-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Szerintem is az az alap!
De ez csak pár kiemelt a sok témából! Biztos lesz még 1-2 jó ezeken kívül is.(#4295) Loboda
Köszi az infót! Hátha valaki nem tud várni és kipróbálja.
Én soha nem foglalkoztam ilyen bootloader nyitásokkal, meg romolásokkal,
pont ezért vagyok a HTC-nél, hogy minden menjen flottul gyárilag.(#4296) karldergroße
Úgy tudom lehet mindent! Szóval akármelyik témánál megváltoztathatod a betűtípust, hátteret, ikonokat, még a Blinkfeed háttérszínét is, rengeteg szín közül lehet kiválasztani.(#4297) Lacee1986
Igen, mindenféle romolás nélkül, a gyári rendszert lehet így variálni! A HTC adja ki a témákat.
Annyit olvastam máshol, hogy kell hozzá 1 HTC fiók. Ami állítólag már régen is volt. 1 regisztráció ha még nincs és ennyi. Onnan lehet majd letölteni a témákat! Én is várom már! -
Skorpio.59
aktív tag
Legyen úgy! Ki fogjuk várni,ha lesz rá időnk. 810_et szvsz meghagyják 2016 ra. Túl nagy Ugrás lenne egyszerre és az üzlet az üzlet. A kistesóknak is le kell adni valamit,hogy ők is frissüljenek. Ott pedig fő a fokozatosság.Persze ezek csak találgatások..és azt sem tudni biztosan,hogy a 810 hogy áll.Hiszen még a 805 sem vizsgázott igazán...
-
FeRRaR1
őstag
Gondolkoztam, hogy nem írok erre semmit, de nem bírom megállni, most komolyan egy pletykák alapján létező, senki állttal nem látott és ismert samut kell neki ajánlani az M8 ellenében, az M8 topikjában? Ami jobb mint az M7 ami tavaly minden díjat megnyert, köztük az év telefonját is?
1440p az aztán kelleni fog, egyébként is a folyamatosságukról híresek a samuk...
Na mindegy semmiképpen se vedd támadásnak, csak meglepődtem.
-
Xaels
félisten
Szerintem jobb is. Felesleges erőforrásmegosztás lett volna. Az eladási mutatók nem lettek volna jobbak. Inkább agyaljanak, hogy tudnának OIS-es legalább 8MP felbontású Ultrapixel kamerát beletenni, ilyen Duo kamerás vackok helyett vagy ha már ilyen irányba indultak el akkor van ennél sokkal fejlettebb megoldás is...
-
boksz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest