- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
szrobi66 #7862 üzenetére
Verziószám alapján is újabb a desire S cpu-ja, és gpu-ja, gyanítom nem vissza felé fejlesztették. A htc-s hivatalos frissítésekkel szemben vannak kétségeim. Viszont az biztos hogy egy újabb verzióval kiadott telefon támogatottsága később fog megszűnni mint egy korábbi verzióé.
Az hogy egyelőre nincs root, valóban hátrány, bár én nem is azért tartanék tőle hogy nem hackelhetem, mert egyelőre úgyis elég lenne gyári szinten, hanem azon aggódnék hogy mikorra tudják feltörni rendesen. Bár ahogy elnéztem az elszántságot a hero backportokban, és a házilag készített tégla újraélesztőknél, valószínűleg megoldják.
Igazából én nem htc felé hajlanék választás során, de a kettő közül inkább azt helyezném előtérbe. Hátha nyilatkozik még más is, esetleg érdemes lehet a saját topicjában is megkérdezni a pro és kontra véleményeket, bár érdemes lehet fenntartással kezelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest