Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
beHero 1.2.6-al iGo mellett bekapcsolva maradt GPS, és ez szívta az aksit, de "Automatic Task Killer" progival megoldottam gondomat, most tesztelem 1.3.2-t
-
Xmodule
őstag
Szerintem a HTC részéröl egy kicsit komolytalanságnak tartom, hogy nem képesek egy rendes idöpontot mondani a 2.1 el kapcsolatban. Eddig mindig ugy tekintettem erre a márkára meg gyártora hogy hüüüü... eddig.
-
premete
veterán
Hétvégén szőlőt metszek, majd jövő héten kipróbálom, ha már a hivatalos 2.1-es rom megjelenése nyúlik, mint a rétestészta:
A member of Swedroid received a reply from HTC Sweden with another date! They state that the Android 2.1 is expected sometime in April but this release is not set in stone.
Tehát valamikor áprilisban, de még az sincs kőbe vésve. -
Balinov
titán
-
RatSon
aktív tag
megjelent az AutoKiller 1.2.1, ha tudnátok írjatok róla szöveges értékelést a marketen, sokat jelentene
-
hgyurci
csendes tag
válasz
Szafi77 #3273 üzenetére
És HTC-t van hová vinni egyátalán? Egyébként jogos úgy elvileg ment volna, ha jól emlékszem.
Nem tudtok olyan widgetet ami kirakná az aktuális operátort a képernyőre? Határ mellett élek, sokszor jönne ez jól nekem, nincs kedvem csak ezért huzogatni a notification sávot.
-
szrobi66
aktív tag
válasz
ZozzHUN #3276 üzenetére
Én személyes tapasztalatból nem ajánlom, ráment 2órám feleslegesen. Belőttem rajta mindent, ki-bekapcsolás után elszállt a htc-s clock, calendar, poople, weather widgetek, úgy, hogy abszolút nem találtam a telefonon, még a rom újrarakásával is próbálkoztam wipe nélkül, de nem kerűltek elő. Sok app esetében csak fekete háttér, és semmi... Beszéltem a barátnőmmel, és mondta, hogy furcsán, és halkan hall... Ne pazaroljatok rá időt!!! Visszaraktam az 1.2.6-ot, az jól működik.
-
tothl
addikt
BeHero 1.3.1 legend leakbol keszult romot probalta valaki ?
-
szrobi66
aktív tag
a voda is belenyúl minden telóba, szerencsére a hero az egyetlen kivétel.
-
hgyurci
csendes tag
válasz
Lord Soth #3263 üzenetére
Biztosat én sem tudok, csak tapasztalatból annyi, hogy a Hero előtti E90-em szoftjába sem turkált bele a pannon, csak egy- két kép erejéig. Viszont serial alapján jön a frissítés és hiába több éves telefon és kijött néhány update, mégsem hagyta magát frissíteni hivatalosan amíg a szolgáltató jóvá nem hagyta -ez nem történt meg
- az új szoftot, így nekem azzal pihen a szekrényben amivel megvettem. Szóval elkeseríteni senkit nem akarok, de én várakozó állásponton vagyok.
-
-FreaK-
veterán
A modaco rom végre végleges lett (szerintem nincs változás b5-höz képest).
Paul már dolgozik a 3.3-as verzión és várja a végleges 2.1-et. -
szrobi66
aktív tag
válasz
Lord Soth #3268 üzenetére
A google sync aktiválva van? Érdemrs, mert minden contactot elment, és bármi történik, megtalálod a kapcsolatokat a google oldalán. Ha aktiválod, akkor szinkronizál, és a google contact bepipálásával látni fogod. (szerintem a nem gmailel használt emailcímeket is szinkronizálja, nem vagyok benne biztos, mert csak google termékeket használok, azokat tuti...)
-
Lord Soth
tag
válasz
szrobi66 #3267 üzenetére
Akkor ezek szerint várni kell türelmesen ameddig kijön a hivatalos fw és majd meglátjuk.
A névjegyzéknél nem jött össze. Az a helyzet, hogy a google-os e-mail címemet nem használom. Tulajdonképpen csak a telefon miatt van. Éppen emaitt nincsenek is benne ezek a kontaktok. Úgyhogy még mindíg nem látszanak az emberkék...
-
Lord Soth
tag
válasz
Seraph 16 #3265 üzenetére
Köszi. Lenne még kérdésem. Lehet hogy megint hülyeséget kérdezek
Van egy olyan menüpont, hogy: settings\security\firmware download ez nem ugyanaz? Mármint, hogy ezen keresztül is megy a frissítés?Másik kérdés, ez már gyakorlatiasabb jellegű: van két kontaktom, akikhez csak e-mail címem van. Ezeket nem listázza ki a telefon a többivel együtt. Ez miért lehet? Csak telefonos embereket listáz? Be kell állítani, hogy mindet mutassa? Vagy egyszerűen nem menti el őket telefonszám nélkül?
Köszi!
-
Lord Soth
tag
válasz
szrobi66 #3261 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Feltételezem a pannonnál kell megkérdenem, hogy mi a szitu a szoftverrel, ugye? Vagy van esetleg más pannonos-hero felhasználó itt a fórumon, aki tudja?
Akkor, ha kijön (feltehetőleg március 19-én) a 2.1-es android, már alapból fog tudni bluetooth-on file-okat küldeni/fogadni. Ez jó hír!
-
szrobi66
aktív tag
válasz
Lord Soth #3259 üzenetére
Üdv a csapatban!
1: Ha olyan a pannon, mint a voda, hogy nem nyúlt bele a szoftverbe, azaz gyári szoftver van rajta, akkor nyugodtan frissítheted, nem jár garanciavesztéssel. Ha jól tudom ebben a hónapban 19-én jön a 2.1 (custom rom esetében ugrik a garancia)
2: Ingyenes, és nem kell kön tíltanod a mobilnetet, ha wifin vagy nem használja.
3: Szedd le a Handcent smst, sokkal jobb mint az alap, sd-n hozz létre egy notifications mappát(ha minden igaz a handcent automatán létrehozza), abba tedd a használni kívánt hangot, aztán handcenten belűl notifications settings, és ott ki tudod választani.
4: passz, ilyennel nem próbálkoztam, esetleg nézd meg a Ringo nevezetű programot.
5: csak 2.1es romon működik, tudtommal 1.5ön nem, hacsak azóta nem találtak rá ki valamit.
6: netről működő ràdióprogramok vannak, amúgy passz, nem foglalkoztam vele, sosem hallgatok rádiót.
7: Nem. Bekapcsolt állapotban is 100%ra tölti.
8: Nem. -
sazabi
aktív tag
Hi all
Elkészültem a PH Upper androidos változatával (verzió 0.1!
info itt
Eddig csak gyári tmobilos heron volt alkalmam tesztelni, ki tudná valaki próbálni rootolt heron? -
Lord Soth
tag
Sziasztok!
Péntek óta én is Hős lettem. Napról napra egyre jobban szeretem a készüléket. Szeretnék feltenni pár kérdést a géppel kapcsolatban, légyszíves segítsetek!
1. Lehet-e majd android 2.1-re frissíteni? Ha igen mikor? Pannonos vagyok, ha otthon végzem el a frissítést, akkor az jár-e a garancia feltételek módosulásával? Esetleg be kell-e vinnem a pannonhoz frissítésre? Ha a frissítést elvégzem (vagy akár a pannon), akkor az addigi cuccaim/adataim/letöltéseim/beállításaim/stb... eltűnnek? Kell hozzá mentést végezni? Ha igen, annak mi a menete?
2. Lehet, hogy hülye kérdés, de: ha Wi-Fit használok, akkor az ugye ingyen van? A szolgáltatói netkapcsolatot letiltottam. Van otthon szabadon fogható Wi-Fi és azon szoktam netezni, email-ezni és market-ezni.
3. Hogyan lehet üzenetjelző hanghoz mp3 zenéket rendelni?
4. Hogyan lehet a címlistában létrehozott csoportokhoz külön csengőhangot rendelni (nem egyes személyekhez hanem az egész csoporthoz)?
5. Milyen módszerrel lehet megoldani, hogy bluetooth-on keresztül tudjak küldeni/fogadni file-okat?
6. FM rádiót nem lehet vele valahogy hallgatni? Van hozzá valami spéci program vagy eleve nincs is benne antenna?
7. Árt-e az akksinak ha esténként kikapcsolom a készüléket? Az rendben van, hogy ha egy egész estés kikapcsolt állapot után 2-3%-ot feljebb megy a töltöttségi szint?
8. Árt-e az akksinak, ha naponta USB kapcsolatra van téve számítógépes adatcsere miatt? Úgy értem minden egyes USB kapcsolat egy töltési periódusnak számít?
9. Van-e lehetőség navigációra a készülékkel? Ha igen mi a módja?
Köszi a segítséget!
-
Szafi77
tag
BeHero cikk itt : [link]
-
Orient84
aktív tag
vett már vki a gsmline-nál herot?
-
ZozzHUN
addikt
Én eddig villain 3.2-t használtam 4db fix-szel, hát... calendar emlékeztető lenyomhatatlan, kivéve ha kitörlöd úgy ahogy van, és zabálja az aksit
most reggel fel lett rakva a behero 1.2.6, ez már nem zabál aksit. calendart még nem teszteltem.viszont abban segitsen valaki hogy iGo nálatok is bevisz zsákutcába? mintha eddig 1.5 alatt nem vitt volna be, itt meg bevitt, ahogy google navi is.
-
chros
őstag
MMS kuldes ujra:
sikerult vegul mms-t kuldeni modaco 3.x-en valakinek? en tegnap probaltam, de nem ment el: az uzenet mellett van egy kicsi uzenet es ora ikon ... -
Behero-nál mit kell tenni, hogy pdf viewer és a quickoffice esetében elforduljon a kép forgatáskor? Illetve hogyan lehet kikapcsolni, h állandóan villogjon a trackball olyankor is, amikor régen nem (pl. feldugom a gépre, wifit talál, meg ilyenek)?
-
gyiku
nagyúr
hi, G2 touchot szeretnek venni uzleti celra. milyen csomagban vegyem? havi 5-600 percet beszelnek le, sms-ekkel egyutt. neha kulfold.
-
akos1313
csendes tag
Sziasztok!
Kezdek morcos lenni, mert igazán csak ma vettem a kezembe komolyabban a telót és már az első lépésnél elakadtam. Google accountot egyszerűen nem akarja beállítani vmiért. Csináltam neki egy hard resetet, de az se segített. Ugyanaz a gond: vagy szerver hibát ír, vagí sim problémát. Viszont én WIFI-n akarok csatlakozni. Na ilyenkor mi van?
-
vinistv
tag
Én is, én is, én is!!!
Durva gondban lesz, aki idén vásárol új telót és esetleg komolyabban érdeklődik az új technológiák iránt.'A man's dreams are an index to his greatness'
-
tothl
addikt
Átálltam Defiance 2.1 -re, majd tudósítok...
-
Backuppoltam a cuccokat a telón, most már azért nem rossz a Behero. Szemmel láthatóan sokkal gyorsabb, mint az eredeti rom volt, a wifire is sokkal gyorsabban csatlakozik. 1-2 fc-m volt programidítákor, de nem volt vészes.
-
szrobi66
aktív tag
válasz
szrobi66 #3244 üzenetére
Közben ez is megoldódott, a viewnél bepipáltam a googlet, az olyan contactokból amihez kép volt rendelve 2db volt google nem linkelve, phone nem linkelve. A google-est kitöröltem, és így a bejövőnél is szuper. Már csak az a bosszantó, hogy régebbi 2.1esnél nem kellett ez a pöcsölés, csak google contactokat használtam, és jól működött.
-
szrobi66
aktív tag
-
tothl
addikt
Az uj defiance-t keptelen vagyok letolten. Tele a tokom ezekkel a gigauploadnak csufolt hasznalhatatlan fostalicska rendszerekkel.
-
szrobi66
aktív tag
Tothi, az az igazság, hogy nem teljesen értem ezt a linkelést! Nekem a Phone 0 contactot mutat, view-nél, és csak a google contact volt bepipálva, most csináltam egy olyat, hogy export to sd card, view-nél kiszedtem a google pipá(kat), phone-t jelöltem be közben importáltam phone-ra. Holnap fogom tesztelni. Erről lenne szó? Ezt a linkelést memigazán vágom.
-
tothl
addikt
Az AutoKiller a tied ?
Mééég nem konfigoltam, 2.1 -es romnál mit érdemes ?
Visszatérve, a people listnél meg kell szüntetni a kapcsolatot a google contacts és a phone contacts között, akkor nem fogja gagyivá méretezni a képet a ketye.
Ez a nagy know how a google contacts kavar be. Szánalmas, jó, hogy nem 3x3 pixeles képet akarnak már a google-nál.....Szoval ha van egy kontaktod a "phone" -ben és a "google" cimke alatt is, akkor ha össze vannak linkelve, nem lesz jó a kép. Magyarán a google contactsoknak semmi értelme jelenleg az ég világon.
-
magyar777
tag
sziasztok most állok egy htc hero vásárlása elött és nem nagyon találtam olyan magyar oldalakat ahol lennének leirások rom frissétésről vagy hasonlóakról.
hogyha tudnátok segiteni egy pár linkel azt nagyon megkösszöném
-
tothl
addikt
No rajottem....... a contactoknal meg Kelly szuntetni a linket a phone es a Google contactok
kozott.....lame -
zoli62
addikt
Meg lehet valahogy oldani, hogy Nokia telefonról lementett SMS-eket feltegyem a telefonra? Akár gmailen keresztül is. Melyik a a telefonra leghasználhatóbb SMS mentő szoftver?
-
tothl
addikt
válasz
szrobi66 #3229 üzenetére
Nálam az összes 1.5 ős rommal hibátlan volt. Képminőség alatt itt azt értem, hogy kijelölök egy képből részt a zöld kijelölőkerettel contact picture-nak. Utána amikor hívom, vagy hív, csak gagyi minőségű képet látok. Méretre stimmel, csak atom pixeles.
Ez van az összes eris-es ROM-mal, próbáltam google syncet kikapcsolni, gmailnál cntact pic syncet kikapcsolni, semmi, net nélkül is alapból ilyen lesz ha képet rendelek contacthoz. -
tothl
addikt
Ugy nez ki nem csak az eris szenved ettol a contact picture quality problematol, es van valami koze a google szinkronizaciohoz...
-
szrobi66
aktív tag
Autokiller esetében melyik beállítást tudjátok ajánlani a legjobban??
-
-FreaK-
veterán
Lehet kipróbálom mert már kezdem a hajam tépni. Végre elindul, megy, de mikor marketről telepítenék programot kiírja hogy nem lehet installálni mert nincs elég hely. Hol nincs elég hely?? Teljes wipe votl az előbb.. grrr
MEgvan a megoldás: ehhez is kell egy zip-es update fix... Nathan összeszedhetné már magát végre
-
tothl
addikt
válasz
-FreaK- #3223 üzenetére
Nálam sok volt az FC a 3.1 -nél, a 3.2 -t nem is próbáltam.
A BeHero veszett gyors és stabil volt, és az egy szép tiszta ROM, fölös sallangoktól mentes.
A Defiance -t azért próbáltam ki, mert gondoltam hátha jó lesz a kontakt képek minősége, a BeHerora épül, gyártója pedig nem vitte túlzásba a plusszokat, van benne állítólag működő Ti.Backup pl., és nem olyan monster mint a Villain.Nekem ez így szimpatikus volt, hogy egy próbát megérjen :
Here's a list of features you can expect:
•No more battery drain
•Auto A2SD
•Working Root Permissions
•Working Titanium backup - with sqlite support
•Init.d folder support
•Auto Ad-blocking in browser
•Massive APN list
•MultiTouch maps
•Navigation
•Reduced clutter
•Default Desire wallpaper and lockscreen
Applications included in system:
1.Titanium Backup
2.Wireless Tether
3.AutoKiller 1.1
Applications included in data
1.All HTC Widgets
2.MetaMorph
3.Astro
4.aTrackDog
5.Backup for Root
6.Genie Widget (News and Weather)A Villainban szerintem túl sok a sallang pl. 3d gallery ami nem is működik.
Amúgy érzésre az összes 2.1 -es eris alapú rom gyorsabb, mint az 1.5 modaco ami azért nagyon bíztató..
-
-FreaK-
veterán
Villain 3.2 már most az agyamra megy pedig még el se indult:
nem akart menni a flash mert hibaüzenetet dobott, három próba után, xda villain wikin megvan a problem, kell flashelni még egy fixet, utána a rom-ot.
végre bootolna de erre megfagy a bootscreen, erre még nincs megoldás, de lehet az a baja hogy nem votl wipe, bár elvileg nem is kéne..
-
Szafi77
tag
válasz
Seraph 16 #3216 üzenetére
El lett számozva a BeHero, azért van ez a fura elcsúszás. Nem tökéletes a BeHero de számora a leghasználhatóbb 2.1-es rom. Ma is van belőle update:
BeHero - 2.1 Sense ROM for GSM Hero [UPDATED][v1.2.4]: [link]
CHANGELOG v1.2.4
- Made a init.d script to give pptp vpn correct permissions
- Removed Stock app, to free up space
- Cleaned up a little
- SMD Port logcat error fixedNekem a G-sensor nem megy. Valaki tudja hogy hol találom a megoldást. Mert amit az XDA forumban olvastam nem találom...
-
Na megcsináltam a root-ot meg mindent és felraktam a Behero-t. Hát... nekem kicsit csalódás volt így elsőre... gyorsnak gyors, az autómata képernyőfényesség állítása viszont szörnyű. Egyrészt sötétben kisüti a szemem, másrészt láthatóvá válik 2 pixelhiba (ami ugyan eddig is megvolt, de gyakorlatilag észrevehetetlenül.) A kamera sem az iagzi, mintha megállás nélkül fókuszálni és a kép is zöldes árnyalatú. Leglább van root-om. Na, majd a hivatalos...
Ja, és nekem is 1.2.2-őt ír az 1.2.3-mas.
-
Szafi77
tag
Ha valaki nem tudta volna itt egy link a Hero romokról:
http://hero-roms.blogspot.com/
[link] -
Szafi77
tag
BeHero 1.2.3: [link]
BeHero 1.2.3
CHANGELOG:v1.2.3 DOWNLOAD LINK FIXED!
- HUGE Apns list
- Removed: Visual VM, NaviPanel and NavLauncher
- Cleaned up /system/media
- Pptp VPN + VPN Support -
nikilauda
senior tag
Köszönöm. Közben megoldódott.
-
nikilauda
senior tag
Segítséget kérek!
A behero romot (és pl Kangudroidot sem ) tudom felrakni. A modaco romok felmennek gond nélkül. A hibajelenség az, hogy újraindítás után bekapcsol, de nem áll fel a telefon, csak a htc feliratot látom.
recovery-ra-hero-v1,23.img - t lehet frissíteni ujjabbra? lehet,hogy ez okozza a hibát?
előre is köszi. -
-
tothl
addikt
Nos kipróbáltam közben a HeroDroid -ot is, ugyanaz a helyzet. Nem 100% -os ez a leak a Herora. Visszaraktam a modaco-t, az hibátlan.
-
Na sikerült a Gold Card
Köszi Premete a segítséget! És Szafi a leírást! -
tothl
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest