- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudarz
tag
válasz
TazLeacher #1765 üzenetére
1. http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/htc/10-32gb-p335805752/
2. Olyat keresel, ahol írják, hogy gyári gari
3. Vásárlás előtt elkéred a telefon IMEI számát
4. Felhívod a HTC ügyfélszolgálatot (0680 986 213) és megkérdezed tőlük, hogy ahhoz a telefonhoz, aminek ez az IMEI száma, milyen garancia jár. Angolul beszélnek csak.
5. Ha azt mondják, hogy gyári, akkor meg lehet venniNem hallottam utólagos beregisztrálástól. Én nem kockáztatnék, főleg, hogy csak +8k amihez biztos jár
Sokan szoktak ott vásárolni, az Árukeresőn is 1600 pozitív vélemény van róluk. Az oldalukon az van, hogy ÁFÁ-s ár, szóval szerintem műkdöik a számlakérés.
Mivel itthon szolgáltatónál nem lehet kapni, ezért egészen addig, ameddig egy következő HTC flagship nem lesz szolgáltatónál, jól fogja tartani az árát. Legalábbis jobban, mint egy S7 vagy S7 edge. Szerintem az országban max pár száz lehet, talán még annyi sem, szóval igazi kuriózumnak számit. Már csak ezért is értékálló. Persze ne azt értsd ezalatt, hogy egy év múlva is 150-et fog érni, max annyit, hogy kb 10%-al többet, minha lenne szolgáltatónál. Ha vigyázol rá, nem sérül, akkor főleg. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest