Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Criton

veterán

a Facebook-on a HTC csoport alatti hozzászólásoknál egyre jobban azt látni, hogy a 2.1-et tényleg nem fogják kiadni Herora, pont azért mert HTC-nek az a célja ezzel, hogy az emberek megvegyék az újabb HTC telefonokat, amit én ezek után szerintem nem fogok megtenni.
    Ha most áprilisban nem jön ki a 2.1, akkor ez volt az első és utolsó HTC készülékem.

Egykét komment :

Hansen Lu : Where is my 2.1 update for Hero Orange :(?!

Cinzia Veenstra : You just lost another customer !!! waiting to long for this update on my hero.. never going to buy a htc again bah

Egyre többen mondanak negatívumokat a HTC-re a 2.1 miatt (legtöbb oldalon, még a HTC Community oldalán is, ahol a HTC-nek a reakciója csak : öööööö), mert mindig tolják a megjelenés dátumát, vagy nem értem, miért nem lép semmit sem a HTC.
    Mondjanak valami konkrét dátumot, vagy azt, hogy ne várják a hülye emberek a 2.1-et.

Meg akik most Emailen rákérdeznek a HTC válasza, hogy április végén mindenképpen kiadják, itt a Prohardveren meg egykét embernek, engem is beleértve meg azt írták, hogy április közepe (16) de már ezt sem hiszi el senki sem. :( :(((

Új hozzászólás Aktív témák