Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz
prebuds #40198 üzenetére
Megmondom őszintén mikor bejött nagyon odavoltam tőle.Aztán kézbevettem és megilyedtem mert olyan érzetem volt mint egy műanyag demo telefon.A mésik hogy számomra fontos hogy legyen támogatottsága ,és ez most érdekes mert nem a gyárira gondolok hanem a jó öreg xda-s oldalra mert akárki akármit is mond a legjobb ROM-ok ott születnek.Ennek tudatában a HTC ,Samsung , vagy a Sony biztos előnyt fog élvezni a Motorolával szembe.
Amúgy szerintem magok tekintetében jelenleg maradok a 2-nél mert bőven elboldogulnak mindennel.
Még valami: One x esetében pl nincs az a prémium hatás számomra mint megvolt pl anno a desire-nél. Na most biztos kapok a fejemre RazorGTR1-től
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest