- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
rayoliviero #9079 üzenetére
Nem is kell semmit újból beírni, mivel automatikusan tovább kell menjen, ha nem működik, akkor használd a parancssort és ne a PowerShellt, mivel a leírásban is azt követed, valamint esetleg használj másik USB portot, kábelt, akár gépet.
-
ferob
őstag
válasz
rayoliviero #9076 üzenetére
A hibaüzenet magáért beszél, ha PowerShellt használsz, akkor ez a parancs az alábbiak szerint alakul.
.\htc_fastboot flash zip RUU.zip
-
Varoz
addikt
válasz
rayoliviero #9055 üzenetére
Valószínűleg csak hirtelen rosszul kalkulálta a szintet.
-
ferob
őstag
válasz
rayoliviero #9053 üzenetére
Ha szoktál játszani a telefonon, akkor az eléggé igénybe veszi, de amennyiben a használatodnak megfelelően mégis irreálisnak érzed a merülést, akkor tegyél fel valamilyen monitorozó alkalmazást, amivel ki lehet deríteni, hogy melyik alkalmazás okozhatja.
-
ferob
őstag
válasz
rayoliviero #9050 üzenetére
Így semmi nem derül ki a használatról, ezért azt sem lehet megmondani, hogy jó vagy rossz.
Futtasd le az akkumulátor tesztet, amit a*#*#3424#*#*
tárcsázóba történő beírásával, majd a Battery Test menüpont választásával tehetsz meg. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #5990 üzenetére
Ahhoz, hogy s-off legyen, elotte nyitni kell a bootloadert.
Ez csak a htc oldalan keresztul tortenhet, (kiveve revone) igy a ceg nyilvantartasaban ez az informacio megtalalhato.
Millioszor volt arrol szo, hogy a bootloader nyitas gyakorlatilag garancia vesztest eredmenyez.
Erre a nyitaskor maga a htc oldalan megjeleno figyelmeztetes is felhivja a figyelmet.
Lehet ezt csurni, csavarni, meg perre gondolni, de szerintem jogosan dobhatja vissza a szerviz a keszuleket e miatt. -
kirkri
addikt
válasz
rayoliviero #5987 üzenetére
Ez közel sincs így.
-
istnag
addikt
válasz
rayoliviero #5968 üzenetére
Független romot könnyen tudsz rá tenni cid szám alapján. A cid getter applikacio megmondja mi az. Utánna egy Ruu val már gyerekjáték a független rom.
Nekem ez szoftver hibának tűnik, ha reboot után nincs repülő után meg van hálózat.@5970:
Az akkor ebbe a régióba szánt készülék. -
istnag
addikt
válasz
rayoliviero #5966 üzenetére
Mi a Cid száma?Kíváncsi lennék,hová szánták. Ha atkapcsolod csak gsm re akkkor sem talál jelet?
-
Lacee1986
senior tag
válasz
rayoliviero #5963 üzenetére
Tuti, hogy hibás. Vidd vissza és verd az asztalt. Imádom mikor hülyének nézik a vásárlót...
-
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5963 üzenetére
Factory reset gondolom ment már?
-
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5960 üzenetére
Nem melegszik a simnél? Nekem akkor dobálgatta a kártyát mindig.
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5958 üzenetére
Csak egy teszt erejeig allitasd be..
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5956 üzenetére
En anno probakepp raktam a Vodasomba telekomot, de rogton vitte..
Pint se keri?
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5954 üzenetére
Azert lehet egy sim cseret megerne, ha regi..
Nekem ilyesmit nem csinal..hard reset gondolom volt..
Pin kodot se keri? -
spawn21
veterán
válasz
rayoliviero #5952 üzenetére
SIM csere?
-
batai15
félisten
válasz
rayoliviero #5950 üzenetére
mondják ők mert nehogy javíttatni kelljen te meg el is hiszed
-
stilo18
addikt
válasz
rayoliviero #5941 üzenetére
Igen, jobb aksi, jobb kamera, jobb kijelző, gyengébb szoftver. Nagyjából ez a tapasztalatom. Amennyivel gyengébb a szoftveres oldal, annyival ad többet nekem Z2 Pro. De ami biztos, hogy nem tudom úgy megszeretni, mint az M8-am...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
rayoliviero #5930 üzenetére
Ugy tudnam ezt a romolast erzekeltetni, hogy egy regebbi modell (pl. 720) egy jo fozott rom+ kernellel simabban, szebben fut, mint pl. egy gyari rendszeru M7.
M7 pedig boven tudhat normalis custom rendszerrel gyari M8-at.
A lanyom M7-e kevesebb helyen volt darabos, mint az M9-em. -
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5945 üzenetére
Én ezzel foglalkozom hobbi szinten, nem olyan nehéz dolog és ha türelmes vagy még nyoma se marad, nekem 2x is sikerült úgy cseréni, hogy mintha most vettem volna ki a dobozból
GSM-ben én nem bízok már, jobban jársz ha megkérsz valakit HV-n aki ezzel foglalkozik, vagy én is szívesen segítek ha gondolod
-
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5916 üzenetére
50 hozzászólás, srácok beindult a topik?
Az az én képem
le is cseréltem a hátlapot azonnal, erről beszéltem neked, hogy átcsesztek
A kis nyomok pedig ütődések, ahogy gondolom földet ért betonra a teló + ha sz'r tokot veszel rá és bemegy alá a por akkor lehet még ilyen.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
rayoliviero #5928 üzenetére
Ha nem lett volna a SD bibi, soha nem csereltem volna rom-ot
Most meg hogy jon a Sense7...kiralysag! -
batai15
félisten
válasz
rayoliviero #5938 üzenetére
Az nekem is. Gariba csinàlták utana eladtam.
-
batai15
félisten
válasz
rayoliviero #5936 üzenetére
Havernak besargult.
-
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5933 üzenetére
Na erre meg már honnan jöttél rá ?
Blogomból?
Поздрав из Сајана -
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5933 üzenetére
Sztem soha se lesz olyan keszulek es szoftver, amelyen a legkisebb akadas se fordulna elo..
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5928 üzenetére
darabos ??
Mert jo a rom, mukodik tokeletesen..ezert
htc powa
-
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5920 üzenetére
Én is sok M8-on láttam ezt. Valószínűleg a gazdája nem bánt valami szépen vele. Ezért nem ajánlatos zsebben tok nélkül hordani a telót, kis porszem is képes ilyen pöttyöt csinálni..
Nagyon kényes ez az alumínium külső. Én is úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra, szerencsére eddig még nincs is rajta semmi karc.d3tox1c, Biztos hogy nem por, ez a képen Matada-nak a telefonja (volt), és ő is mondta hogy tiszta ütött kopott volt a telefon,ki is cserélte a hátulját.
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5924 üzenetére
Nem emlekszem h lett volna romolastol tegla One M8 (de ugy atlagban a htcknel), de lehet azert van mert kevesen romolnak
-
d3tox1c
senior tag
válasz
rayoliviero #5920 üzenetére
Ez szerintem siman csak por...
-
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5916 üzenetére
Uh bakker, nyomi betukkel van odairva
enyem is M8n
Model: 0P6B100 -
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5914 üzenetére
M8n nem létezik. Az Ázsiába szánt változat M8x.
n-ről soha nem hallottam, és google se talál róla semmit.
Kapunk egy képet a telefonról, vagy a dobozról? -
Janaboy
veterán
válasz
rayoliviero #5900 üzenetére
Ha jol tudom az azsiai model es az lte nem biztos h menni fog..
Szerk: az M8x, gyanus ez az n, nehogy valami hamisitvany legyen..
-
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5908 üzenetére
Hát, akkor lehet hogy régen jártál erre, mert manapság az a ritka, ha valaki gombos telefonnal járkál
-
Varoz
addikt
válasz
rayoliviero #5908 üzenetére
Na ugye. A 80 még mindig nem 70!
Azon meg ne lepődj meg, hogy nincs eladó! Én sem adnám el soha! -
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5905 üzenetére
Azért nem sok különbség van Magyarország-Szerbia közt árilag
Szerintem 70k-ért ez a telefon ritka, mint a fehér holló. És ahogy Varoz kolléga is mondja, semmi kép az elejéről, semmi közeli kép,semmi pozitív szavazat az eladónak... Ilyenkor azért kicsit elgondolkodik az ember rajta, hogy ez egy kicsit fura...
Nálunk is egy adok-veszek oldalon, pár hónapja árult egy csávó egy M8-at,ÚJAN állítólag, 340 euróért(105k).
Kép a mobilról google-s kép volt, semmi pozitív szavazat a csávónak,semmi leírás. 1 hónap múlva is fent volt a hírdetés... Persze hogy nem vette senki meg. Olcsó húsnak... -
Varoz
addikt
válasz
rayoliviero #5905 üzenetére
Hagyjad már! Te is azért keresel 80-ért, mert van 70-ért.
Ebben a hirdetésben meg nem látszik semmi. Kb. atomtámadás is érhette a kijelzőt.
-
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5902 üzenetére
A másik kérdésedre válaszolva, asszem volt erről az imei-s garanciáról itt szó nemrég, keress rá a #5492-es hozzászólásra, és onnan olvasd lefele.
#5903) Varoz
Szerbiában az M8 árak: 80-85k-ért -ütött-kopottak vannak, normálisan kinéző M8-ak nálunk 90k-tól kezdődnek.
Szóval a 70k tényleg nem reális ár. -
Varoz
addikt
válasz
rayoliviero #5869 üzenetére
"Gondolom Te még nem ennyiért vetted és nem tudod elfogadni, hogy így lement az ára."
Egyáltalán nem. Nem is értem miről beszélsz. Egyébként is amikor én vettem akkor nem nagyon volt 100 alatt.De az se érdekel, ha valaki 10 ezerért veszi meg én, meg 130 vettem volna. Nagyon jól tudom, hogy minden mászik lefelé árakban. Nem szokásom foglalkozni ilyenekkel.
De legutolsó tudomásom szerint nagyon nem ezen a szinten mozogtak az árak.Jó mondjuk én a lepukkantakat nem veszem számba.
Ja, nézegetem a hirdetéseket és pont azok az árak vannak amiket én írtam.A 70 továbbra se reális az M8-ért, csak te szeretnéd, hogy az legyen.
-
dejvid8
őstag
válasz
rayoliviero #5900 üzenetére
Ezt hol olvastad? Nincs olyan, hogy M8n.
-
Lacy6
senior tag
válasz
rayoliviero #5889 üzenetére
1 éve megvan és szinte olyan mintha most bontottad volna ki. Hozzáteszem én annyira nem vigyázok rá, tok nem volt rajta soha. Párszor leesett, de csak szőnyegre vagy nem túl kemény dologra így nem is látszik meg rajta. Érthetetlen számomra, hogy mit csinálnak vele akik így szétkarcolják.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
rayoliviero #5857 üzenetére
Pedig nekem az "M8-ho" nagyon tetszett!
-
Janaboy
veterán
válasz
Azert az M7 40korul igen korrekt vetel..sok kinai telo helyett sokkal jobb alternativa..
En az M8at amugy 80art se adnam oda -
Matada2.3
veterán
válasz
Pontosan, M7 az 40 körül teljesen reális, ahogy bizonyítottad is, sajnos csak az i termékek értékállóak
-
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5865 üzenetére
Úgy fényképezték, hogy ne látszódjon, hogy szét van verve kb. a telefon hátlapja, közben pedig azt írták, hogy enyhe használati nyomok. Aztán kimentem érte xy-ba és ott már nehéz volt nemet mondani.
Igazából az alapokra figyelj oda, ha 80 alatt veszed a telefont akkor érdemes egy factory/dev. tesztet végigfuttatnod, hogy minden gyári-e. A kijelzőre még nagyon figyelj oda, mert ha olcsó a telefon akkor lehet cserés volt benne valami.
-
Matada2.3
veterán
válasz
rayoliviero #5862 üzenetére
80 köré pozicionálják az árát, annyiért reális is, vagy egy kicsit lejjebb.
Ám vigyázz, mert engem pont hardveraprón ejtettek át a külsővel... Az is igaz, hogy azért volt rá 1 év teljes gari..
-
istnag
addikt
válasz
rayoliviero #5855 üzenetére
Hülye kérdés lesz...vagy nem. Nem lehet ezt polírozni, vagy valami csoda karc eltávolító nem működne, ha már egyszer fémből van a ház?
-
Matada2.3
veterán
válasz
Eredetit nem annyira, utángyártottat viszont bárhol az alin 7-11 ezer forint között.
[link] ez elvileg eredeti, meg is látszik az árán.
-
rayoliviero
veterán
válasz
M8-hoz
Matada2.3: Köszi, utángyártott cuccokat nem szeretem.
-
dulifuli01
csendes tag
válasz
rayoliviero #2810 üzenetére
Én nem! Ha vmi sz@r azt megmondom! legyen szó bármiről! Még nőről is!
-
töky76
tag
válasz
rayoliviero #2810 üzenetére
+1
spawn21: ez jó hír akkor. -
Maranello74
aktív tag
válasz
rayoliviero #1359 üzenetére
Nem flymo.! flyme.
Bocs. Jó éjt./nem szabad kötekedni.! / -
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1356 üzenetére
Neked az félrevezetés egyből, ha a haverod mást tapasztalt a készülékkel kapcsolatban, mint amit az userek nagy része? Sehol sem írtam, hogy mindenkinél gyorsabb lesz a telefon hr után art-ra állítva, mint ha belakva áll át, belakva átállítva az emberek nagy része nem tapasztal semmit, de ha az neked, hogy a haverodnak a készüléke így is gyorsabb lett, ráadásul nem is a saját készülékedről van szó, tapasztalatod 0 az M8-al kapcsolatban, már félrevezetés, akkor tényleg csak gratulálni tudok. Linkelgetni meg nem fogok, google a barátod.
1357: Ez már olyan szintű szellemi visszamaradottságot sugall, hogy nem is lehet rá mit reagálni.
Úgy érzem, ezzel nem is érdemes a topichoz tovább hozzászólni, a lényeg, hogy félrevezetek, és mindenki vegyen essötöt, mert az jó. Jóéjt -
Maranello74
aktív tag
válasz
rayoliviero #1356 üzenetére
Ez a flymo nem egy fűnyíró márka?
-
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1353 üzenetére
Ha esetleg utána is néznél kicsit a dolognak... Mellesleg nem tudom mit fáj neked az, ha más véleményen vagyok, és nem is hasraütésszerűen írtam amit írtam, ráadásul jópár hsz.-el hátrébb tisztáztuk a dolgot, de látom még mindig ezen lovagolsz
Elég szomorú, hogy már a fórum színvonala is kezd néhol romlani...
-
Lacy6
senior tag
válasz
rayoliviero #1353 üzenetére
Szerintem nem éri meg használni. Nekem így is elég gyors, viszont kompatibilitás probléma előfordulhat az ART-al. Majd ha lesz valami nagyobb frissítés akkor lehet kipróbálom hard reset-el
-
keIdor
titán
válasz
rayoliviero #1329 üzenetére
Nekem nagyon úgy tűnt, hogy újrarakta mind a 216 appot.
-
keIdor
titán
válasz
rayoliviero #1327 üzenetére
Én most váltottam át, szerintem gyorsabb. Egyébként az is lehet, hogy ilyenkor ezeket újratelepíti.
-
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1325 üzenetére
Megértem, de hidd el, hogy nem ér annyit az az optimalizálás, mint mikor még csak gyári programok vannak a telefonon, és utána tesz rá az ember alkalmazásokat, akkor már be van állva a rendszer ART-ra, az appokat is ennek megfelelően telepíti, ha dalvikról váltasz át art-ra belakott rendszernél, akkor a telefon sem tudja olyan szinten optimalizálni a már telepített, használt appokat, mintha még nem lennének telepítve, és előtte váltottál át volna ART-ra. De szerintem hagyjuk, felesleges ezen vitázni.
-
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1321 üzenetére
Nem akarlak megbántani, tegnap már fanboynak is kikiáltott egy nagyon értelmes fórumozó, de azért egy LG és egy HTC optimalizáltsága között van különbség, lehet, hogy ezért nem érzed
Persze az is lehet, hogy töky sem érez változást, mint írtam ahány júzer annyi tapasztalat.Keldor papa: Már 4.4-gyel elérhetővé vált a 2 futtatókörnyezet közötti váltás, android L-ben pedig az art lesz az alapértelmezett futtatókörnyezet.
-
keIdor
titán
válasz
rayoliviero #1321 üzenetére
Most ezt nem csak Android L-nel lehet? Vagy az van mar fent nektek?
-
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1319 üzenetére
Beállít, de azért nem ugyanaz mint mikor a "szűz" rendszernél teszi. Én még gyorsabbnak éreztem a telefont hr után art-ra váltva, mint belakás közben art-ra váltva. Persze ahány felhasználó annyi tapasztalat. Bár nem tudom minek kevered ide a G2-t.
-
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1260 üzenetére
GG3, sajnos sokat nem érnek ezek a védelmek.
-
ntb
csendes tag
válasz
rayoliviero #1227 üzenetére
A firewater s-off feltétele az unlock (htcdev.com).
Ha megvan az s-off, akkor mindent vissza lehet állítani gyárira(Tampered felirat eltüntetése, Locked felirat visszaállítása, stb...). Nem kell hozzá RUU.exe, hiszen ez már egy ideje nem szivárogtatható ki és lehet, hogy nem is lesz elérhető egyhamar. -
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #1225 üzenetére
Ne nyiss még .Nem állitható vissza teljesen gyári rendszerre. De Ti tudjátok. Tehát mindenképp le kell kérni a htc-töl a bin kodot a nyitáshoz .Vagy van a fentebb linkelt fizetös modszer de ki tudja hogy z mennyire megbizható.De akkor sem tudod vissza csinálni teljesen gyárira.
-
mumk1
addikt
válasz
rayoliviero #1223 üzenetére
Nem pont. S-OFF nélkül is tudsz recoveryt, romokat csereberélni, hiszen ha nyitva van a bootloader akkor már nincs gond. Viszont bootloadert csak a HTCdev-el lehet kinyitni, vagy a különböző S-OFF megoldások folyamán válik nyitottá.
Igen.
-
mumk1
addikt
válasz
rayoliviero #1221 üzenetére
Ha működik a temproot és úgy tudod S-OFF-olni, akkor igen, megmarad a gari. Ha a roothoz nyitni kell a bootloadert S-OFF előtt a HTCdev-el, akkor nem.
A bootloader nyitás után bizonyos partíciók írhatóvá válnak, pl. a recovery, illetve tudod rootolni. Viszont ha nincs S-OFF, nem tudod nyom nélkül visszaállítani gyári állapotra.
-
mumk1
addikt
válasz
rayoliviero #1218 üzenetére
Még tömörebben, a telefon összes partíciója írhatóvá válik.
Nekem pl. most egy tökéletes GPE M8-am van.Egyébként amit gandalf666 linkelt temprootot nekem nem működött 001-es CID-el. Viszont HTCdev után a firewater S-OFF működött, ami azért csak nem fizetős. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #1218 üzenetére
Röviden tömören Te vagy a hatalom a készülék felett . Pl ha nyitod a BL-t és rootolod a készüléket nincs s-off akkor nem tudsz zip-böl pl kernelt flashelni. De s-off-nál lehet. [link]
Tehát röviden tömören ha nyitod a bl-t érdmes s-offlolni is. -
Flyme
senior tag
válasz
rayoliviero #1198 üzenetére
Arra nem volt keret, sebessegen es anyaghasznalaton kivul nem hinnem hogy sok kulonbseg lett volna, azokkal meg pont nem volt gond, 5s-en is gyer lenne a funkcionalitas, appkinalat, kezelhetoseg stb.
-
Lacy6
senior tag
válasz
rayoliviero #1146 üzenetére
Használd a GSam Battery Monitor alkalmazást.
-
Lacy6
senior tag
válasz
rayoliviero #1144 üzenetére
Miért mi a gond vele?
-
Koris
aktív tag
válasz
rayoliviero #1137 üzenetére
Hangerő le+power,de van rá gyorskapcsoló is.
-
balika333
tag
válasz
rayoliviero #1135 üzenetére
Az elején azt hittem sokat de csak placebo volt. Visszaálltam dalvikra és ugyanaz. Pokoli gyors a teló - szerintem a leggyorsabb a piacon - egyszerűen én nem vettem észre a különbséget.
-
Loboda
senior tag
válasz
rayoliviero #1109 üzenetére
Át lehet váltani ART-ra!
(#1108) csacsi67,
Ha bedöglik az enyém (remélem nem fog) én is teszek velük egy kísérletet! -
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #1100 üzenetére
Ez a 100 % válasz [link]
Loboda Azért tegyük hozzá a htc nagyvonaluságát.Irtam neked a multkor egy privit.
-
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #1096 üzenetére
Ez nem teljesen igaz még szerintem az M8 ra. De majd lesz olyan aki ebben 100% biztosat fog mondani. M7 vissza lehetett tenni teljes 100 % ig. Irtam egy privit .
-
ferrari1
őstag
válasz
rayoliviero #1096 üzenetére
S5-nél is van olyan megoldás, ami nem ugrasztja a KNOX-ot. Towelroot.
-
ferrari1
őstag
válasz
rayoliviero #1094 üzenetére
Igen, vissza lehet állítani. Nem könnyű ( kinek mi a nehéz ) és több lépésből áll. Itt olvasgass. Mindenre megtalálod a választ
-
csacsi67
addikt
válasz
rayoliviero #1090 üzenetére
Minden van hozzá ami szem szájnak ingere.
Attól függ kinek mi bonyolult. Azért nem olyan egyszerü mint egy iphone JB . Na meg azt hozzá teszem ,hogy nem egy egykezes telefon . A G2 sem az.Ezt azért vedd figyelembe . De nem G2 szintjén sem az M7 sem ez.Max akksi idö meg kamera .
Garira .Szó szó .
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
rayoliviero #1090 üzenetére
Tenyleg top telefon, de van meg ezenkivul jo keszulek - igaz nem sok.
Motorola Moto X, Motorola Droid Ultra, Motorola Droid Ultra Maxx...
Lumigon HD (hamarosan erkezik) [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- iPhone 11 128GB - fekete, kártyafüggetlen
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest