- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
attila9988 #146 üzenetére
Miért lenne a táskámban? Ha kell, elhozom otthornól, de mint írtam eddig 5 hónap alatt egyszer sem kellett.
-
attila9988
őstag
válasz
attila9988 #142 üzenetére
Mondjuk kár hogy csak egy fapados joomla oldala van a project -nek. Némi egyedi design -t azért vihettek volna bele, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló hogy csak egy, de legfeljebb két nap alatt dobták össze. (nem ugráló flash bigyókra gondolok, csupán az oldal szerkezetére, és a template képek cseréjére.. minimum)
Persze nem ez a lényeg, de azért mégis...
-
Diopapa
addikt
válasz
attila9988 #141 üzenetére
Igen, már gyártanak amiben van és az megint 1.5kg és nem 1.
-
Diopapa
addikt
válasz
attila9988 #132 üzenetére
Wide kijelzője van btw tehát a 10" sem olyan pici, én pedig spec 85 centis lcd-re kötve nézek rajta filmet, nem látom, hogy hol itt a probléma.. De te cipeld nyugodtan a 3-5 kilós dög laptopodat nyugodtan....
-
Diopapa
addikt
válasz
attila9988 #126 üzenetére
Aki optikai meghajtót akar, az vehet a netbookjához 200 grammos külső usb-s optikai meghajtót, nekem -mint írtam- 5 hónapja van windem, én is terveztem hozzá ilyen külső meghajtót, de még 1x sem hiányzott, szal' eddig nem vettem
-
törölt tag
válasz
attila9988 #131 üzenetére
azért az édeskevés, hogy az, aminek mutatja magát
egy ilyen döggel nem sokat lehet kezdeni szerintem. telefonban még elmegy ilyen billentyűzet (mivel a 9 gombosnál nagyságrendekkel jobb), de azért...
én használtam netbookot, egy barátomét, és elég jó, megszokható. simán ment rajta a gépelés is, csak néhányszor ütöttem mellé, és akkor is leginkább a magyar billentyűzetkiosztás miatt, az ű meg í olyan idióta helyen van.
egyébként képzeld, lehet rajta olyan jól videót nézni, mint egy hordozható dvd-n. sőt, még jobban is, mert azoknak ritkán van azért 10"-os kijelzője. emellett még netezni is lehet velük, és a 6-7-8 órás üzemidő nem rossz dolog (nekem a 14"-os gépem 2-2,5 órát bírja, pedig nagyobb akksi van benne).
szerintem hordozható gépbe felesleges optikai meghajtó. nem nagy baj, ha van, de nem igazán szempont. utoljára telepítésnél használtam talán (legközelebb már akkor sem kell, mert pendriveról is teljesen jól lehet telepíteni), meg nagyon nagyon ritkán megnyitom vele a dvd-ket amikre pár cuccot kiírtam, de egy külső vinyó sokkal praktikusabb.egyébként sem értem az álláspontodat. az nvidia ion-tól nagyobb lesz a netbook? vagy kényelmesebb a billentyűzete? vagy mégis mi? mert a teljesítményük már most is elég arra, amire kitalálták: netezésre, szövegszerkesztésre, filmnézésre, képek nézegetésére, és mindezt elég jó üzemidővel.
-
azbest
félisten
válasz
attila9988 #80 üzenetére
Itt is az apró billentyűzet vette el először a kedvemet. Eredetileg webfejlesztéshez én is gondolkodtam egy mini gépen, később jöttem rá hogy egyszerűen nem tudnám arra használni.
Bakker ne csodálkozz ezen... nekem 2 monitor szinte alapkövetelmény, hogy viszonylag kényelmesen eligazodjak fejlesztés közben az anyagok közt. Szerintem az a bajod a netbookkal, hogy olyasmire akarnád használni, amire fizikailag képtelen: ne azért fikázd mert nincs neki 2x20 colos kijelzője. Pont te hozod fel, hogy csak azért veszik, mert olcsó... közben meg éppen te akartad olyan feladatra alkalmazni az ára miatt, amire nem praktikus.
Ha nem verték volna fel a netbook árakat ennyire (bár nálunk a rossz árfolyam is nagyon betesz), akkor simán el tudnám képzelni, hogy külső monitorral, billenytűzettel egérrel asztali gépnek használjam, majd mikor fel kell állnom az asztaltól, akkor fogjam és vigyem magammal. (Pl egy egyszerű dokkolót, ha kiadnának mellé, amivel ez egy mozdulat lenne, elképzelhető, hogy még nagyobbat tarolna... persze ez inkább már komolyabb notik területe)
Persze, hogy az asztali gép a legjobb ár/teljesítményű... de mekkora szívás, ha helyet kell változtatni... van vagy 2-3 köbméternyi cucc körülöttem, amit egy hétre el kell süllyesszek, mert egy hétre át kell adnunk a szobáinkat más lakóknak... nem tudom magammal vinni (nem fogom tudni használni egy hétig
), csak a kábelezés több helyet foglal el, mint egy túlfejlett laptop. A "raktárba" átpakolás is sok időt és energiát vesz igénybe. (vagy 60Kg sújt... rosszabb esetben lépcsőn hurcolászni, szétszerelni, összeszerelni)
A laptopos jegyzetelés olyan dolog, ami jól hangzik, de nem sokszor kivitelezhető:
ha szöveges a tartalom, akkor tudni kell gyorsan gépelni. Ha bármi ábra vagy képlet előjön akkor már meg van lőve... az érintőképernyős, rajzos/kézírásos gépek meg más kategória.Ja igen... visszatérve az androidhoz:
korábban linkelt valaki egy oldalt, amin láttam linket eeePc-n futó androidra [link](#99) fateless / moonman: gondolom az eladásokról van szó, nem pedig a már használatban lévő eszközök közti részesedésről (de ha minden második eladott ez a termék, akkor egyre nagyobb lesz az össz részesedés is, nameg a régi eszközök is kikopnak egyszer a használatból... akkor pedig 50% hogy ezt veszik helyette)
Az pedig, hogy csak 5% az usa népe az összből, még nem jelenti azt, hogy lebecsülendő. Az értékek 95% a népesség 5%ánál van.(hasraütés, de sokkal nagyobb pénzt jelenthet egy jobbléti társadalom, mint egy fejlődő ország) -
bambano
titán
válasz
attila9988 #127 üzenetére
Ilyenek már évek óta vannak a piacon, nem kell hasraesni előtte.
-
vtechun
veterán
válasz
attila9988 #36 üzenetére
Aki netbookot akar, az tudja mit akar. Aki olyan szerencsétlen, hogy asztalinak vesz netbookot, az meg is érdemli.
-
törölt tag
válasz
attila9988 #127 üzenetére
ez mégis miért jobb egy netbooknál? kisebb, az egy dolog. de lazán 3-4szer annyi lehet az ára, ezen a billentyűzeten kínszenvedés (2-nél) több ujjal gépelni, ha egyáltalán lehetséges. kicsi a kijelzője, és csak wimo-t futtat.
-
floatr
veterán
válasz
attila9988 #126 üzenetére
Sztem lassan télleg le kéne szállni arról, hogy szerinted mennyire szar a netbook. Nyilván neked nem jön be, ettől függetlenül rengetegen választják, mert jobb, mint egy hasonló árfekvésű pda, jobban kézre áll, mint egy hagyományos "böhömnagy" lapos, tovább lehet nyúzni akkuról. Arról nem is beszélve, hogy azért nem annyira szar alapanyagból van, mint ahogy azt gondolod.
Egy acerhez volt szerencsém, és meglepően kellemes ketyere, nem zúg mint egy erőmű, és netezésre, alapvető office-olásra, szórakozásra tökéletes. Nyilván nem fognak rajta crysis-t tolni, LAMP-hoz fejleszteni, de vannak olyan emberek bőven, akik ezek nélkül is tudnak élni. Ha mindez ARM-alapú lesz, akkor a fogyasztása, és ára is jobb lesz. -
törölt tag
válasz
attila9988 #122 üzenetére
van különbség a 8,9" és a 14" közt. de ha mobilitásról van szó, akkor a 14" is már túl nagy szerintem. ha most vennék gépet, akkor valószínűleg 13"-os lenne, mert sajna a 12"-os gépek nagyon drágák, a 10" meg már szerintem kicsi főgépnek, és nem elég a belepakolt hardver. ha viszont mondjuk egy asztali gépem lenne, akkor amellé valószínűleg valami 10"-os netbookot vennék, mert hordozni az is tökéletesen elég.
-
Diopapa
addikt
válasz
attila9988 #122 üzenetére
Csúsztatsz
Azért a kapható netbookok jó része már 10"-os kijelzővel rendelkezik.
-
harry
veterán
válasz
attila9988 #22 üzenetére
Próbálj már belegondolni más helyzetébe
Vonaton elég kényelmetlen lehet még akár egy 14" géppel is babrálni (vagy buszon, mindegy), ilyen helyen bőven elég egy netbook flimhez. Meg nem feltétlenül egyből HD mozizásra kéne gondolni, vannak sorozatok (nem is kevés...), egyszerűbb filmek is, stb.
Nekem egy 14.1-es notim van, de alapvetően jegyzetelésre, netezésre, zenélésre használom. Néha filmek, de azt inkább itthon, és néha virtuális gépeket futtatok - ez utóbbit leszámítva egyik sem túl erőforrásigényes, egy netbookon is futnának ezek. Ráadásul még az 1 magos atom proci is elegendő a 720-as hd filmhez (ha valaki erre vágyna). -
harry
veterán
válasz
attila9988 #7 üzenetére
És, milyen mobil eszköz az, amibe szükséges egy erőmű? Nem véletlenül netbook a neve. Mondjuk szerintem hasznos lehet, mivel kicsi, így mindig egyszerűen magadnál tarthatod, ott vannak nálad a legfontosabb adatok, programok, adott esetben szervereket tudsz távolról felügyelni (mármint erre simán jó). Ez nem otthoni felhasználásra szánt eszköz, arra ott az asztali, vagy a notebook.
Azzal meg vitatkoznék, hogy az alkalmazások nagy része win-re készül, és ezért nem terjed a linux. Két dolog miatt is: egyik, hogy rengeteg (nem mellesleg ingyenes) alkalmazás létezik linuxra, akár multimédiás, akár szerver, akár irodai célokra (most elsősorban nyilván nem az extrém esetekre gondolok, de a cikkben sem erről volt szó). Pl. win alatt a guitarpro-t használtuk, és egy ideig linux alatt is wine-nal (tehát adott esetben mégiscsak lehet futtatni wines progikat - vagy pl. crossover), aztán láttam csak, hogy van egy kb. olyan szintű (ugyanaz a felépítés, file kiterjesztések, stb) linuxra írt ingyenes gitár program, ami azért meglepett...
A másik az, hogy akik XP-t (vagy windows-t, mindegy) használnak, megszokták, nekik az a kényelmes, bonyolult lenne megismerni egy új oprendszert, új programokat, új felület, parancsok, jogok, felépítés, egyebek. Biztos sokan vannak, akiknek nincs is gondjuk az XP-vel, megint mások még ha szívnak is vele, inkább használják tovább, mert lusták kipróbálni valami újat, utánajárni, olvasni, tanulni (még ha nem is feltétlenül sok időről lenne szó). Szerintem inkább az újdonság az "ellenérv", mintsem a programok kompatibilitása (persze leszámítva a játékokat - na nem mintha nem lehetne két oprendszert használna egy gépen). -
válasz
attila9988 #81 üzenetére
Jah, latja a hozzaszolasaidat...
-
nuke7
veterán
válasz
attila9988 #7 üzenetére
hát nemtom... nekem egy 1000H-m van, rajta win7 build7057, 32bit... gyönyörű + quaklive szépen fut rajta
(2GB memoriával csak akkor tudok megnyitni annyi programot hogy tele legyen, hogyha net, zene, film mellett még installálok is)
-
BloodRay
veterán
válasz
attila9988 #66 üzenetére
Könyörgök kíméld meg az embereket az értelmes és hozzáértő hozzászólásaidtól.
-
válasz
attila9988 #59 üzenetére
nem elég, hogy 100kFt, még optikai meghajtó sincs bennük, normális (HD) filmet sem tudnak lejátszani - és cserébe mit kapunk: kisebb kijelző, nem sokkal kisebb súly (12.1"-os notik már jönnek ki 1.5kiló körül, ami bizony nem sokkal nehezebb az 1kilós netbooknál) a lehető leggagyibb belső (az 5éves a64-es notim gyorsabb). szvsz egy mai netbook helyett inkább egy okostelóra szavaznék, és azzal telefonálni is lehet, van benne GPS, stb.
#60: jogos, a legtöbb netbookra simán ráférne a 11-12"-os LCD, olyan vastag a keret
nem elég, hogy csúnya, még a helyet is foglalja. (számomra a csúcs az első 7"-os netbook generáció volt: akkora helyet hagytak üresen, hogy kínjukban már hangszórót tettek az LCD mellé
- mialatt a TFT-LCD árak már rég extraolcsók voltak, a 22"-os monitorokat úgy dobják hozzá az emberhez...)
-
Morden24
nagyúr
válasz
attila9988 #52 üzenetére
A kijelző nagyobb volna
Ha a kijelző nagyobb volna, akkor már nem ugyanarról a kategóriáról beszélünk, sem árban, sem méretben.
a kezekő szervek pedig egy kezes használatra is alkalmasak lennének
Mármint mit nem tudsz most egy kézzel vezérelni, a touchpad-et, vagy a billentyűzetet (egy website begépelése nem gond úgy sem).
Ha meg konkrétan érintésérzékeny kütyükre gondolsz, akkor ott van az akksiidő, a gépelési probléma, na és persze az ár. Amúgy minden bizonnyal előbb-utóbb ebben a kategóriában is terjedni fog az ilyen megoldás is. -
Major Major
senior tag
válasz
attila9988 #41 üzenetére
Lehet hogy két év múlva megjelenik majd olyan kopncepció, ami a hozzám hasonló felhasználóknak is megfelel....
Mondjuk az AMD koncepciójára gondolsz (gép)?
Mit használsz?
IBM X23. Március 9.-én volt 7 éves, 866-os P3-as zakatol benne (ami leginkább visszaveszi magát 533-ra), a RAM kimaxolva 640 MB-ra, a videó Mobility Radeon 8 megával. Mikor vettem, akkor indult az első Eee, ez a gép annak az árának kb. a fele volt. Abszolut megérte.
-
bambano
titán
válasz
attila9988 #49 üzenetére
Az eee kategória az umpc asus által kitalált megkülönböztető neve. Kizárólag marketing, nincs benne technológiai megkülönböztetés.
Szerk: most ne foglalkozzunk azzal, mi volt az umpc hivatalos definíciója az ms szerint. A piac nem ebbe az irányba megy.
-
dabadab
titán
válasz
attila9988 #45 üzenetére
Tovabbra is teljesen nyilvanvalo, hogy olyasmirol irsz, amirol semmi konkret tapasztalatod (a T41-em SXGA+ kijelzoje 124 DPI-s, a Wind meg csak 118, ennyit pl a szemkifolyasrol, a billentyuzetet meg tenyleg, igazabol probald mar ki, mielott ilyeneket irsz).
-
BloodRay
veterán
válasz
attila9988 #41 üzenetére
Tegnap 130000-es lenovo-t nyomkodtam meg egy üzletben... És a gépnem nevében kérem ki magamnak, hogy ugyan olyan minőségű mint az a f@stalicska.
A billentyűi és a tapipadjának a gombjai is kb mint a szivacsok, plusz óriási úton közlekednek.Arról nem is beszélve mennyivel nehezebb, nyeklik-nyaklik és szinte semmivel sem erősebb(Ja és persze az árában nem volt oprendszer).
Mellesleg folyamatosan a netbookon gépelek és érdekes módon még semmiféle egészségügyi károsodást nem szenvedtem...
Komolyan mondom érdemes lenne kipróbálnod egy komolyabb netbookot, csak hogy legyen némi fogalmad a dologról. -
Morden24
nagyúr
válasz
attila9988 #41 üzenetére
Szerintem a 100 000 ft -os netbook, pont annyira gagyi alkatrészekből áll, mint egy 100 000 ft -os notebook..
Ez már csak a kijelzők és az akksik miatt sem igaz. De ezt már előttem is írták.
Egy 130 000 ft körüli notebook már megfelelő nemcsak netezésre, hanem egyéb hétköznapi tevékenységhez is.
Hm? Attól függ, mit értesz hétköznapi tevékenységen. Mellesleg 130K környékén túl jó notit nem kapsz. Persze vadiúj termékről beszélünk.
Apróbb feladatokra pedig, amire egy notesz való, nem kell nagy teljesítmény, viszont azért vannak határok.... A netbook már nem opció.
Tényleg nem értelek. Miért ne lenne jó? Netezni tudsz? Tudsz. Olvasni tudsz rajta? Tudsz. Bele tudsz javítani két mondatba, ha valamilyen doksin kell változtatni. Bele. Pasziánszozni és egyéb időkitöltő vacakkal tudsz játszani? Tudsz. Meg tudsz nézni egy filmet/sorozatot? Meg. Még egy prezit is le tudsz rajta adni.
Amúgy azok, akik olcsó notiként veszik, tényleg balfékek. Nyilván egy 21 colos notit meg nem azért veszek, mert könnyű vele futkározniEgyébként is, a piac szereti a netbookokat, viszik őket, mert sokaknak csak erre van szükségük (vagy szükségük van az egyéb cuccaik mellett egy ilyen ultramobil kütyüre is).
-
WN31RD
addikt
válasz
attila9988 #41 üzenetére
A te céljaidra nem megfelelőek a netbookok, de másoknak ettől még tökéletes lehet. Nekem pl. van olyan ismerősöm, akinek egy netbook (Lenovo) a fő gépe, fut rajta egy Windows XP, internetet böngészik, emailezik, dokumentumokat szerkeszt, a fényképeit rendezgeti, zenét hallgat, filmet néz. Kompromisszumos megoldás ez természetesen, de neki a hordozhatóság fontosabb, mint a teljesítmény vagy a nagyobb kijelző, drága business kategóriás mini gépre pedig nem akar költeni. És a netbook eladások azt mutatják, hogy sokan vannak ezzel így.
-
dabadab
titán
válasz
attila9988 #36 üzenetére
"Történetesen jópár embert ismerek, aki vásárolt netbook-ot"
Akkor majd egyszer kerd kolcson az egyiket, es akkor talan nem fogsz olyan szamarsagokat irni, hogy "Ha csak egy ilyen terjedelmű hozzászólást megírok ele, mehetek az orvoshoz izületi panaszokkal...."
Az meg, hogy a kalapaccsal nem lehet csavarozni, nem feltetlenul a kalapacs hibaja...
-
Major Major
senior tag
válasz
attila9988 #36 üzenetére
Nem volt gyanús nekik a dolog, mikor meglátták a boltban?
Szvsz még mindig jobban jártak, hogy vettek egy 100k-s gépet, és úgy jöttek rá, hogy nem jó nekik, ha eladják, még így is kevesebbet buknak rajta, mintha vettek volna egy ~250k-sat, és akkor jöttek volna rá, hogy az meg túl nagy.
(Ja és nem használtam még netbookot, 14"-ról 12"-ra váltottam, és erről a méretről nem mennék sem lejjebb, sem följebb -
BloodRay
veterán
válasz
attila9988 #30 üzenetére
Mini tárhely? -> 160GB-os winchester az alap dolgokra elég kell, hogy legyen... (archiválás?...)
Vacak apró kijelző? -> kis méret miatt ez egy kompromisszum; mellesleg fejlettebb technológiájúak és sokszor szebb képűek mint az átlag notebookoké...
Semmire sem jó alkatrészek? -> LOL ez nem is tudom mi akar lenni?? Az enyémben(Wind) pl n-es wifi van ami a legtöbb laptopban még messze nem megtalálható; plusz ha a minőségre gondoltál 4 hónapja semmiféle problémám nem volt amit a korábbi(nem épp gagyi kategóriás) Compaq-omról nem mondhattam el...
Kezelhetetlen billentyűzet? -> Nem tudom te használtad-e már egy korrekt 10" billentyűzetét...
"Talán az a legnagyobb baj az egésszel, hogy sok ember úgy gondol ezekre a masinákra, mint olcsó laptopokra.. pedig nem azok..." -> Ebben teljesen igazad van, de ez nem a gépek hibája.
"Ha pedig van egy 20 colos monitorom, akkor miért kötnék rá ilyen kis vackokat?" -> Mondjuk, hogy mobilisabb legyen?
Az árra inkább nem is reagálnék... -
Morden24
nagyúr
válasz
attila9988 #33 üzenetére
Azért azt tegyük már hozzá, hogy amennyiért kapsz egy netbook-ot, annyiért az életben nem kapsz normális notebook-ot.
Ha a cél az, amit netbook-kal is el lehet látni, akkor oda felesleges egy gagyi, recsegő-ropogó, 2 óra alatt lemerülő vacak.
Ha meg teljesítmény és mobilitás kell egyszerre, az már nagyon durván nem az az árkategória.
Tárhely meg minek kéne olyan hatalmas? Pár sorozatrész miatt? Ha annyira kell, vesz párezerért egy pendrive-ot, és viszontcsókolom. Egér megintcsak totál felesleges, mert mi olyat akarsz végezni egy netbook-on, amihez nem elég izgatni a tapit? -
dabadab
titán
válasz
attila9988 #33 üzenetére
Ez valami aprilis elsejei ize, hogy ennyire jatszod itt a hulyet?
Gepelesnel nyilvan nem arrol volt szo, amit egy atlag user szokott muvelni, hanem orakon at tarto gepirasrol. Az meg nem egy tipikus valami.Tenyleg, eleg visszas am, ahogy igy osztod az eszt, mikozben netbookot teljesen nyilvanvaloan max kepen lattal, ugyanigy valoszinuleg nem hasznaltal hosszabb tavon sem vmi 15"-os tepsit, sem vmi rendes meretu, normalis uzleti notebookot.
-
dabadab
titán
válasz
attila9988 #22 üzenetére
"Na azért ne vicceskedjünk ilyesmivel..."
Nem viccelek. Egy Wind teljesen alkalmas arra, hogy az ember megnezzen pl egy Battlestar Galactica epizodot, amig az ellipszisgepen izzad.
"Én nem is értem mire jó egy netbook... Azért a pénzért már normális notit is árulnak"
Tenyleg? Hol lehet kapni pl Thinkpad X200s-t brutto 100k tajan? (Sehol, az olyan felmillios tetel. Amit meg lehet kapni, azok mind nagy es nehez tepsik, amik a puszta meretuknel fogva joval serulekenyebbek is, messze nincsenek egy kategoriaban a netbookokkal hordozhatosag teren.)
-
Morden24
nagyúr
válasz
attila9988 #22 üzenetére
8.9 colos mini kijelző nekem még netezésre sem jó, nemhogy filmet nézni....
Sokaknak egy iPhone is tökéletesen megfelel utazás/várakozás közbeni videónézésre, és az elég messze van a 8,9 coltól. Van annak értelme, hidd el. Csak sokat kell vonaton, repülőn, hajón vagy bármi egyéb eszközön utazni, ahol elsőrangú az, hogy pici helyen is kényelmesen elférj.
Én nem is értem mire jó egy netbook...
Pont arra. Netezni egy olyan embernek, aki állandóan cipekedik, vagy netezni egy olyan embernek, aki bárhol szeretne netezni. Lófitty fogyasztás, minimális súly, ssd-vel zérus mozgó alkatrész, néma kuss és nem süti meg a tojásaidat.
Témához: Szerintem ez valami rossz áprilisi kamu. Mi értelme az Androidot rákovácsolni egy netbookra (vagy még inkább, külön netbookot építeni hozzá), amikor (ha már no-fee OS-nél maradunk), ott van jópár Lin distró, amire a programellátottság is megfelelő.
-
Billu
aktív tag
válasz
attila9988 #22 üzenetére
De mi volt itt a vicc?
-
BloodRay
veterán
válasz
attila9988 #22 üzenetére
Ráköthetsz akár 20"-os kijelzőt is...
Messze zajtalanabbak általában mint egy pc.
Plusz tudod a netbookok kicsit mobilisabbak... -
dabadab
titán
válasz
attila9988 #7 üzenetére
"Egy netbook -ot egyébként sem lehet semmire se igazán használni."
Dehogy nem. Ott a neven: netezos gep, meg le tud jatszani filmeket is. Az asszonynak van egy Windje, teljesen elegedett vele, mert tenyleg csak ennyi kell neki a geptol.
-
sekli
addikt
válasz
attila9988 #7 üzenetére
még zsebszábológépnek is szar, mert a múltkor nem tudtam rajta egy 4x4-es mátrixot adjungálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest