- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
WynNyback #334 üzenetére
Újabb elvakult fórumtárs! Nem baj ha szereted a HTC-t,ami valóban jó készüléket tett le az asztalra,de te most még a samut ekézed! Nem szeretem a Samut amúgy,de az is túlzás amit te tolsz! Azért Iphone és HTC-n kívül is vannak igen jó készülékek pl az Lg V10-be sem tudsz belekötni de gyanítom ez téged nem érdekel !
-
gretzky77
veterán
Ez így van,úgy gondolom egyik oldal sem tehetné meg néha,hogy ilyen olyan stílusban okít! Az ilyen hsz-eket általában figyelmen kívül is hagyom,mert nem vagyok hajlandó-már elnézést-lealacsonyodni arra a szintre! Tény az átlag usernek sztem felesleges a hi-fi minőség,mert utcán hallgatni a mai telefonok nagy százaléka bőven megfelel,ezért sem értem miért kell embereknek a saját igazukat bizonygatni! Megveszed az adott telefont szereted használod pont. Nem nekem veszed hanem magadnak,elégedett vagy vele akkor a kutyát nem érdekli Kis Pisti mit mond rá! Nem is értem azokat akik elvakultan állnak egy egy márka mellett,ez egy nyamvadt használati tárgy!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Szeretném tisztázni az elején,hogy tetszik a telefon és simán ezt venném ha most választanom kéne,hogy ez v bármelyik samu! De ami ebben a fórumban megy az tényleg gáz! Összegyűlt az összes saját márkáját védő és mindenáron egekig magasztalt ember!? Az LG-t miért nem ajnározza valaki,bőven hozza ezt a szintet még gyengébb hardverrel is,de nem azért jöttem,hogy én megtegyem! Viszont amiért neked címeztem az írásomat az a zene! A boomsounddal nem tudok és nem is akarok vitatkozni viszont állok elébe,hogy az M8 vs V10 zenei képességeit összehasonlítsd! Nem állítom előre,hogy a V10 a jobb (bár szerintem bőven,de ezt nem jelentem ki ) bár te ezt kijelentetted,hogy meglepődnénk milyen jó az M8 és nincs nála jobb! Halkan kérdezem hallgattál már V10-et egy komolyabb fülessel? Nincs bajom ha valaki elégedett az általa használt termékkel,de a betegesen be akarom magyarázni magamnak,hogy az enyém a legjobb a többi meg szar gondolkodású embereknél komoly gondok vannak szerintem! Mint láthatod V10-et használok elégedett vagyok vele nagyon is de felnőtt emberek vagyunk csak el tudja mindenki dönteni segítség nélkül,hogy mi a jó neki! Ha nem akkor az meg nagyon gáz! Ne akarjon már mindenki hittérítő lenni,hogy melyik telefon a tuti,szép is lenne ha lenne egy telefon azt cső és mindenki használja azt! Bár lehet jobban járnánk!
Nem térítek senkit semerre de szívesen meghallgathatod a V10-et egy komoly fejessel,lehet te lepődnél meg!
Viszont ha azután is azt mondod szerinted az M8 jobban szól (gyanítom ez lenne) én azt is elfogadom!A felajánlásom természetesen viera kollégára is érvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest