- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
balla241
csendes tag
Hát próbáltam mivel az XDA-n is vagyok és nekem nagyon sok problémám volt vele. Hol ez hol az nem működött rendesen. A lényeg, hogy nem ma kezdtem és én nem nagyon csinálnám és nem is ajánlanám senkinek ezt a variációt. Nekem nem fontos a havi biztonsági frissítések és ha tehetem csak eu-s készüléket veszek. A kokányolásból én már kinőttem.
Mindenki azt csinál a vasával amit akar. Én megoldom ami nekem kell azt egyébként úgy sem lehet senkire ráerőltetni amit te akarsz. Vagy tévedek? Ma az emberek nagy többségének az a fontos, hogy menjen a facebook meg a messenger azt csá. Ha jársz utcán tömegközlekedésen csak azt látod, hogy még a nyugdíjas mamika a facebook-ot nyomogatja. Na ehhez aztán nem nagyon kell biztonsági frissítés. Részemről ennyi a dologról. -
balla241
csendes tag
Egyébként meg csak kokányolás az amcsi szoft ugyanis, hogy ota képes legyen át kell írni a CID MID számot és akkor sem fog jól müködni. Egyébként jól van ez így ahogy van nem kell aggodni mikor lesz frissítés. Meg fogja kapni az O-t is (Oero) csak türelmesnek kell lenni. Egyébként meg a türelem erősíti a jellemet.
-
balla241
csendes tag
Igazad van, de utólagosan feltelepített galéria pl nem fog teljes értékűen működni ezt most borítékolom neked.
Én elég sokféle képen feltettem, de ha nincs rootolva nem tudod megoldani. Sajnos a telepítő fájlokba is bele kell írogatni, hogy alapértelmezett legyen. Na de ezt te tudod mit mondjam neked. Sajnos az alkalmazásokat ugyan úgy fejleszteni kell mint a rendszert. Alapból amikor indítod a rendszer akkor sok alkalmazás települ és megkockáztatom, hogy a HTC-n is igen sok amiből egy csomót lehetne a data partícióba rakni, hogy ami nem kell ki lehessen gyalulni. Egyébként még mindig a legjobban optimalizált szoftvere a HTC-nek van szerintem. A lényeg, hogy azért lehetne mit gyalulni belőle nem pont a jól megszokott alkalmazásokat kellett volna kivenni.
Ezért meg a Sense végett veszik a HTC-t szerintem. Én legalább is. Egyébként meg mindenki maga dönti el, hogy miért veszi."A frissítések kapcsán itt nem a hetente frissítésről van szó azoknál, akiknek ez kifejezetten gond, de önmagában a biztonsági frissítések hiánya lehet problémás, mivel az ismert, de már időközben javított, esetenként súlyos biztonsági rések továbbra is jelen vannak a készüléken futó szoftverben, ami kockázatot jelent még akkor is, ha a szomszédnak mindegy, mert nincs mit félteni a készülékén, és értelemszerűen azok lesznek kisebbségben, akiknek viszont igen."
Aki mindenét a telefonon tartja és amiket látok farzsebben meg trehány módon hordva és ellopják az meg is érdemli. Rések mindig lesznek mert amit ember alkot azt az ember fel is töri, de ezt te is tudod.
"Abban nem vagyok biztos, hogy az amerikai hálózatok itthon jól működnének. Az a szoft kicsit másképp van megírva."
-
balla241
csendes tag
válasz
Klaus Duran #4549 üzenetére
Teljesen igazad van. Azt viszont nem értem, hogy valakiknek miért jó ha hetente frissítenék.
Ha átkonvertálod amerikaira akkor meg a magyar nyelvel kel szarakodni. Szerintem úgy jól van ahogy van. Ezt tudomásul kell venni, hogy valóban a frissebb modellel fognak foglalkozni nem az egyéves modellel.
Ahogy írtad a fejlesztőgárda létszáma is csökkent ez tapasztalható az alkalmazások megszüntetésében amiket kivettek az alap romból. Amiért elég sokan morognak magam is. Azt viszont én sem értem miért kellett a fájlkezelőt kivenni. Hol kiveszik hol berakják. Nem sok értelme van. Szinte minden alap romban van.(Más típusokra gondolok) -
balla241
csendes tag
válasz
karldergroße #4350 üzenetére
Hogy ne. Szívesen. Természetesen a felelősség téged terhel ha elrontasz valamit.
-Először nyitni kell a bootloadert a HTC-Dev oldalon amin regisztrálni kell.
-Majd a kapott unlock bin-nel kell nyitni a bootloadert. (ez egy teljes wipet törlést csinál a telefonon)
-Telepíted a TWRP recoveryt és amikor fent van bebootolsz recoverybe és csinálsz egy data törlést.Kérdezz ha nem értesz valamit de ne ötletelj. Kötelező olvasmány.
-
balla241
csendes tag
válasz
karldergroße #4348 üzenetére
A Nougatnak?
Ha nyitott a bootloader csak a SuperUser zip-et felteszed TWRP-ből és kész.
Vagy ha érdekel ez egy teljesen gyári rom roololva.-balla62 rom v 3.0 link
3.0 full stock rom rootolva
-update 2.41.401.4 ( Nougat )
-HTC U Ultra Sense
-HTC U Ultra wallpaper
-supersu v2.79
-AdAway
-Htc filemeneger
-Htc galéria
-Htc zenelejátszó
-Htc zenelejátszó widget
-Htc kontakt widget -
balla241
csendes tag
válasz
CptAdamica #4345 üzenetére
Köszi már megrendeltem.
Telefonon is beszéltem velük és valóban segítőkész volt az emberke. Azt is mondta, hogy a 3+3+3 év garancia is aktiválható rajta. -
balla241
csendes tag
válasz
CptAdamica #4343 üzenetére
Akkor itt (Mobilcorner) más készüléket is lehet bátran rendelni? Abban is korrektek?
-
balla241
csendes tag
Ilyen lett.
-
balla241
csendes tag
válasz
s3nsitivity #912 üzenetére
Nekem a 10-es előtt a Huawei Mate 7-volt két hónapig, ami 6col, de simán átálltam.
-
balla241
csendes tag
válasz
karldergroße #908 üzenetére
Biztos csak nem kis meló belebújni. Ennyire nem kotorásztam bele. Nekem a Helveticaneueroman bejött és ezzel minden rendben van.
-
balla241
csendes tag
Tessék. Betűtípusok
Aki a B-tel-nél tervezi a vásárlást az készüljön fel, hogy a készülék ázsiai.( HTC 10 LTE 32GB M10H )
Magyarítottam már párat belőle. A H betű miatt. -
balla241
csendes tag
-
balla241
csendes tag
Szerintem azért mert nem eu garis.
Más egyfajta képernyőzár a saját telefonomon. Nem kell a gombot nyomkodni.
-
balla241
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/0B32A6rKBhVn_bkRvTEFTb1ljRGs/view?pref=2&pli=1
A tőbbi widgettet és appot holnap tolom fel. Ez egy pár ami kimaradt a 10-ből.
-
balla241
csendes tag
válasz
janeszgol #772 üzenetére
Na mégegyszer leirom azoknak akik nem értik, és ezzel befejezném ezt a témát.
- Én sosem mondta, hogy szar a samsung csak nekem nem jön be. (irtam, hogy nekem is volt több féle tipus)
- Azt sem mondtam, hogy nem romlik el csak nekem még nem romlott el (persze ami elromolhat el is romlik)
- A legtőbb fikázást azok teszik akiknek nem is volt olyan készülékük amiről írnak, csak hallottak valakitől valamit.
- A kritikát kapunk azt meg el kell fogadni és nem megmagyarázni legfeljebb odafigyelni, hogy azért azt amit leírok azt hozzáértőbbek is olvassák. Itt nincs semmi szerelem adott márka iránt ahogy meg lett jegyezve mert akinek HTC-je van az mekkora........................ Én személy szerint segitek azoknak akiknek tudok márkától függetlenül. Szerintem is ne bas.......suk egymást hanem segítsük.
Ez lett volna a lényege az egésznek.
Ha meg valakiknek szüksége lenne az appokra hétfön gépkőzelben leszek és felteszem egy zip-be. Mindenbe segítek amiben tudok.
További szép napot és sok örömöt a HTC 10-es készülékhez. -
balla241
csendes tag
Barátom neked lövésed sincs a szerelemről.
Én azt próbáltam elmagyarázni, hogy számomra ez a márka csinálja a leg megfelelőbb készüléket.
Volt ekem is:
-Nokia
-Samsung
-LG
-Iphone
-Huawei telefonom, de részemre ez a leg felhasználó barátab.
A rádió meg az áruházból potolható. Az infrát mire használod. Nekem van távirányitó a tv-hez.
Én nem azt montam, hogy ne legyen szerviz csak én nem vittem egyet sem.
Ahol én vettem ott is két èv gyári garit adtak azzal a külőmbséggel, hogy ha elromlik a lakásról elviszik és
ha kész visszahozzák dijmentesen. Egyébként ha mond valamit CID__34, MID 2PS620000 tipusú készülék.
Az az európai.
Amit tudok még az az, hogy a szolgáltatokat sajnos a tömeggyártó cég mind befolyásolja.
Szolgáltatónál egyébként az vegyen telefont akinek elment az esze. Nem veszek nyilván dupla áron készüléket.
Ez még ithon szabadrablás modján folyik. Én enyire azért nem védeném a szolgáltatókat ha csak nem.............
a tőbbit szeríntem sejted. Sajnos nekem is az a szar t van. A 120mb-os internet gondol egyet és elmegy ledobál róla hadjuk már ezeket. Ezt azért te is tudod. -
balla241
csendes tag
válasz
karldergroße #757 üzenetére
Ha másba nem tudsz belekötni akkor ne tedd.
-
balla241
csendes tag
válasz
CptAdamica #755 üzenetére
És ugye tudjuk, hogy vannak gyártók akiket már figyelmeztetett a google.
Ne alakitsa át ennyire az androidot. -
balla241
csendes tag
válasz
szaszyka #749 üzenetére
Hát ez így ebben a formában sántit. Ugyan is van külömbség hidd el nekem. Egy rosszul megírt szoft ugy
el tudja rontani magát a telefont, hogy néha az ember kivágná legszivesebben az ablakon.
Ha valaki megunja a telefont hamar az inkább füstjeleket küldjön az változatos. Én nem tudom megunni mivel mindig találok valamit amivel tudok szorakozni és még egy telomból sem csináltam papirnehezéket. Azért az nagyon jó érzés amokor egy telefon azt csinálja amit te akarsz és nem önnálló életett él. -
balla241
csendes tag
És én már a bejelentés után nem egész egy hónapra a keezembe fogtam a Speed Shop még nem is hallott róla.
Ugy, hogy nekem sosem volt hivatalos ár amit ők meghatároztak. Vettem én ázsiait is pl az One X9-et a gyereknek semmi baja. Átirtam a szoftot bene a magyar még a hardrest sem törli. Mibaj is van ezzel? Szerintem semmi. Kicsit olyan egholdalunak tünnek nekem ezek a tesztek. Egy tesz azért eltart napokig. -
balla241
csendes tag
Szerinted kinek hiányzik az infra és az FM rádió ugye a végszóban ez is szerepelt. Van nfc és netes rádió.
Valójában nem csak a speed shop forgalmaz hivatalosan HTC-t. Egyébként a mobilok nagyrésze 30-50 eft-al drágábbak. Én is vásárolok náluk, de azért körül nézek a neten. Csak ezekkel a végszókkal sajnos sok user felhasználó visszalép a vásárlástól még a szolgáltatok is lejáratják a HTC-t hol ott akinek volt már a kezébe az tudja, hogy nagyon bivaj hardver+kivállóan optimalizált szoftver ami akadás és dőccenésmentes készülékről beszélünk. Én nem egyszer nem kétszer futottam bele olyanba, hogy le akartak beszélni a HTC-ről a szolgáltatónál és amikor megkérdeztem, hogy miért talán használta már a készüléket az volt a válasz, hogy nem. Akkor kérdeztem, hogy mi a baj vele azt mondták, hogy másoktol halotta, hogy nem jó vegyek inkább tömeggyártású te is sejted telefont. Mint láthatod az aláírásomban, hogy én kicsit mélyebben belenyulok. Azért szerintem többet érdemelt volna. Csak azt tudom most is mondani, hogy tessék használni kicsit tovább és meglátjátok, hogy ennek a telefonnak szervizre sincs szüksége nem mindenkinek ezen lovagolni. Ami jó és prémium minóség az nem szorul szervizre.
ui; sajnos ismerem a speed shoop beszerzését és az árrésüket. -
balla241
csendes tag
válasz
CptAdamica #734 üzenetére
Tudom, de ez így szerintem nem korekt.
-
balla241
csendes tag
Sajnos most jutottam el odáig időhiány miatt és szomoruan olvastam, hogy igy maggyalázták ezt a készüléket
ebben a tesztben. Én magyarországi megjelenése óta használok HTC-t és semmiféle problémám nem volt
még csak szervizt sem látott egyik készülékem sem. Kőzben azért én is kiprobáltam pár tipust, de nem jöttek
be, így maradtam a HTC-nél. Ami legjobban elszomoritott az az, hogy az ára és az egy két nevetséges alkalmazás hiánya végett csak tetszet plecsnit kapott. Nagyon végig kellet volna nézni az árakat, mert magam is kettő év gyártói garanciával vettem 220eft-ért az europai változatott május első napjaiban. Ez csak saját egyéni véleményem. Én mig lessz HTC biztos azt fogom venni. Egyébként a jó 90%-a a márkának volt a tulajdonomban. Elnézést a késői megjegyzésért. -
balla241
csendes tag
válasz
mjani1172 #639 üzenetére
Hát kb 3másodperc míg letöltöd és a másik három míg felteszed. Már van is. FM
Egyébkén elég sok alkalmazás és widget ki került a rom-ból, de tényleg gyorsan pótolható.
Minden ami hiányzik fent van a neten. Itt már érdemes meg kell is olvasgatni itt
Én személy szerint csináltam magamnak egy romot és hozzá ment az ElementálX kernel verhetetlen. -
balla241
csendes tag
válasz
#72042496 #619 üzenetére
Egyet értek veled de........
Ha veszel egy telefont ami nem egészen mondható olcsonak azért utánna olvasol.
Nem értem minek leírni amit ugyis tudja az aki megveszi.
Én a HTC-t Magyarországra érkezése ota veszem, romolom szanaszét hack-lem
és nem irok le ilyeneket.
Volt közbe nekem is mindenféle vasam, de ez jőn be. Szerintem még a középkategoriás készülékei is magasan
veri a társait. Szerintem magasan a legjobb idei model. -
balla241
csendes tag
válasz
Heisenberg69 #4 üzenetére
Volt már egyáltalán a kezedbe HTC?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest