- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife75
csendes tag
Help valaki!
Múlt héten vettem egy HERO-t, a gyárilag független fajtából. Akkor éppen Android 2.1 és Villian 5.1 ROM volt rajta. Minden nagyon szépnek tűnt amíg el nem akartam küldeni egy fotót mms-ben, ami nem ment.
Széttúrtam a fórumot meg a netet is, de egyik beállítással sem ment. Aztán elkezdtem cserélgetni a ROM-okat (nem bonyolult), és az 1.1-es vaniliással már ment minden rendben, ami a telefonálást és üzenetküldést illeti.
Bár igencsak érdekesnek tartom, hogy a legtöbbel nem tudtam mms-t küldeni és fogadni sem...
Aztán pedig ez a bluetooth-dolog. A fájlküldés-fogadás ment mindegyikkel, de az autós kihangosítóval nem szeretik egymást. A vaniliással legalább sikerült úgy összepárosítani, hogy ne bontsa szinte azonnal a kapcsolatot, de azon kívül, hogy lenémítja a rádiót, nem nagyon jön semmi hang a hangszórókból és a másik oldalon is csak hallóznak. Se hang se hang...
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ha visszaállítanám gyári állapotba (android 1.5+gyári ROM) megoldódnának a gondjaim? És az Android 2.1-ből a ROM-update alatt lesz 1.5, vagy azt is külön kell downgrade-elni?
Ha túl nagyok a kívánalmaim, akkor viszont van egy eladó HERO-m...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest