- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
drpele
senior tag
válasz
brownus #2842 üzenetére
Többek között azért is tetszik jobban az LPro a Sense-nél, mert a dock-on cserélhetőek az ikonok. Az appdrawer-t gyorsan kitettem az egyik oldalsó dock-ra, s a "fő" dockon lecseréltem a smart shortcuts progira, ami kategorizálva, átlátható módon jeleníti meg az alkalmazásokat.
Ha hosszan nyomsz a homescreen-en akkor megjelenik egy "Add" menü. Itt tudod kiválasztani, hogy mit akarsz kitenni.
-
drpele
senior tag
válasz
brownus #2840 üzenetére
Egyrészt ugye vannak a telepített programok widget-jei, ez tiszta sor.
Másrészt ezen a linken a buy now gombbal (egy paypal accountal megtámogatva) megvásárolhatod az LPro plus verzióját, s elérhetőek lesznek az LPro widgetek (people, bookmarks, twitter, facebook, s sorban jönnek az újak) is.
-
drpele
senior tag
válasz
brownus #2827 üzenetére
Én már egy ideje Lpro-t használok default home screen-ként és nagyon meg vagyok vele elégedve. A testreszabhatósága mesés, a plus verzióban pedig egyre jobbak lesznek a widgetek. Az egyetlen hátrány amit fel tudnék hozni az az, hogy a sense widgetek nem kompatibilisek vele. Sőt, a rosiehome-on kívül semmi mással...
-
vasii
senior tag
-
Istv@n
aktív tag
válasz
brownus #2758 üzenetére
Én csak a gyárit használom.. A többi valahogy nem volt szimpatikus... ha lenne hozzá valami sync lehetőség, crome-hoz pl, akkor nem is kellene jobb....
Kíváncsi leszek a mobil firefoxra... Az tudni fogja ezt. Már régóta szinkronizálva van a céges gép, laptop, meg az otthoni gép és eléggé megszoktam. A telefont is jó lenne bevenni a körbe.
-
Balinov
titán
válasz
brownus #2748 üzenetére
leguccso infom szerint (lehet, azota mar van ra mas megoldas, brownus) rootolatlan telefonon nem mukodnek a marketen elerheto keplopok. En mikor a Logoutos torrentFu-s cikkemet irtam az Android SDK-ban elerheto keplopasi feature-t hasznaltam. Ha be van love az SDK, szerintem jobb megoldas, mint barmi
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #2741 üzenetére
vszin tobb dologgal kapcsolgattad azert nem ment..
quicksettingst nem hasznalsz?
amugy feltelepited, kirakod a widgetet, legyen bekapcsolva (zold)
utana settings-wireless&networks: mobile networkot pipald be.
mobile networks-acess point names- belemesz az apn adataiba:
gorgesd vegig, nezd meg nincs e vhol odairva h [disabled] vagy vmi, ha van torold ki.
mert pl ez a widget ugy szunteti meg a kapcsolatot h az apn neve melle odabiggyeszti h "apndroid", igy mar nemtud kapcsolodni. es pl a quicksettings asszem meg azt rakja oda h [disabled] es amig abban kivan kapcsolva az adatforgalom (vagyis az apn neveben ott van disabled) addig hiaba kapcsolgatod massal.
kicsit zavaros lett, de remelem erthetoamugy a googles jopofa cucc
-
vasii
senior tag
válasz
brownus #2707 üzenetére
MyBackup Pro
5 dolcsi, de ugye ha akarod se tudod megvenni, ha csak nem rootolt a legodakinek kell dobjon püben egy mail cimet es megy.
-
davevp
csendes tag
válasz
brownus #2672 üzenetére
Ilyen velem is elő szokott fordulni, én a SIM kártya kopottságára gyanakszom. Lehet, bizonyos mozdulat után kicsit elmozdul az érintkezés, s emiatt dobja le a hálózatról. Az elmúlt 2 hétben nem csinálta, de ha megint előfordul, én szerintem belépek a szolgáltatóhoz egy SIM cserére. Ha az sem oldja, meg, akkor telefon bug.
-
Balinov
titán
válasz
brownus #2672 üzenetére
Ilyen sajnos nalam is elo szokott fordulni, gyanithatoan akkor mikor nincs mar 3G lefedettseg es kohog, hogy egybol GSM-re valtson. Viszont az esetek tobbsegeben kezzel visszalove a szolgaltato halojara muxik,nem kell ki/be kapcsolni. Neha viszont sajnos kell, mert azt mondja, nem tudja a SIM-et regisztralni a halozaton.
Hero-m 1.6-tal anno nagysagrenddel tobszor csinalta, ott viszont sosem tudtam kezzel visszaallitani a halozatot, mindig on/off kellett. Ment is vissza a boltba, es gyk. ennek koszonhetem,hogy Legendem lett. (Ezt egyebkent Hero-n elo-elofordulo hibanak olvastam)
Elofizus, de gyarilag kartyafuggetlen amugy a keszulek.
-
brownus
veterán
válasz
brownus #2635 üzenetére
ez lett végül is: ribbon case + védő fólia. 600hufért...
menü gomb:
akik panaszkodtak a gombok milyenségére, az ez volt, hogy így kiemelkedik/lötyög? -
veninger.b
tag
válasz
brownus #2629 üzenetére
1. Természetesen vissza lehet csinálni, csak kicsit nem olyan egyszerűen, mint egy szifonnál, hisz itt nem elég egy hard reset.
Majd erről is kanyarítok valamikor egy írást.
2. Elrontani biztos, hogy el lehet, ugyanúgy mint mindent... De eddig egy ember jött, hozzám azzal, hogy elrontotta. ( htc felirat a képernyőn, és négy pici felkiáltójel a négy sarokban)
De ott is egyszerűen vissza lehetett hozni a készüléket, az élők sorába.3. Nem. Csak moddolt romok vannak, amik a gyári Froyon, alapulnak, de egyikben sincsen Sense.
4. Szerintem érdemes, mivel a rootolás, nem csak az app2sd-t engedélyezi, hanem idézem: Egy csomó más csodát is művelhetsz vele.
De erről, majd részletesebben a postban.umfrider: Elárulok, egy titkot. Elrontottad a Goldcardot.
Erről is majd a postban. -
umfrider
senior tag
válasz
brownus #2629 üzenetére
Annak örülnék én is, ha kapnánk valahol egy részletesebb rootolási leírást, mert neme eddíg nem igazán siekrült :S Eljutottam a step2-ig, de mikor azt másoltam be cmd-be, kiadott még egy parancssort, valamit elkezdett, kb 2 mp volt és végül bezárta. De az biztos, hogy sikertelen volt. Szóval majd kérlek jelezzétek, ha van valami +segédlet ezzel a témával kapcsolatban?!
A másik az lenne, hogy mért van az, hogy sötétbe ( ha nem közeli tárgyat fényképezek, akkor vakuval iylen lesz a kép?!
http://kepfeltoltes.hu/view/100825/IMAG0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
F-ECT$
titán
válasz
brownus #2599 üzenetére
Sajnos igen, a szolgáltató pofátlan, és bár vannak normális árik is (100 MB / 990 Ft), ha lehet és valaki figyelmetlen, akkor kiszámlázza a netezést 10 FT / 10 kB áron.
Másik szivatás: van net előfizud itthon és külföldön netezel, akkor is befigyel a csilliárdos számla.
-
HardRic
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest