- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Reszemrol is beke, de remelem azt latod hogy az emlitett jelzoket a keszulekre (azon belul is a kamerara) hasznaltam, a teped a szadnal pedig forditva tortent a dolog (marmint a lealacsonyodas), ugyanis csipobol kozolted hogy az en velemenyem nem erdekel. Ahhoz kepest meg eleg sokat foglalkoztal vele.
Na, de tenyleg nincs ertelme ezen tovabb ragodni. Mind2nkek maradt ugyanaz a velemenye
-
ForRedGlory
félisten
"Nekem van HTC M8, Note4 is ( munkámból adódóan ) de ki merem jelenteni hogy csak a megapixel volt az ami hiányzott az M8-ból és most megkaptuk azt is."
Nyáron 40 fokban megnézném milyen meleg lesz az M9
Megjegyzem, nekem tetszik, de nekem is vannak fenntartásaim. Le sem írom, mert már mindenki leírta.
-
hito
nagyúr
Nem az a trollkodas, hanem amikor tenyekkel vitatkozol es mindezt ugy, hogy sertegeted a masikat, mert mas velemenyen van, mint te.
"meg vagyok győződve róla hogy egy képet nem azért készítünk el és nézünk meg, hogy sz*rrá nagyíthassuk amikor megmutatjuk valakinek."
Aha. De gondolom ha mar a ketto egyutt teljesul (jo kep es belenagyitva is ok), az mar ordogtol valo dolog.
Burt1793: gondolom alig vartad, hogy visszavagj, mert mereszeltelek megkerni, hogy most mar normalisan linkelj kepet, mint akarki mas. Inkabb tanulj meg linkelni. Azzal sokkal hasznosabb tagja tudnal lenni a kozossegnek, mint az ilyen jellegu hozzaszolasaiddal. Azert en majd hasznalnam ugy a keszulekemet, ahogy nekem jol esik. Azt meg vegkepp fingom nincs hogy honnan vetted, hogy sosem hallgatom vissza amit felvettem
-
hito
nagyúr
Te a nyilvánvalóval vitatkozol jó trollhoz illően és még hozzá sértegetsz is, mert nem ugyanazt fújja valaki, mint amit te. Nincs mit mondanom neked
Tényekkel vitázol, mert neked olyanod van és képtelen vagy a kritikát feldolgozni.
Sebestyen01: lapát
Drága móka volt még az. Majd ha 100 alatt lesz, akkor megint teszek egy próbát. Egyébként összességében a Note 3-amat jobban szerettem.
batai15: én elég sokat veszek fel élő zenét, de tény, hogy ez a legtöbb user számára baromira másodlagos kérdés.
-
batai15
félisten
-
hito
nagyúr
Szép képek! És mit gondolsz ebben minek van nagyobb érdeme? A fotósnak, vagy a remek kameratechnológiának? Nem értem min vitázunk most éppen? Nézz meg kérlek egy S5, vagy Note 4, Oppo Find7, Lumia 1520/1020, Nokia 808, Sony Z3C (és még sorolhatnám nagyon hossz) kép részleteit 1:1 nagyításban összevetve egy HTC One-nal és máris megérted, hogy miről beszélek.
Nagyon nyilvánvaló dolgokról van itt szó, amit még a vak is lát(hat) ha akar. De ha neked jobban esik ezen vitázni, akkor egészségedre, nekem marad egy raklap sz@r a 4Mp-es Ultrapixel kamera és fotózok tovább 808-cal, aminél esetleg akkor se hullik darabjaira a kép és az élmény, ha valamiért merészelek belenagyítani.
"A te véleményed meg engem nem érdekel igazán, tudom, hogy nincs lemaradva és kész."
Ha nem érdekel, akkor miért téped a szád fölöslegesen? Látom hamar elszakad a cérna. Biztos mert annyira érzed, hogy igazad van
-
hito
nagyúr
Nem értem igazán, hogy mire gondolsz, de nem is nagyon érdekel. Viszont 0-24óráig szeretettel várunk a mobil fotós topicban, ha esetleg szeretnél igazán jó mobilkamerás megoldásokat látni aternatív gyártóktól
Ugyanis a HTC jelenleg sajnos nem képes erre, akármennyire is fájdalmasan hangzik ez számodra.
Xaels:
de lehetett vele jó képeket csinálni.
Ezt sosem vitattam. Csupán annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a HTC fotózás téren le van maradva, régóta nem tud lépést tartani a konkurensekkel és ezt legfőképpen a 4Mp-es UP kamerájuk eröltetésének köszönhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest