Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz
prebuds #40198 üzenetére
Megmondom őszintén mikor bejött nagyon odavoltam tőle.Aztán kézbevettem és megilyedtem mert olyan érzetem volt mint egy műanyag demo telefon.A mésik hogy számomra fontos hogy legyen támogatottsága ,és ez most érdekes mert nem a gyárira gondolok hanem a jó öreg xda-s oldalra mert akárki akármit is mond a legjobb ROM-ok ott születnek.Ennek tudatában a HTC ,Samsung , vagy a Sony biztos előnyt fog élvezni a Motorolával szembe.
Amúgy szerintem magok tekintetében jelenleg maradok a 2-nél mert bőven elboldogulnak mindennel.
Még valami: One x esetében pl nincs az a prémium hatás számomra mint megvolt pl anno a desire-nél. Na most biztos kapok a fejemre RazorGTR1-től
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Asztalos klub
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest