Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
És 4000
-
feenty
aktív tag
-
Xmodule
őstag
Tegnap kb 10-15 cm röl leejtettem a telefont(tokban volt). Ma meg mikor hivtak azt vettem eszre hogy a hangszoroja ami elöl van tehat ahonnan beszed hang jön olyan mintha egy zacskoban lenne. Szoval ilyen eleg fura. Mintha rezonalna. Szerintetek ilyen kis esestöl tönkrement benne? Pedig a tok amiben hordom eléggé vastag anyagbol van.
-
feenty
aktív tag
Nah... Megállt az élet?!
Újabb kérdés: nem akarok heteket eltölteni ROM-ok tesztelgetésével. Elsődleges szempot, hogy stabil legyen és minden hardver gond nélkül menjen, második pedig az akku élettartama.
Ki mit tud ajánlani?
Jelenleg a Legendroid fut, de ez nem nagyon nyerte el a tetszésem. -
feenty
aktív tag
Nem szeretnék találgatásokba nagyon belemenni, hogy lesz-e, vagy sem, de szerintem ennyi eszük nekik is van. Pont ezért gondolom, hogy előbb-utóbb lesz. Szerintem azért halogatják mert a Legend nem a várakozásoknak megfelelően teljesített a piacon és nem hozott még annyi hasznot, hogy a Hero-t rá merjék ereszteni mint "vetélytársat".
-
qfm
őstag
Annyit hozzá tennék, hogy a htc helyében, ha ugyanaz az ember már 5ödjére kérdezné meg mikor jön ki, meg kérdezne olyanokat amik a leírásokba szerepelnek, akkor megmondanám hogy nem jön ki és legalább nem ír minden nap ezzel kapcsolatba levelet
-
Balinov
titán
Szia Criton,
ne vedd tamadasnak, amit irok, de lenne 1-2 hozzafuznivalom.
HTC Sync vs. nevjegyek. Mit tehet a HTC Sync arrol, hogy nem szinkronizalsz a gmailos cimjegyzekeddel?
FC. vs. ROM ujrarjakas. Miert vagy ugy meglepodve, hogy mindnet be kell allitani? Sztem S60,Uiq3, WM-en is mindenhol igy van, miert lenne pont az Android a kivetel?
Ha kijon a 2.1 kezdhetsz mindent elorol? En ezen nem aggodnek most, raersz akkor idegeskedni, ha kint van a hivatalos 2.1 Herora....
GPS: miert ujdonsag az, hogy a gmaps-hoz kell adatkapcsolat? Szerinted honnet veszi a nyomorult GMaps az utca,helyisegneveket, folyokat, domborzatokat,stb? A GPS poziciohoz adatot is kell rendelni, ezert kell az adatkapcsolodas, vagy kulso navigacio hasznalata, ahol offline tarolod a terkepeket, POI-kat,stb.
Abban igazad van, hogy a HTC hozzaallasa a Hero tulajokhoz 2.1-ugyileg nem epp fair, de csak hasonlitsd ossze a SE firmwarefrissitesek gyakorisagahoz, nem fogsz sok kivetnivalot talalni ...
Beke legyen veled
BAli
-
Istwan
tag
HTC Sync.-nél szerinte te voltál a hunyó. Mert csak ugy, nem töröl a készülékröl semmit.
A sim kártyán mik vannak? Vagy arrol is törölte a sync? ami már elképzelhetetlen.
A Google Maps neten keresztül frissit és nincs is szükség hozzá gps-re mert ez nem navigáciora van kitalálva...
A gps-nek nincs szüksége netre...(normál körülmények közt.) Ott a gépeddel lehet bibi.
Ez az 1.5-ös rom tudása tökéletes ha eredeti gyárit használsz. Ha mégsem franko valami, az csak a készüléked hibája = szerviz.!
Ha a cég bejelenti a 2.3-as vagy 3.0-ás romot, akkor azért fogsz siránkozni?
Hidd el én már kiprobáltam szerintem az összes több oldalon hirdetett romot és hibásak. Csak azoknak felel meg, akik egyáltalán nem használják a fényképezöt, orákig tudnak várni egy pc-usb kapcsolatra, és nem bánják ha kiég a szemük mert nem müködik a fényerö szabályzó,.....Nyugi!
-
Criton
veterán
valaki ismeri ezt a ROM -ot? Külföldi oldalakon elég sok jót írnak róla.
-
Criton
veterán
Nekem most a HTC Sync sikeresen törölte az összes Névjegyemet a telefonról
112db névjegy oda lett, és nem volt róluk mentés....Köszönöm HTC
Meg most amit a napokban észre vettem, hogy egyre többet van Force Close-om a programok alatt, és nem nyúltam bele a telefonba.
HTC azt javasolta, rakjam újra a ROM-ot ha a Factory Reset sem segít. Persze rakjam újra, állítsak be megint mindent, és akkor ha jön a 2.1??? És akkor megint mindent elölről....Szórakozzanak csak...
A GPS problémára is rájöttem, ahhoz, hogy a GPS menjen, Neten is kell lenni, mert a Google Maps a internetről frissíti magát, szóval ha nincs interneten, akkor a GPS sem megy.
Erre a HTC-nek is ugyan ez volt a válasza, csak Offline MAP alatt megy a GPS.Asszem, egyre jobban kezdek lemondani a HTC-ről, az Androiddal semmi bajom.
De sajnos itt 1.5 alatt egyre több problémával találkozom.
Főleg ez a HTC Sync.... meg hogy nem képesek Windows alá valami megfelelő programot csinálni a névjegyekre...JA!, és most a 4.- vagy 5. levelemnél azt a választ kaptam, hogy nem lesz 2.1 független telefonokra, vagy is nem tervezik most egy ideig, ki fognak adni 2.1-et, amit majd a Vodafone, meg a T-Mobile majd frissít az előfizetők telefonján.
Az egyik levélben meg a Supportos kollega azt írta, hogy május-júniusban OTA-n keresztül megkapjuk a 2.1-et. Érdekes..... December óta mindig csak ígérnek, most nem Április 16, ha nem április végére megkapjuk, aztán nem áprilsi vége hanem május közepe.
Most meg már június....Ugyan ez a kérdés a most kiadott telefonoknál amin már 2.1 van.
Ha lesz újabb verzió akkor azokra sem fogják majd felnyomni a legújabb Androidot?Szóval a HTC politikája az, ha újabb Androidot akarsz, akkor vegyél majd újabb telefont???
De ez már nem is annyira érdekel, én teljesen letettem az Android 2.1 upgrade Herora.
De ami most a legjobban idegesít, hogy a névjegyzékeim oda lettek, talán a régi Nokiámról vissza tudom menteni....
-
feenty
aktív tag
Arra nincs valakinek tippje, hogy hogyan lehetne kikerülni a T-Mobil video stream korlátozását?
Letöltöttem és feltelepítettem az orb-ot a pc-re és a telóra is... Az audio stream megy frankón, de videot sehogy nem bírok a telón lejátszani. Ha másik pc-n próbálom a stream-et megnyitni akkor megy rendesen, de a t-mobil blokkol (gondolom azért, hogy a fizetős mobilTV szolgáltatását ne lehessen kikerülni) -
feenty
aktív tag
válasz
Balinov #3981 üzenetére
Sajnos csak root-os képlopókat ismerek, de ha már úgyis gép előtt leszel akkor tudsz képet lopni a telefonról az SDK-val. Itt egy leírás, hogy hogyan kell megoldani: ScreenShot
Első ránézésre bonyolúltnak tűnhet, de valójában csak 2-3 kattintás.Ráadásul szerintem ez neked igy egyszerűbb is, mert nem kell majd vacakolnod azzal, hogy a telórol áthuzd a képeket a pc-re.
-
Balinov
titán
feenty, akkor talan tudnal ajanlani egy kepernyolopo programot, ami mukodik is es nem kell esetleg root hozza
Tervezek a hetvegen egy android program ismertetot/how to-t kesziteni a Logoutra es kenyelmesebb lenne egy ilyet hasznalni, mint az obi manualis fokuszaval babralni.
-
feenty
aktív tag
válasz
kenny123 #3979 üzenetére
Igazán nincs mit. Ha bármire szükséged van, szólj nyugodtan, hátha tudok segíteni.
Elég rendesen fel vagyok töltve android progikkal. Anno mikor a HTC kiadta az első androidos telóját már akkor elkezdtem őket gyűjtögetni, és azóta is igyekszem naprakész lenni a hasznos progik "piacán".... -
kenny123
addikt
válasz
Balinov #3976 üzenetére
Semmi gond, lehet hogy én írtam félreérthetően.De azért köszönöm szépen a segítséget!
feenty:Úgy néz ki nem kompatibilis, de azért neked is köszönöm szépen!Annyira azért nem fontos, hogy turkáljak a telóban, illetve nem is szeretnék még belekezdeni..
Közben repült egy privát is. -
-
feenty
aktív tag
válasz
kenny123 #3973 üzenetére
Ha telefonról szeretnéd elérni a PC-d torrent kliensét, akkor a uTorrent beállításainál be tudod állítani a Web UI -t (ott segítség is van a beállításhoz). Igy a telefonrol egyszerűen böngészővel elérheted.
Vagy telefonra ajánlom a "aBTC" nevű progit. Ez közvetlenül a telefonra tölti le a torrenteket. -
yamee_
csendes tag
Sziasztok!
Valamelyik 2.1-alapú custom rom viszi a flash 10.1-et Hero-val? Úgy tudom, hogy a Droid, és a Nexus One támogatja.
-
kenny123
addikt
válasz
Balinov #3968 üzenetére
De jó lenne, ha jól menne az angol
Most kezdtem tanulni ebben a tanévben, sajnos még nemigen tudok mit kezdeni a szöveggel.A főbb lépéseket eltudnád mondani, ha nem nagy gáz?KösziCriton:
Arra esetleg nincs valami megoldás, hogyha mégis kijönne a 2.1 herora, hogy T-mobilos g2re is rárakni?Szóval nem kellene várni még arra is, hogy t-mobil megcsinálja. -
Balinov
titán
válasz
kenny123 #3965 üzenetére
szia, en a torrentFu-t ez alapjan allitottam be, wifin, netgear wrg614 v9 routerrel popecul megy, itthon nem is hasznalom az adatkabelt fel/letoltesre (SwiFTP-vel)
-
Criton
veterán
válasz
kenny123 #3960 üzenetére
Ezzel nekem sincs próblèmàm(Wifi). Elvileg most hivatalos forràsok szerint màjusban tuti lesz 2.1 . Én sajnos ennek màr nem nagyon tudok hinni. Szerintem sem lesz, mer HTC nem is tagadja hogy nemlesz/lesz. Asszem hozzà kell szokni az 1.5hõz. Tud valaki akkor egy jó ROM-ot, ami jobb mint az eredeti, ès a telefon adta leherőségekröl sem kell lemondani?
-
kenny123
addikt
válasz
Balinov #3963 üzenetére
Ilyesmit még csak hírből sem talál, viszont most egy barcode readert akarok letölteni(kép, amit minden hozzászólásodba írsz), és az tűnt fel mostanában hogy market egyre lassabb, itt vagyok a router mellett de nem akarja letölteni..
Mit tudok vele kezdeni, hogy begyorsuljon? wifi signal fullon van.. -
kenny123
addikt
Valaki esetleg Hero-ra működő torrent klienst nem tudna?
Köszi
-
LusanszkiT
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja van Herom, külföldről behozott független. Szeretnék felrakni egy új Romot a legújabb Modacot, asszem 3,2-es... Szeretném a lehető legjobb állapotra hozni a telót, valamint a legnagyobb probémám, hogy valamiért nem megy a market, gondoltam az új Rom segítene azon is. Olvasgattam a fórumot, leírásokat de nem minden világos... úgyhogy lenne egy pár kérdésem:
- Rootolni már sikerült a telót, úgyhogy elég ha ezt a leírást követem a frissítésnél? http://htcforum.atw.hu/forum/viewtopic.php?f=26&t=26&start=0&sid=fa7beef5b48562ce0e8d510e70500272- Olvastam Radio Romról vagy miről, ezt is fel kell tennem vagy ez csak a T-mobilosoknak kell?
- Gondolom mivel gyári Rom van rajta ezért nem kell goldcardot csinálnom...
-Kernelt, hogyan tudok frissíteni? Vagy kell az nekem egyáltalán?
- Illetve valaki tud adni egy közvetlen linket a legújabb Modacohoz?Köszönöm előre is!
-
Sziasztok.
A Samsung Galaxy Spica fórumról jöttem át egy kérdés-kérés erejéig.
A Spicával van egy probléma amiről szeretném megtudni hogy Android avagy Spica probléma.
Nevezetesen: ha a routerben a wifi hálózat nevében (SSID) ékezetes karakter (pl. büfé)van akkor a spica ugyan látja a hálózatot de b_f_-nek olvassa és hiába nyomok a csatlakozás gombra, meg sem próbál csatlakozni.
Ezúton szeretnék megkérni valakit aki meg tudja oldani hogy írja át a hálózat nevét "büfé"-re és próbáljon meg a Heroval csatlakozni.Nem minden router engedi hogy ékezetes karakterek legyenek az SSID-ben, de pl. a DLINK DI-524 biztosan.
Előre is köszönöm.
Üdv. Zsolt -
válasz
T0rnad0 #3952 üzenetére
Simán lehetnek gazdasági okai a dolognak. Tényleg nem sok értelme lenne mondjuk hero-t legendre cserélni csak a hardvere miatt. Így valszeg előbb azt ki akarták hozni, különben a hero lett volna az egyik legnagyobb ellenfele a piacon (ugyanis olcsóbb és nem sokkal gyengébb).
Én viszont simán vennék legközelebb is HTC-t. A supportja nem a legjobb, de ezzel sok cég van így. És nem szabad elfelejteni, hogy ők csinálják winmo-ra is az egyik legjobban használható felületet, meg a sense is kiváló. A készülék pedig elegáns és minőségi (én pont kifogtam egy pixelhibásat, de ez sem annyira zavaró, mint amennyire jó a teló). Szal még akkor is pozitív véleménnyel lennék róluk, ha soha nem is ígértek vna 2.1-es szoftot rá (szerk.: de így, h ígérték viszont már haragudnék rájuk, ha nem jönne) . -
Criton
veterán
a Facebook-on a HTC csoport alatti hozzászólásoknál egyre jobban azt látni, hogy a 2.1-et tényleg nem fogják kiadni Herora, pont azért mert HTC-nek az a célja ezzel, hogy az emberek megvegyék az újabb HTC telefonokat, amit én ezek után szerintem nem fogok megtenni.
Ha most áprilisban nem jön ki a 2.1, akkor ez volt az első és utolsó HTC készülékem.Egykét komment :
Hansen Lu : Where is my 2.1 update for Hero Orange
?!
Cinzia Veenstra : You just lost another customer !!! waiting to long for this update on my hero.. never going to buy a htc again bah
Egyre többen mondanak negatívumokat a HTC-re a 2.1 miatt (legtöbb oldalon, még a HTC Community oldalán is, ahol a HTC-nek a reakciója csak : öööööö), mert mindig tolják a megjelenés dátumát, vagy nem értem, miért nem lép semmit sem a HTC.
Mondjanak valami konkrét dátumot, vagy azt, hogy ne várják a hülye emberek a 2.1-et.Meg akik most Emailen rákérdeznek a HTC válasza, hogy április végén mindenképpen kiadják, itt a Prohardveren meg egykét embernek, engem is beleértve meg azt írták, hogy április közepe (16) de már ezt sem hiszi el senki sem.
-
Lord Soth
tag
Lenne pár kérdésem, amik lehet, hogy elég nagy marhaságok lesznek, úgyhogy előre elnézést.
1. Ha számítógépen van netkapcsolatom, és a telefont csatlakoztatom a géphez, akkor van arra lehetőség, hogy marketezzek a telefonnal?
2. Számítógépre le lehet töltetni valahogy alkalmazásokat a merketről? Ha igen, utána, hogy kell felrakni a telefonra?
3. Megfigyeltem, hogy a telefonom sokkal érzékenyebb a wi-fi jelre, mint a laptopom. Ha a telefonon megy a wi-fi és csatlakoztatom a laptopomat, ami nem érzékeli a jelet, akkor meg lehet oldani, hogy netezzek a laptoppal?
Azt hiszem ennyi. Előre is köszi a válaszokat! Jah, mivel nem vagyok nagy PC őrült szájbarágós magyarázatot plz!
-
qfm
őstag
Megvárják még mindenki feladja és lecseréli a heroját, egy újabb htcre, ezzel növelve a táborukat, aztán odalökik, hogy ja amúgy már fél éve kész van, csak elkevertük valahol. (a végén kiderülne hogy a heron valami jobban megy az új rommal mint az újabbakon azért nem merték kiadni elég érdekes lenne)
-
válasz
eldiablo #3940 üzenetére
Le is szedtem a VillainRom-ot.
Nem tudtam saját háttér képet kreálni, ha csatlakoztattam a PC-hez megszakította a mobil internetet, a zenelejátszó alig akart működni, de a legnagyobb gond a mikrofon érzéketlensége volt.
Most felraktam a RaiDroid 1.1-et, ami legalább olyan gyors, mint a VillainROM, ha nem gyorsabb és hallanak is a másik oldalon rendesen.
Azért ciki lenne, ha a telefonommal pont telefonálni nem tudnék. -
hrex
csendes tag
Én is várom a Hero 2.1-t. Ezek a megjelenési dátumok valóban kamunak tűnnek.
Viszont ebben a hivatalos írásban van egy utalás arra, hogy előbb utóbb tuti lesz frissítés:
http://www.htc.com/www/press.aspx?id=124748&lang=1033
A konkrét mondat:
"The enhanced HTC Sense experience will also be offered as a free upgrade on the HTC Hero in Europe and Asia."De a HTC hivatalosan szerintem soha nem írt le dátumot. Ettől függetlenül, ha nem lesz frissítés soha, akkor HTC telefonom sem lesz még egyszer...
-
feenty
aktív tag
Az XDA-n több felhasználó is írta, hogy felvette a kapcsolatot a HTC support-al, és mindenki azt a visszajelzést kapta, hogy a 2.1 kiadása eltolódik a hónap végéig...
Így nyilván a T-Mobil meg pláne csúszik... -
tothl
addikt
Azér elmennek a picsba....
Ott egy csomó a Heróhoz teljesen hasonló telójuk vígan 2.1- el, a Heróval is csont nélkül fut, nincs sebességprobléma. A hiányzó drivereket kellene csak átportolni, amik 1.5 alatt már megvannak, egy kis tweak és már jöhetne is ki. Sajna a support egy nagy rakás kaka.
Kabaré. -
Criton
veterán
most kaptam a HTCtől megint egy levelet a mai kérdésemre.
HTC:
THE DATE 16TH OF APRIL IS A ROUMER
Dear users of HTC Hero, despite the declaration of technical support service, firmware for HTC Hero today will not work.
Apologize.A levél elég hosszú, nem akarok most mindent leírni. De úgy nézz ki, ha ma még sem tudják kiadni, akkor május eleje, közepe az időpont.
Mire Herora kijön a 2.1 addigra már teljesen más Androidok lesznek
Tehát, ha hétfőig semmi, akkor most se várjuk a 2.1-et, és valószínű a május sem biztos.
Ez már hitegetés, amit nem nagyon szeretek.... -
-FreaK-
veterán
Ja igaz, hülyén fogalmaztam mert az FCkre gondoltam csak nem azt írtam
hogy is lehetne hibamentes...
Mondjuk mivel én havonta egyszer fényképzek kb. ezért ez engem annyira nem zavar.Ami viszont nagyon zavar engem az a homescreenek frissítése, nem tudom h ez a rom miatt van-e és hogy másnál is előfordul-e, de mintha korábban nem lett volna ennyire durva.
Ez alatt azt értem hogy mikor feloldod a képernyőzárat vagy lapozol egy screent, kell kb egy mp mire frissíti a widgetek-et, változó kiírásokat. Pl. óra widget még a legutóbbi időt mutatja mikor nézted, kis várakozás után frissíti csak, batter widgetek is ugyanígy. Engem ez már baromira zavar. Másnál, más rommal is előfordul ugyanez? -
Felraktam én is a Villain 5.2 és a beszélgető partnereim arra panaszkodnak, hogy halkan hallanak. Más, tapasztalt ilyet? Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
-FreaK-
veterán
válasz
eldiablo #3927 üzenetére
A villain 5.2-őt tudom ajánlani, már a az 5.1is nagyon gyors, teljes és hibamentes.
A hamarosan érkező 5.3-ban elvileg meg lesz oldva a live wallpapers sense alatt.Lord Soth
Már írtak néhány szempotot a roothoz de hozzáteszek énis:
Ez kell ahoz hogy custom romot rakjál fel a telóra ami egy elég jó dolog, olvasgass vissza itt a topicban
Ezen felül ugye a rendszerbeállítások módosításához is kell, teljesértékű backuphoz, RatSon autokiller programjához amivel a rendszer sebességéd dobhatod fel, gyári programok törléséhez stb..Criton
Ne foglalkozz ezekkel a dátumokkal, össze vissza írnak mindent HTC support is megmondta h fogalmuk sincs honnan veszik ezeket az emberek, bár ugyanekkor már ők is mondtak ilyen határidőt. A lényeg hogy ne várd, felesleges ezen izgulni, majd ha kijött az lesz a biztos
Ezen kívül emlékeztetnék mindenkit aki custom rom-ot használ/tervezi hogy ne rakja fel egyből a gyári frissítést mert nem lehet tudni hogym ilyen védelem lesz benne és hogy azt mikor törik fel. -
Criton
veterán
válasz
premete #3935 üzenetére
jó, csak ahol "hallani" lehetett megint, ott mind az volt, hogy európai idő szerint április 16.-án jelenik meg a 2.1.
Most akkor ha az ő idejüket kell nézni, akkor az mit jelent? Max holnap?
Bár én kezdek kételkedni ebben a megjelenésben...
Mert ha most sem fog kijönni, akkor szerintem a Herora már tuti nem is tervezik a 2.1-et, és nekem ez a megérzésem, már több időpont is volt, Hol tudott róla a HTC hol nem.
-
Criton
veterán
szerintetek ma mikor fogják a 2.1-et kiadni? Persze ha csak kiadják.
Mert elvileg mai dátum volt megadva, vagy ez megint olyan mint tavaly december illetve április 2?Mert a 2.1--ről eddig még sajna mindig semmi hír nincsen.
-
Istwan
tag
Azé ez érdekes : Ha egy winmo készüléken soft reset-et nyomunk, kiürül a memoria plusz van "X" gomb.
Ha az androidon nyomunk egy sr-t, kb.10 programot bepakol a memoriába és nincs gyári bezárás gomb.
Külön programmal bezártam a futo alkalmazásokat és nincs lassulás ha ugy nyitom meg ujra....tehát felesleges készenlétben tartani öket. Érthetetlen ez a android koncepcio.
A rootolással, (ma már a veszélyes goldcard-olással, visszabutitással) csak annyi pozitivumot érhetünk el, hogy törölhetjük pl. a sokak által nem használt Footprints programot és társait.
Remélem észrevették ezeket a nyüanszokat és a netalántán kikerülö 2.1 romba tesznek egy végleg programleállitó opciot.A memoriakártyára valo telepités necces ha egyszer kivesszük és ugy inditunk, a készülék bezavarodik "kapkod fühöz-fához" me nem találja a programot.
-
Balinov
titán
válasz
Lord Soth #3931 üzenetére
szvsz az egyik legfontosabb,hogy rootolas utan lehetoseged van az sd kartyara telepiteni, mig anelkul csak a telefon belso memoriajaba tudtad ugyanezt megtenni.
Ez egyebkent erdekes, mert visszaemlekezve az Uiq3-as SE P990-en ha valami sis fajlt akartam volna telepiteni, akkor gyarilag, minden buhera nelkul megkerdezte, hogy a belso memoriara vagy a memkartyara akarom-e telepiteni
-
Criton
veterán
a 2.1-nek még nyoma sincs, elvileg ma kell egyes országokban (Görögország,Oroszország..és elvileg EU-s kártyafüggetlenekre is) megjelennie.
Remélem nem megint valami átverés
Mert eddig se Görögországban se Oroszországban nem elérhető még....
-
gyiku
nagyúr
majd leirna valaki szajbaragosan hogyan kell majd frissiteni 2.1-re a trés telot, mire kijon?
-
szrobi66
aktív tag
válasz
akos1313 #3921 üzenetére
Látogasd meg ezt az oldalt: google contacts, itt a legegyszerűbb rendberakni a google telefonkönyvet. A "link" funkció úgy tudom, hogy csak 2.1es romon érhető el.
-
akos1313
csendes tag
válasz
-FreaK- #3920 üzenetére
Köszi a bizalmat!
Használtan vettem, azért lehet más is.
Ha már ebbe így belefojtunk, akkor most jól rád zúdítom. Nekem nincs olyan google link gomb, vagy csak kancsi vagyok nagyon. DE egyszer csináltam egy szinkronizálást és akkor mindenféle google contactot átpakolt nekem. Olyat is lehet, hogy én gatyába rázom a tel könyvemet és azt szinkronizálom a google felé, vissza viszont nem? Mert nagyon nincs szükségem minden egyes mail címre a telefonomban, akinek valaha egyszer küldtem egy mailt. -
-FreaK-
veterán
válasz
akos1313 #3919 üzenetére
Ha még nem cseréltél akkor eredeti romod van
Szinkronizáláskor még esetleg eltűnhetett (bár nem kéne neki).
Fönnt jobb oldalt a contactnál van egy ilyen google link gombocska azzal tudod módosítani.
Ha minden conctactod google linkelt akkor elvileg nem lehet baj és nem tűnhetnek el. -
akos1313
csendes tag
válasz
-FreaK- #3918 üzenetére
Hát én azóta is várom az új hivatalos op rendszert, ezért ezzel még nem foglalkoztam.A firmware versionbe azt írja, hogy 1.5. Gondolom ez az eredeti. Vagy nem is ezt kell nézni?
És most pl megtaláltam egy másik hibát is. Van egy kontaktom, akit én írtam be kézzel és vmiért google-ös kapcsolatként kezeli. Ez miért van így és hogy tudom módosítani? -
akos1313
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most éppen két problémám van:
- A telefonkönyvben eltűnnek a számok. Van pl egy Kati bejegyzésem, amit csak a híváslistámban találok meg, de a normál ABC sorrendbe rakott telefonkönyvben nem. A másik itt pedig nekem is a vezeték név és keresztnév magyar sorrendbe történő rakása lenne.
- Valami ötlet, hogy miért írja ki a fényképnél, hogy memory full? Nem tudok újat csinálni, pedig még ki is töröltem párat, de akkor se hagyja. Ötlet? -
Criton
veterán
Kíváncsi vagyok a holnapi megjelenésre.
Most csak OTA-n keresztül fog menni a frissítés, vagy majd az oldalról is letölthető lesz? -
xyc
csendes tag
Sziasztok!
Hero tulajként először is el kell mondanom, imádom a telefont, mikor megvettem, nem is gondoltam hogy ennyire jó.
Egy dologra nem találtam eddig választ, ebben kérnék segítséget.
Elsőként bejelentkeztem a google accountommal, ami tök jó, de hogyan lehet belőle kijelentkezni?
Erre néha azért szükség lenne, főleg ha nem szeretném, hogy kívülállók olvasgassák leveleimet stb.
Ötletek? -
-FreaK-
veterán
Kifutottam a szerkesztési időből, bocs.
RatSon: még annyi javaslatom lenne hogy process listnél ha rányomok egy simát valameikre akkor ne zárja be rogtön hanem dobjon fel egy confirm ablakot h biztos-e
véletlen rányomsz az android rendszerre aztán lehet restartolni
-
premete
veterán
Volt pár T-s pdám is, simán lecseréltem a romot azokban is, egy nem indult el, abból pedig senki sem mondja meg, milyen rom volt rajta, adtak is egy újat. Ha pedig elindul, nem kell szervizbe vinni; ha hardveres a hiba, akkor pedig cserélik az elromlott alkatrészt és nem foglalkoznak a rommal. Szép is lenne mondjuk, ha elromlana a laptopom, és le kellene szednem a linuxot és visszatenni a gyári xp-t mondjuk, ha tönkremenne a hdd.
-
qfm
őstag
Jó lenne ha kiadnák a t-mobile féle 2.1et is, mert addig nem akarok romot cserléni amég nem tudom gyárira visszacserélni ha kell
-
tade2k
csendes tag
Tegnap írtam a HTC-nek az updattel kapcsolatban, amire a következő választ kaptam:
Goog Morning
2.1 version for Hero should be available in this month for unbranded devices.
regards
Piotr
Bárcsak végre valóban megjönne a frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest