- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
a Facebook-on a HTC csoport alatti hozzászólásoknál egyre jobban azt látni, hogy a 2.1-et tényleg nem fogják kiadni Herora, pont azért mert HTC-nek az a célja ezzel, hogy az emberek megvegyék az újabb HTC telefonokat, amit én ezek után szerintem nem fogok megtenni.
Ha most áprilisban nem jön ki a 2.1, akkor ez volt az első és utolsó HTC készülékem.Egykét komment :
Hansen Lu : Where is my 2.1 update for Hero Orange
?!
Cinzia Veenstra : You just lost another customer !!! waiting to long for this update on my hero.. never going to buy a htc again bah
Egyre többen mondanak negatívumokat a HTC-re a 2.1 miatt (legtöbb oldalon, még a HTC Community oldalán is, ahol a HTC-nek a reakciója csak : öööööö), mert mindig tolják a megjelenés dátumát, vagy nem értem, miért nem lép semmit sem a HTC.
Mondjanak valami konkrét dátumot, vagy azt, hogy ne várják a hülye emberek a 2.1-et.Meg akik most Emailen rákérdeznek a HTC válasza, hogy április végén mindenképpen kiadják, itt a Prohardveren meg egykét embernek, engem is beleértve meg azt írták, hogy április közepe (16) de már ezt sem hiszi el senki sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest