- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Azt sem értem az x86 miben korlátoz engem a szgép használatban, mesélj
szerk: elolvastam megint a postod, most már értem miről beszélsz
De sztem nincs igazad
Hiszen ha kicserélem a gépet, akkor az már nem ez a gép lesz, szal'... Hacsak nem úgy érted, hogy ragaszkodsz az OS-hez, tehát ha jövő héten kenyérpiritót kívánsz használni személyi számítógépként, akkkor azon simán fut a linuxod, a f*s win meg nem, ezért én korlátozva vagyok. Értem én
Életszerű probléma btw...
-
-
attila9988
őstag
Az meg, hogy a kalapaccsal nem lehet csavarozni, nem feltetlenul a kalapacs hibaja...
Ezt nem is vitatom.. ha neked megér száz nehány ezret az hogy a szemed kifolyik miközben elolvasol egy weboldalt (mivel másra nem is jó a cucc) illetve görcsbe rándulnak az ujjaid ha gépelsz, hát a te dolgod.. Hidd el kipróbáltam a kis mini csodákat...
-
attila9988
őstag
Tenyleg, eleg visszas am, ahogy igy osztod az eszt, mikozben netbookot teljesen nyilvanvaloan max kepen lattal,
Örülök hogy így tisztában vagy vele hogy én mit használtam, és mit nem..
Történetesen jópár embert ismerek, aki vásárolt netbook -ot, és ezek többsége magát a "netbook" kifejezést sem ismerte, tehát nyilvánvalóan notebook -ot akart ő, olcsón... Helyette vett egy ilyen vackot, amit most aztán szinte semmire sem tud használni. Kb annyira jó az egész, amennyire wap -ozni lehet a mobil telefonnal... csak éppen sokkalta drágábban jut hozzá az ember a készülékhez..
Sok órás gépelés? Nem kell ahhoz sok óra hogy fárasztó legyen a kis mini vacak. Ha csak egy ilyen terjedelmű hozzászólást megírok vele, mehetek az orvoshoz izületi panaszokkal....
-
attila9988
őstag
ha ilyen igenye van, akkor inkabb hasznaljon kulso billentyuzetet.
Ez jó.... ha gépelni akarok a számítógépemen, (milyen irreális elvárás ez így 2009 -ben..
) akkor vegyek külön billentyűzetet. Ha pedig látni is akar valamit, használjon hozzá monitort.. Ha dvd -t is szeretne kezelni, akkor külső dvd író. Egy külső merevlemez hogy legyen tárhely is, és egy külső egér legyen ami felteszi az í -re a pontot, egy hangfal társaságában.. Esetleg valami USB -s segédprocessort is ki lehetne adni hozzá hogy teljesítmény is legyen..
De hopp, akkor minek is a netbook.. tegyünk oda egy rendes pc -t....
(esetleg vegyünk notebook -ot)
-
negyedes
addikt
Nem azt jelenti, hogy nincs kapcsolatban vele? Lehet en ertettem felre.
BloodRay: a legkisebb eee-rol volt szo es a leggyengebb configrol mindket esetben. Lehet, hogy az asszony nem tud gepelni, de roman karakterekkel abszolut nem tud vele irni, viszont magyar karakterekkel sokkal gyorsabb mint en.
-
attila9988
őstag
meg le tud jatszani filmeket is.
Na azért ne vicceskedjünk ilyesmivel...
8.9 colos mini kijelző nekem még netezésre sem jó, nemhogy filmet nézni.... Én is számítógépen nézek filmet, tulajdonképpen csak azon, de nekem kell egy 17 colos monitor ehhez. Székben ülve az már kellemes méret (illetve kell egy jó fülhallható, egy jó minőségű hangkártya, szinte zajmentes pc, sötét szoba, kulcsra zárt ajtó, és egy nagy pohár tea...
)
Én nem is értem mire jó egy netbook... Azért a pénzért már normális notit is árulnak (a fusi -t kivéve.. azok nem notebook -ok..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest