- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
hát nemtom... nekem egy 1000H-m van, rajta win7 build7057, 32bit... gyönyörű + quaklive szépen fut rajta
Pont egy ilyet vett az egyik kolléganőm.. Ő XP -vel használja. Annak a sebessége megfelelő netezésre, bár másra ez sem igazán alkalmas... neki is csak 3. gép.
Próbálgattam egy darabig ezt a típust is. Itt is az apró billentyűzet vette el először a kedvemet. Eredetileg webfejlesztéshez én is gondolkodtam egy mini gépen, később jöttem rá hogy egyszerűen nem tudnám arra használni. (legalábbis standalone módban nem... ha meg már mást is rá kell kötnöm akkor minek? )
email -ezéshez azért még nem annyira rossz. Esetleg jegyzeteléshez az egyetemre a hosszú üzemidő miadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest