Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
szrobi66 #7862 üzenetére
Verziószám alapján is újabb a desire S cpu-ja, és gpu-ja, gyanítom nem vissza felé fejlesztették. A htc-s hivatalos frissítésekkel szemben vannak kétségeim. Viszont az biztos hogy egy újabb verzióval kiadott telefon támogatottsága később fog megszűnni mint egy korábbi verzióé.
Az hogy egyelőre nincs root, valóban hátrány, bár én nem is azért tartanék tőle hogy nem hackelhetem, mert egyelőre úgyis elég lenne gyári szinten, hanem azon aggódnék hogy mikorra tudják feltörni rendesen. Bár ahogy elnéztem az elszántságot a hero backportokban, és a házilag készített tégla újraélesztőknél, valószínűleg megoldják.
Igazából én nem htc felé hajlanék választás során, de a kettő közül inkább azt helyezném előtérbe. Hátha nyilatkozik még más is, esetleg érdemes lehet a saját topicjában is megkérdezni a pro és kontra véleményeket, bár érdemes lehet fenntartással kezelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest