- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
(#1795) Varoz: Nem.
Más. Valaki volt már személyesen a telemaxnál?
-
Gabbbb
senior tag
http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/43719-htc-10-32gb-akcios
Szerintetek innen mennyire van esélyem jót kifogni?
-
cyber86
őstag
A lényeg lemaradt. [link]
-
cyber86
őstag
Végre megjöttek. Csak a fóliát még nem teszem rá míg nem kapok választ a boltból.
-
cyber86
őstag
válasz
TazLeacher #1789 üzenetére
Se az e-mailes számlán meg se ami itt van nálam nincs rajta a gari feltüntetve. A garit imei alapján ellenőriztettem.
szerk: neked milyen módon megy a vásárlás? Átutalás és futárral vagy a futárnak fizeted vagy helyszínen?
-
kerxy
őstag
válasz
TazLeacher #1789 üzenetére
Igen érdekes, mert itt 1 év gyártói garit írnak, de ha jól tudom, olyan nincs is csak 2 év.
-
kerxy
őstag
válasz
TazLeacher #1786 üzenetére
Az tényleg gyanús, nem tudtam, hogy ez válaszolták, akkor felejtős. Viszont mobilcorner-nél pedig csak 1 évet írnak, akkor az sem lehet gyári gari nem?
-
kerxy
őstag
válasz
TazLeacher #1765 üzenetére
Szia!
Ha esetleg beszéltél velük és kiderült hogy állnak gari terén (tehát a 2 év gyári-e) akkor azt írd le kérlek, engem is érdekelne -
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Ha minden igaz, hamarosan én is belépek a táborba.
M8-at tervezek cserélni erre. Egy dolgot láttam, hogy valóban nincs már HTC browser csak a Chrome?Köszi,
üdv -
ferob
őstag
válasz
cyber86 #1776 üzenetére
A hivatalos szervizben legalább 3-4 egymást követő sikertelen javítás kell, hogy egyáltalán cseréljék a készüléket, de erre elég kevés példa van már, valamint ekkor is nem egy teljesen újat, hanem a szerviz által felújítottat kap az ember.
Ha pedig valamilyen GSM boltból van a készülék, akkor inkább ne is várj semmilyen cserét. -
cyber86
őstag
Sziasztok. Szerintetek 2 hiba miatt reménykedhetek, hogy kapok zsír új készüléket vagy be kell viszgálniuk a telefont?
Wifi szakadozás és töltő kábel kihúzás után cicergés.
-
ojiny
csendes tag
válasz
Helltak #1773 üzenetére
Sikerült megoldanom,köszönöm a válaszotoktat.Leírom ,hogyan hátha más is bele esik ebbe:
Beállítások-Alkalmazások-Szűrés szerint--Engedélyezve.......majd itt mindegyiknél lekapcsoltam ezt a funkciót(kb 10-12 alkalmazás)Ezután vissza "Minden alkalmazás" és ekkor tudtam engedélyeztetni alkalmazásokon belül az engedélyeztetéseket.Innentől minden alkalmazásom "engedélyezve" lett. -
ojiny
csendes tag
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.A "kèpernyőfődvény"-t hogyan tudom kikapcsolni?
-
cudarz
tag
válasz
TazLeacher #1765 üzenetére
1. http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/htc/10-32gb-p335805752/
2. Olyat keresel, ahol írják, hogy gyári gari
3. Vásárlás előtt elkéred a telefon IMEI számát
4. Felhívod a HTC ügyfélszolgálatot (0680 986 213) és megkérdezed tőlük, hogy ahhoz a telefonhoz, aminek ez az IMEI száma, milyen garancia jár. Angolul beszélnek csak.
5. Ha azt mondják, hogy gyári, akkor meg lehet venniNem hallottam utólagos beregisztrálástól. Én nem kockáztatnék, főleg, hogy csak +8k amihez biztos jár
Sokan szoktak ott vásárolni, az Árukeresőn is 1600 pozitív vélemény van róluk. Az oldalukon az van, hogy ÁFÁ-s ár, szóval szerintem műkdöik a számlakérés.
Mivel itthon szolgáltatónál nem lehet kapni, ezért egészen addig, ameddig egy következő HTC flagship nem lesz szolgáltatónál, jól fogja tartani az árát. Legalábbis jobban, mint egy S7 vagy S7 edge. Szerintem az országban max pár száz lehet, talán még annyi sem, szóval igazi kuriózumnak számit. Már csak ezért is értékálló. Persze ne azt értsd ezalatt, hogy egy év múlva is 150-et fog érni, max annyit, hogy kb 10%-al többet, minha lenne szolgáltatónál. Ha vigyázol rá, nem sérül, akkor főleg. Szerintem.
-
TazLeacher
nagyúr
Mi a helyzet most a garival? Ilyen telefont szeretnénk, de fontos a garancia. Hosszú távú "befektetés" lenne. Olvastam olyanokat, hogy tök mindegy, hogy hol veszed, be lehet regisztálni, meg ilyenek.
Hol érdemes most venni?
mobilkereskedes.hu-rl vásárolt már valaki? Garanciával mi a helyzet? ÁFÁs számlával? Mik a tapasztalatok? Ez tűnik jelenleg a legjobb ajánlatnak. Ennyi pénzt azért nem költenék el meggondolatlanul.
-
ako001
aktív tag
Nem oldja meg sajnos:-(
Egy ismerősöm foliáztatni akarta az s7-t,és a boltba folia helyett,valami folysdékot cseppentett rá az űrge,az ujával elkente majd letőrölte,azt kész.azt mondta valami nagyon kemény cucc ami beépúl az üvegbe.Látott már valaki ilyet?
Volt ott egy rosz tel,azt is bekente,majd egy sniccerrel nem tudta megkarcolni a kijelzót. -
cajci
tag
Olvastam valahol, hogy a tempered glass megoldja a polarizációs problémát.
Az nekem nem igazán opció, de a sima spigen fóliával amúgy is szemezek.
Akinek az van fent, esetleg ki tudná próbálni, hogy azzal is működik e a polárszűrős napszemüveg?
Kicsi az esélye, de hátha...
Nagyon köszi! -
Budapesten valahol meglehet tapogatni a telefont?
Valahol ki van rakva? Köszi! -
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
A készülék eddigi áresése alapján szerintetek van rá esély hogy karácsonyra 130-140.000 Ft könyékére csökkenjen a telefon ára?
-
jokerke86
tag
Nekem néha azt írja, hogy gyorstöltôt csatlakoztattam és úgy is tölt, késôbb meggondolja magát és azt írja vegyek eredeti HTC gyorstöltôt, tegnap kiírta, hogy 4 óra mèg feltölteni, kihúztam és vissza, egybôlt gyorstöltötte. Szolgáltatótól vett bontatlan dobozos teló. Honnan látom, hogy gyorstöltô vagy sem?
-
Helltak
őstag
válasz
Helltak #1737 üzenetére
Megoldva... Valamiért le tiltottam egy rendszer appot, amit nem kellett volna... Mennyi bosszúságot okoztam magamnak
Mert imádom a telefont, de rengeteget használom a bluetooth-t.H4h01:
Én is kerestem, hogy ki lehet a kapcsolni, de sajnos nem lehet. Nekem töltés közben nem melegszik a telefon, inkább csak langyos. A meleg nem igen tesz jót az aksi élettartamának. -
h4h01
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a gyorstöltést ki lehet valahogy kapcsolni? Csak akksikímélés szempontjából kérdezem..persze sokszor nagy haszna van, de nem mindig lenne rá szükségem..
-
Helltak
őstag
Nem nagyon olvastam ilyen hibát, de nálam valamiért nagyon nehezen vagy sehogy nem tud csatlakozni bluetooth hangszóróra.. Másnak volt ilyen tapasztalata?
-
cudarz
tag
mobilkereskedés 177k, gyári gari. Alakul...
-
nordzsi
csendes tag
Sziasztok!
Van aki esetleg rendelt gyári tokot a készülékéhez Iceview?
Megéri venni hozzá, már nem ár, hanem praktikusság szempontjából? -
leslien
nagyúr
válasz
princesama2 #1725 üzenetére
Partnero gsm nél most 166k. nem tudom h ez EU, de nem hiszem h sokkal drágább lenne az... szeritem ha nem muszáj akkor inkább ne adj ki feleslegesen annyi manitut...
-
marcarc
senior tag
Tegyük fel hogy nemsokára megyek Németországba és bemegyek egy Media-ba. Élőben megnézem a carbon gray verziót életemben először és ott helyben elkap a "most kell azonnal" érzés. Ebben az esetben érdekelne hogy a garancia téma ugyanolyan-e mintha itthoni Media-ban, vagy bármely mobilos boltban EU-s verziót vettem volna vettem volna?
- igen.
Másik kérdés hogy itt korábban írta egy fórumtárs (1502-es hsz) hogy mobilos boltban vette, EU-s és francia. No akkor ez most kb. azt jelenti hogy a mobilos bolt valahol a franciáknál vett egy rakás HTC 10-et és itthon árulja?
- gondolom onnan tudta jo aron beszerezni az is lehet h kozossegi adoszammal kinti afa nelkul hozta be. Ha EU-s akkor garancia tekinteteben nem lehet baj, mindegy honnan szarmazik.
-
spm
tag
Tegyük fel hogy nemsokára megyek Németországba és bemegyek egy Media-ba. Élőben megnézem a carbon gray verziót életemben először és ott helyben elkap a "most kell azonnal" érzés. Ebben az esetben érdekelne hogy a garancia téma ugyanolyan-e mintha itthoni Media-ban, vagy bármely mobilos boltban EU-s verziót vettem volna vettem volna?
Másik kérdés hogy itt korábban írta egy fórumtárs (1502-es hsz) hogy mobilos boltban vette, EU-s és francia. No akkor ez most kb. azt jelenti hogy a mobilos bolt valahol a franciáknál vett egy rakás HTC 10-et és itthon árulja?
-
cyber86
őstag
válasz
-
zsotesz81
senior tag
válasz
pl. expansys.hu-ról veheted nyugodtan
-
cyber86
őstag
FB-n láttam [link]
-
cyber86
őstag
Jól tudom jött ki rendszerfrissítés?
-
cudarz
tag
Akik most akarnak venni, ne keverjétek össze a Lifestyle kiadást a simával, ugyanis a Lifestyleban gyengébb hardware van. Ha kisebb boltból rendeltek, érdemes is lehet rákérdezni, hogy nem a Lifestylet adják e. Pl mobilkereskedés.hu 180k, viszont Lifestyle. A simák jelenleg 184-től indulnak gyártói garival.
-
wrcsti
csendes tag
Sziasztok!
Készülék vásárlás előtt állok. 2 éves one m8-omat szeretném nyugdíjazni és hát 10 lenne az utód..
Több oldalon is láttam,hogy színből azt írják van szürke és carbon szürke .... nem ugyan az a 2 szín ??
Szerintetek melyik az az oldal ahol jó áron tudnék venni EU-s készüléket 2 év garival ? -
cudarz
tag
válasz
princesama2 #1717 üzenetére
Kérd el a telefon IMEI számát, hívd fel a HTC ügyfélszolgálatot (angol), és kérdezd meg, hogy ahhoz az IMEI számhoz mi jár.
-
princesama2
tag
Köszi a választ!
Valahol le lehet ellenőriztetni, hogy gyártói-e a garancia?
[Amúgy én is attól félek, hogy garival több hónapig lenne oda a telefon (nem tudom de gondolom Telemax sem kapkod)] -
jokerke86
tag
Van valmi app vagy beállítás, ami a háttérben kikapcsolhatatlanúl megy és be tudom vele lõni a telóm helyzetét? Olyant kaptam ami ha megy akkor megmondja hol a teló, de az szart sem ér.
-
cudarz
tag
válasz
princesama2 #1711 üzenetére
Ha nem EU-sat veszet, akkor semmilyen gyártói garit nem kapsz. Bármit mond a kereskedő, ne hidd el. Max adják a bolti garanciájukat, ami azért zsákba macska.
A nem EU-shoz nem jár a minőségi füles, csak vmi gagyibb, vagy semmi, ebben nem vagyok biztos. De az fix, hogy csak EU-sban kapod a minőségit.
Előny: tudsz venni fekete előlap, ezüst hátlap kombót, ami a legszebb. Messze, a leszebb. Nekem is ezért fáj a szívem.
-
princesama2
tag
Valaki feltudna világosítani mennyire lesz szörnyű az életem, ha nem eu-s telót veszek?
(Annyi különbségről tudok hogy nem eu csak 1 év gyári garit ad és 1 év bolti garit (gondolom az a szavatossági törvény miatt)Más gond esetleg?
-
cyber86
őstag
Androidra van valami app ami kiírja játékok alatt az fpst?
-
cudarz
tag
[link] - 184-ért már itthon is korrekt, gyártói garisat kapsz. nincs értelme külföldről.
én az ezüst hátlap, fekete előlapba voltam beleszeretve ami csak USA-ban van, de onnan meg csak garivesztéssel lehet behozni. Az összes többi színkombó van itthon 184 körül, korrekt forrásból.
-
jokerke86
tag
-
jokerke86
tag
válasz
cyber86 #1696 üzenetére
Na "ki van próbálva" a tok és a teló is együtt. Kb 100-120 centiről aszfaltra valahol az alsó részére / sarkára, utána némi pattogás után kijelzővel lefele állt meg. Se a tokon se a telón nincs sérülés.
Elsőre meg sem ijedtem, mert a régi BB Q10 az ilyeneket tok nélkül is lazán elviseli, aztán eszembe jutott, hogy a HTC 10-es van már nálam -
cyber86
őstag
Sziasztok. A boost+-t használjátok játékokhoz?
-
spm
tag
Valaki vette a 10-est valamelyik európai HTC gyári oldalon keresztül?
Ha innen szerzem be akkor garancia szempontjából teljesen ugyanaz mintha mondjuk magyar Media Markt-ban venném?Minezt csak azért kérdezem, mert a németeknél jelenleg 599 EUR ami elég korrekt:
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest