- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
spawn21 #2950 üzenetére
A 7.1 lehet, de a 7.0-val nem volt semmi gondom nexus 6-on, az utolsó developer verzió után már szép stabil volt.
Amúgy itt egy hivatalos videó, hogy mi várható. Jó lesz.
-
ferob
őstag
válasz
spawn21 #2950 üzenetére
Semmi köze a 7.1-hez a frissítésnek, mivel nem azt fogja megkapni a készülék, valamint mivel feltételezem, hogy nem használtad a rendszert még a telefonon, így tisztában sem lehetsz azzal, hogy maga a gyártó milyen állapotban és milyen hibáktól mentesen szeretné kiadni azt.
Nagyjából november óta semmilyen komoly hibával nem találkoztam a Sense alapú Nougat rendszeren, sőt az üzemidő is nőtt, így mindig bőven 5 órán felül van a bekapcsolt kijelző ideje és 6 óra 18 perc a legtöbb, amit sikerült belőle kihoznom, mindezt naponta egy feltöltéssel, de ez eléggé változhat, ha valaki sok háttérben futó vagy közösségi oldalak alkalmazásait használja, amik értelemszerűen még az aktív használaton kívül is jobban fogják meríteni az akkumulátort.
A késés oka az, hogy át lett ugorva egy verzió, így már egy sokkal frissebb változat fog az európai készülékekre kerülni az amerikaihoz képest, de ez alatt nem android verzió értendő, mert a készülékre tervezett frissítés továbbra is a 7.0.
-
-
ferob
őstag
válasz
spawn21 #2602 üzenetére
A 90-100 MB/s írási sebesség elég erős túlzás, ami eléggé leszűkítené a megfelelő kártyák körét, mert már valójában 20 MB/s elégséges lehet a 4K videók rögzítéséhez, viszont RAW fotók készítéséhez már erősen ajánlott olyan típusú kártya, aminek az írási sebessége magasabb.
(#2603) hétalvó: Ebben nem tévedsz, az olyan típusú kártyákat szokták 4K képes jelzővel reklámozni.
Így, ha biztosra akarsz menni mind a videózás, mind a fotózás szempontjából, akkor érdemes lehet egy ilyen osztályú kártyát vásárolni. -
w333
félisten
válasz
spawn21 #2549 üzenetére
Úgy értem hogy a bolt nem csomagolja vissza és újra eladja ?
Mert lehet hogy semmi hibája nem volt vele !
Szerk.
Különben hamarosan én is csatlakozom "feldolgozás alatt" illetve ha minden igaz Android OFF topikból is még kb. 2-3 felhasználó is jönni fog hamarosan !
Illetve tudom hogy neked S7E és HTC 10 is van/volt így döntött a józan ész és inkább a HTC 10 -t választottam (mert nem tucat termék)
Élőben sajnos még nem láttam mert sehol nincs kirakva, mondjuk hozzád elmehettem volna mivel én is itt vagyok a közelben 3 kerület !
-
cyber86
őstag
válasz
spawn21 #1625 üzenetére
Én játék alatt vettem észre aminek mobilnet vagy wifi, hogy amikor tölt valamit akkor elgondolkodik elég sokat asszem akkor kéne szinkronizálnia és elötte meg egy sony xperia z telóm volt az nem csinált ilyet. [link]
Mondjuk mobilneten nem néztem, hogy ott is csinálja-e de holnap szerintem meglesem.
-
w333
félisten
válasz
spawn21 #1131 üzenetére
Itt érdemes olvasgatni ... mások is panaszkodnak a Wifi -re !
-
Tyer
őstag
Köztudott, ha nem, akkor megerösitem, hogy ki nem állhatom a Samsungot... De tegnap Okostel. akadémián másfél orát beszélgettem a Samus promoterekkel, és értelmes srácok voltak. Egyik rávetette a 10re magát, mint gyöngytyuk a takonyra
Végre nem foggal körömmel dicsérték az S7et, hanem elmondták miért jo, és elismerték, hogy vannak hibái. Azért kicsit bele kellett trollkodnom a marketing szövegükbe mikor jöttek az érdeklődők, de ez mellékes. Lényeg, hogy még mindignem vennék Samsungot, lehet sose fogok, de már nem nagyivben kerülöm, és direkt rossz szájizzel megyk oda a pulthoz.
Sony pl még sosem fordult meg a fejemben,hogy vegyek, viszont ott vanegysrác, aki már messziröl megismer, és mindig jol elbeszélgetünk, mindig átbeszéljük a piac változásait, mindig megkérdezi, mikor veszek sony-t, én meg mindig elmondom, hogy soha, jot nevetünk, és távozok, majd legközelebb ujra...Valoban számit a hozzáállás, nem csak a tények.
Én elismerem, hogy nem tökéletes a 10. De elvakultság azért nem kell, hogy ezt válassza az ember. Ettöl függetlenül ártani nem árt -
h4h01
senior tag
Lézeres fókusz meg van tisztítva rendesen? Állítólag a 10-es (sajnos) allergiás rá, ha az a lézeres szenzor ujjlenyomatos, mert akkor gyakran nem talál fókuszt, vagy eldobja..
Youtube-on láttam egy ilyen összehasonlítás félét..A fickó azt hitte, h valami gond van a kamerájával, aztán többen írták neki, h törölje már át a cuccot, és meglepő lett a különbség..(fókusz terén is)
Szutykos!
Tiszta! -
janeszgol
félisten
"Ha egyszer nincs vele baj, és szoftveresen jelenleg a csúcs. Akkor az baj? Nem csak a levegőbe beszélek. De ez az első telefon idén, amit nincs kedvem cserélgetni"
1, a fenti emberke nem szoftveresen értette a hibátlan, pármiumot. Egy tömegtermelt cuccnak hogy lenne minden darabja hibátlan?
2, éppen ezt írtam, hogy kéne a szoftverről is olvasni. A nincsen vele baj kevés. Ettől ne lesz több vásárló.Csak azért írtál, hogy belém köss. Ez nyilvánvaló. De lehet el kellett volna olvasnod alaposan az irományom. Meg amire reflektáltam. Illetve mivel rendelkezel a készülékkel, tied a terep. Hajrá. Nem az M7, M8 tulajok istenítését szeretném olvasni (meg szar a Samsung), hanem a 10-et birtokló emberekét.
-
600700
senior tag
Ezzel egyetértek. De tudod hogy valami eddig elfajuljon szükség volt másik félre , felekre. Ha korrekt lennél ugyanezt elmondanád Nekik is amit most nekem írtál.
Ma is ez az m8 stb téma amit felhoztak...
Ők persze érdemben szóltak hozzá ugye?
Távol áll tőlem a flame de nehogy már bárki is többnek gondolja magát bárkinél is. Mindenkinek megvan a véleménye. Mint htc 10 tulaj szerintem jogosan vagyok itt. Akik flame elnek a nagy részének se s7 se htc 10 -e nincs de osztja az észt.
Azt mondom cseréljünk értelmesen gondolatokat.De minek savazza vki pl a samsungot s7 ha azt se tudja milyen és fel van háborodva ha egy objektiv véleményt megosztasz vele?...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest