár napon belül írok egyet a logoutomra.
Elől járóban annyi, hogy a rendszer közel sem annyira optimalizált. Viszont nyers erőben jobb. Kamerát még nem igazán volt alkalmam tesztelni[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Valkűr
addikt
-
pjen
félisten
válasz s3nsitivity #31371 üzenetére
Ha nagyitasz a többi is elèg csúf.
-
Valkűr
addikt
válasz s3nsitivity #31378 üzenetére
Az lehet, de egy telefon fotói nem erre valók. Aki erre akarja használni, legyen az bármilyen telefon annak baj van a fejével... Erre minimum kell egy jó tükrös gép, h az a kivágott rész értelmet nyerjen. De ez persze csak az én véleményem.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Sheepczx
tag
válasz Reddevil84 #31372 üzenetére
Akksi reset!
Tőlem ezt kérte a Htc ügyfélszolgálatos amikor arra panaszkodtam hogy 15%-ról 0-ra 3 mp alatt merül le.
Arra nem emlékszem hogy használt-e... -
s3nsitivity
addikt
válasz Valkűr #31379 üzenetére
Már bocs de ki az aki mindig magánál hord egy gépet és ki az aki mindig magánál hordja a telefonját?
Remélem megválasztotam a kérdést.
Amúgy rohadtul nem értem a vita tárgyát mert pont azt magyarázom, hogy azon kívül, hogy nem nagyithatsz bele semmi baj a kamerával.
Plusz elég sokan vannak akik telefonnal fényképeznek, topic is van itt nekik. Valamint nem mindenki engedhet meg egy gépet is a telefon mellé[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz s3nsitivity #31382 üzenetére
Nyilván nem mindig, de speciál én célirányosan indulok el fotózni. Oda pedig viszem a tükrös gépet. Amikor a telefon van nálad és hirtelen fotózni kell valamit, arra a célra még a HTC kamerája is bőven megteszi, mert ott nem a minőség, hanem a megörökített pillanat lesz a fő szempont. Egyéb iránt a vélemény az nem vita, legalábbis a véleményem én nem vitaindításnak szoktam elmondani.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Valkűr #31384 üzenetére
Hát ebben nem igazán értünk egyet.
Főleg, hogy ahogy fentebb is említettem vannak akik nem engedhetnek meg maguknak 100ezer + os gépet. Azok meg le vannak sz@rva? De bzi telefonnal fényképez, vagy mi?
Na meg pl én sok helyre nem is szeretem elvinni a gépet. Nagy, gyakran útban van és csak még egy táska.
Pl nyaralásnál nem szívesen viszek le egy drága gépet a homokba a partra míg a telefonom igen.
4 évig tanultam fotómüvészetet nem csak világolok mikor azt mondom ,hogy profi gép profi képhez kell. Félprofihoz meg emlekképhez ott a telefon aminek nem árt ha ki tudod használni az adottságait.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz s3nsitivity #31385 üzenetére
Szerintem ha valakinek belefér egy top telefon akkor nem fáj egy sima bridge gépért kiadni mondjuk 80k-t. Azzal már lehet értékelhető minőségben fotózni, nem kell oda csillárd dolláros dslr. Én ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol esélyes a fotózás, akkor viszem a gépet. Amúgy meg tizenpárért kapsz az aprón olyan kompaktot amelyik az összes telefont oda meg vissza kegyetlenül elveri. Én a célhardverben hiszek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz capulet75 #31386 üzenetére
Csak tudod már ez is a célba tartozik.
És nem, nem veri oda egy compact gép.
Valamint nem egy embert ismerek akinek nem fér bele még egy gép is mellé.
Nálam és elég sok usernél az egyik legfőbb dolog a kamera.
Nincs baj ezzel az ultrapixellel, sőt nagyon is jó. Csak a megapixel szám teszi meg a magáét.
Egy általad említett compact gépet szinte bármilyen felső kategóriás telefon elver. Egy értelmes DSLR gép meg 100e-nél kezdődik. Akkor inkább tartok mindent egy helyen a zsebemben.
Vagy ennyi erővel használhatnánk megint walkmaneket is.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
osztraksajt
őstag
válasz s3nsitivity #31387 üzenetére
Mondjuk én használok mp3 lejátszót a telefon mellett... Szóval maradjunk annyiban hogy mindenki igénye szerint.
Továbbra is az a véleményem okostelefonnak mind méretileg mind teljesítményileg kiváló.
Fényképezőnek nem tökéletes, de én is beteszem a zsebbe a Pana TZ30-at ha olyan helyere készülök, valami 40K-ért vettem az aprón és biztos vagyok benne hogy a következő 3-4 telefonom mellett is ki fog szolgálni és nem sokkal nagyobb súly és helyigényű mint egy telefon.
Ha meg el kell kattintani valamit hirtelen (kátyú, gyerek első lépése, hívókép stb) arra bőven elég ez a telefon is.
-
adodaniel
őstag
válasz osztraksajt #31388 üzenetére
Milyen mp3-lejátszót használsz mellette?
-
capulet75
addikt
Apróban találtam 1 perc alatt, 45-ért odaadná, kompakt, és semmiféle csúcskategóriás telefon nem ér a nyomába. Zsebben elfér. Azt hiszem ezt le is zárhatjuk.
-
s3nsitivity
addikt
válasz capulet75 #31391 üzenetére
Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb.Valamint akár csak magamból kiindulva, egyetemista létemre nincs feles 40 ezrem kamerára, viszont szeretek fotózni.
Akkor én meg bsszam meg vagy mi?Lehet van akinek belefér még egy D600 meg egy GoPro és iPod egy csúcskategóriás telefon mellé de szerintem kevesen vannak azok és többen vagyunk azok akik szeretnének mindent egyben tartani.
Kérlek a logika használatára ha kommentelsz, köszi.
-
Loboda
senior tag
válasz s3nsitivity #31392 üzenetére
"Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb"Jobb mint az M7 vagy az M8, tudom , mert én árulom!
Viszont a feleségemnek nem kell, mert macerás cipelni az M7-ese mellett, és inkább a telefonnal fényképezget!
Neki bőven elég mindenre! -
capulet75
addikt
Hogy a logkia mentén maradjuk, 16mpx és egy saccra 3,5 cmes kamerába biztos hogy jobb szenzort és optikát tudnak beletenni mint egy 1cm-es (néha még annyi sem) telefonba ami tele van minden mással. De szigorúan csak a logika kedvéért.
És a logika kedvéért a 40k-s kompakt annak fér bele aki bele akarja hogy férjen. És még mindig a logika kedvéért, senki sem beszélt a telefon mellé még félmilliónyi vasról csak te. Ez szimpla kis kompaktról vagy olcsó bridge-ről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Ja de 140 ezres telefonra futja? Ugyan már... Ha pedig tanultál a fotózásról, ami már ne haragudj meg, h ezt mondom de a hozzászólásidból nem derül ki, sőt a teljes hozzá nemértést tükrözik. Bármelyik normális kompakt sokkal jobb képet csinál akár 5 megapixelben is mint egy IPhone vagy Nokia. Ha tisztában lennél vele mitől jó egy kép, illetve mitől lesz jó akkor nem csak a megapixel háborúra támaszkodnál. Egy normális kompakt gép 5 megapixele elég egy A4-es fotó kinyomtatásához. A lapkaméretekről már nem is beszélve. JA és akkor egy szót sem emlitettem a DSLR gépekről, amiből szintén van használtan a telefon fele áráért használható darab. De úgy látom egyre értelmetlenebb veled erről beszélgetni, mert vagy nem érted vagy nem akarod megérteni miről beszéltem, beszélünk.
-
Valkűr
addikt
Saját magadnak mondasz ellent....100 ezer van telefonra, de fényképezőre nincs 40-50 ezred? Szeretsz fotózni és inkább veszel 100 ezres telefont. Hol itt az összefüggés, és hol ebben a logika? Ez a teljes káosz : )
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Annyi komment volt, azt hittem frissítés jött
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
s3nsitivity
addikt
válasz Valkűr #31395 üzenetére
Ki támaszkodik a megapixel háborúra?
Egy szóval sem említettem ilyet.
Sőt..
Fentebb azt is leírtam, hogy aki profi képet akar az vegyen profi kamerát de nem arról a kategóriáról van szó hanem arról, hogy minek is a telefonba kamera.Nem, nincs pénzem még egy gépre is, sőt telefonra se futja újonnan, 4 éve csak használt készülékeim vannak, 5/10 ezer rádobással mentem feljebb a rang létrán aminek az első darabját egy nyeremény játékon nyertem.
Csóró vagyok, kövezzetek meg.Valamint nem egy olyan kompakt gép van, nem feltétlen a linkelt, ami közelébe se ér egy-egy mobil kamerának. Ajánlom figyelmetekben a mobil fotós topicot.
No de Loboda kolléga hozzászólása(#31393) is engem támaszt alá.
" mert macerás cipelni az M7-ese mellett "
És egy kompakt gépről beszélünk. Ráadásul egy nő akinek 90%ban van táskája, míg a férfiaknál nem biztos.
Ahogy mondtam, az egyik indok a pénz a másik meg a tárolás.
És mind a kettő valós probléma.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz s3nsitivity #31398 üzenetére
Neki macerás. Ez mitől támasztana alá téged? Lol. Amúgy bármelyik zsebben elfér. A 10+ éves olympus c5050-em (5mpx) akármelyik mai telefonnál jobb képet csinál. És egy mai lumix vagy finepix, coolpix, oda vissza és keresztbe meg hosszába is porba gyalázza akármelyik mobilt. A páromnak Nokia 920-a van, ami híresen jó márka a fényképezéshez (szándékosan nem fótózást írtam) de esélytelen a kis z28-as (20k HUF volt használtan) bridgemhez képest. Képtelenségeket állítasz kedves felebarátom, ne ragaszkodj már ilyen butaságokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz capulet75 #31399 üzenetére
Jó. Látom nem találjuk meg a közös hangot.
Jó neked, nálad mindig elfér egy gép is. Örülj neki. Bár én nem járok katonai sokzsebesben.
Általában fari 4 zsebbel ami annyiban ki is merül, hogy: kulcs, füles+zsebkendő,tárca,telefon.
Nálam ennyi cucc szokott 90%-ban elférni.
És sejtem nem vagyok vele egyedül.
Ha konkrétan fotózni megyek akkor viszem a DSLR-t ebben egyet értünk.
De ha nem én akkor is szeretek értelmes képeket csinálni, így igen is számít a telefonom fényképezési minősége. Ennek egyik oka, hogy nincs keretem egy kompakt gépre ami jobb lenne a mindenkori telefonomtól a másik meg az, hogy ha lenne se tudnám hova tenni.Nálad elfér mindig, van rá pénzed. Nagyon jó neked, gratulálok.
Viszont nem ez a többség.
A múltkoriban volt Elevaten egy felmérés, hogy ki milyen kütyüket hord magával, valami 80% környéke csak telefont." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.