- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Loliban változtattak valamit a gesztus vezérlés beállításaiban vagy továbbra is csak ki / be állapot lehetséges? Ha jól emlékszem a koppintással való felébresztés mellé jött a többi lehetőség is, amit nem lehetett állítani. Ha nincs változás akkor van-e bármilyen lehetőség az ujjhúzásos gesztusok funkciónak állítására vagy a dupla koppon kívül a többi letiltására? Köszönöm!
-
ferrari1
őstag
válasz
ferrari1 #1104 üzenetére
Már rákerült: Revolution HD 8.0
A Harman-Kardon hang nagyon ütős benne
Próbáltam a Vipert is, de tele van számomra teljesen felesleges dologgal.
-
ferrari1
őstag
válasz
rayoliviero #1096 üzenetére
S5-nél is van olyan megoldás, ami nem ugrasztja a KNOX-ot. Towelroot.
-
ferrari1
őstag
válasz
rayoliviero #1094 üzenetére
Igen, vissza lehet állítani. Nem könnyű ( kinek mi a nehéz ) és több lépésből áll. Itt olvasgass. Mindenre megtalálod a választ
-
ferrari1
őstag
Pár napos tapasztalat a készülékkel, ami nekem továbbra sem tetszik.: Nagyon csúszik a felülete számomra, a gyári tok nélkül nem is tudom rendesen használni. Vele meg elveszti a szépségét, minőségérzetét
A koppintásos felébresztés és a gesztusvezérlés ( továbbra is számomra ) nagyon érzékeny. Rendszeresen feloldom a kijelzőt akaratom ellenére mikor zsebre vagy onnét ki vagy az övtáskába / ból veszem vagy rakom. Sajnos ez okozott már kellemetlenséget. Igen, ki lehet kapcsolni. Ebben az esetben viszont nekem kényelmetlen a tetején elhelyezett ki/be kapcsoló gomb. Tudom, velem van a gond
Kameráról nem írok, mert mindenki tudja ill. eldöntheti neki megfelel-e. A többi része a telefonnak véleményem szerint zseniális.
-
ferrari1
őstag
Nemrég mondtam, hogy beléptem közétek. Aztán elkapott a gépszíj és kipróbáltam én is az S5-öt
Egy hétig volt velem, de győzött a fantasztikus minőség. Visszajöttem
Véleményem szerint bármelyiket veszi az ember fia, nem nagyon tud mellényúlni. Az anyaghasználat már más kérdés
(#510) Niners52: Abban az esetben, ha a doboza alján a matricán van "HU" , és a telefonban sim nélkül viszont nincs, akkor magyar sim kártya behelyezése után lesz választható magyar nyelv ujraindítás után.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest