Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
monti0222w #103 üzenetére
Ez is egy nézőpont, de azt nézd, hogy máshol a legdrágább modellt veszed, akkor sincs ilyen lehetőséged.
Nem olyan sovány az a lista ha meglesedEmellett, én úgy gondolom, hogy pont az ilyen lépések segítenének a HTC-n, hogy "megengedhessék maguknak" pl az agresszívabb marketinget vagy bármi hasonlót.
Nem véletlenül mozdultak el ebbe az irányba, az egy alkalommal ingyenesen vállalt kijelzőcsere formájában.
Aki azt mondja, hogy egy készülék, vagy egy gyártó választásában nem játszik szerepet az, hogy a háttérszolgáltatások, támogatás, garanciáztatási körülmények milyenek, az vagy hazudik, vagy a Holdon él.
Vagy marha szerencsés, és még soha nem volt gondja egy készülékével sem. -
Peterson_
addikt
válasz
#31733248 #98 üzenetére
Pont mindkettővel van tapasztalatom bőven.
Nekem Note3 van, az asszonynak meg HOX.
Alapból nincs más lehetőség a HTC-nél, minthogy elküldik a készüléket a külföldi szervizbe, kéz hét míg visszajön.
Viszont gyakorlatilag cserélnek mindent már csak azért is, mert sérült készüléket nem fognak visszaadni az ügyfélnek.
A munkalapot néztem, egyszer sem az akku volt a hibás, mégis mind a négy alkalommal cserélték és a burkolatot is.monti0222w:
-Nem pont így van, mivel középkategóriában már elérhető a szolgáltatás bizonyos modellekre, csak a listát kell megnézni.
Külön jó a dologban, hogy szolgáltatónál vett készülékek esetében is megkerülheted a szolgáltatói garanciáztatást közvetlenül a Samuval intézve. -
Peterson_
addikt
válasz
GeryFlash #48 üzenetére
Nem kell szemet forgatni. Direkt írtam, hogy cserélt dolgokra újraindul a garancia.
A szervizben töltött idővel meg hosszabbodik.
De a többség egyébként két évig használja, aztán vált szvsz.-és akkor még nem is számít gyakorinak ahoz képest, hogy van aki havonta teszi ezt.Azon kívül ne nekem panaszkodj, nem én csinálom meg ilyenre, én csupán annyit írtam le, hogy garanciális időn belül ezzel sem lesz több gondja a júzernek mint akármelyik másik telefonnal.
-
Peterson_
addikt
Én csak a saját példámat tudom felhozni,de egyébként gyártó, és valamilyen szinten készülékfüggő is, hogy a garanciáztatásnak milyen feltételei vannak, amik akár túlmennek a jogi leszabályzoásokon is.
Az apróbetűs részben minden benne van amit a készülékek mellé a dobozba tesznek, érdemes mindenkinek elolvasni, legalább egyszer.
-
Peterson_
addikt
Jobb helyeken van az két év is, de igazad van, ezt tényleg nem vettem figyelembe.
Egyébként részemről kicsit kiakasztó: Egy unybody készüléknél én nem tekinteném az akkumulátort külön tartozéknak, pontosan azért,mert nem úgy van, hogy fogom és kikapom belőle.
Ezért is hívják beépített akkumulátornak.
Ebből kiindulva, ennyiből le lehetne forrasztani a belső flash chipet is,mondván, ja hát az tartozék memóriakártya, csak kicsit jobban benne van a szokottnál.
Egyébként a szervizelés idejével a garancia is hosszabbodik, fontosabb összetevők, vagy nagy hányadú cserénél újra is indul.
Mi a HOX-szal is úgy jártunk, hogy 4x csesződött el különböző komponense, de kb minden alkalommal cseréltek mindent-akksit is.
Pedig azt mondja, hogy...2012 Decemberében vettük. -
Peterson_
addikt
Ezek már hadd ne legyenek a júzer problémái.
A gyártó meg csak javítsa, vagy ha kell,akkor cserélje, ha már vállalta a garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest