- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila9988 #131 üzenetére
azért az édeskevés, hogy az, aminek mutatja magát
egy ilyen döggel nem sokat lehet kezdeni szerintem. telefonban még elmegy ilyen billentyűzet (mivel a 9 gombosnál nagyságrendekkel jobb), de azért...
én használtam netbookot, egy barátomét, és elég jó, megszokható. simán ment rajta a gépelés is, csak néhányszor ütöttem mellé, és akkor is leginkább a magyar billentyűzetkiosztás miatt, az ű meg í olyan idióta helyen van.
egyébként képzeld, lehet rajta olyan jól videót nézni, mint egy hordozható dvd-n. sőt, még jobban is, mert azoknak ritkán van azért 10"-os kijelzője. emellett még netezni is lehet velük, és a 6-7-8 órás üzemidő nem rossz dolog (nekem a 14"-os gépem 2-2,5 órát bírja, pedig nagyobb akksi van benne).
szerintem hordozható gépbe felesleges optikai meghajtó. nem nagy baj, ha van, de nem igazán szempont. utoljára telepítésnél használtam talán (legközelebb már akkor sem kell, mert pendriveról is teljesen jól lehet telepíteni), meg nagyon nagyon ritkán megnyitom vele a dvd-ket amikre pár cuccot kiírtam, de egy külső vinyó sokkal praktikusabb.egyébként sem értem az álláspontodat. az nvidia ion-tól nagyobb lesz a netbook? vagy kényelmesebb a billentyűzete? vagy mégis mi? mert a teljesítményük már most is elég arra, amire kitalálták: netezésre, szövegszerkesztésre, filmnézésre, képek nézegetésére, és mindezt elég jó üzemidővel.
-
törölt tag
válasz
attila9988 #127 üzenetére
ez mégis miért jobb egy netbooknál? kisebb, az egy dolog. de lazán 3-4szer annyi lehet az ára, ezen a billentyűzeten kínszenvedés (2-nél) több ujjal gépelni, ha egyáltalán lehetséges. kicsi a kijelzője, és csak wimo-t futtat.
-
törölt tag
válasz
attila9988 #122 üzenetére
van különbség a 8,9" és a 14" közt. de ha mobilitásról van szó, akkor a 14" is már túl nagy szerintem. ha most vennék gépet, akkor valószínűleg 13"-os lenne, mert sajna a 12"-os gépek nagyon drágák, a 10" meg már szerintem kicsi főgépnek, és nem elég a belepakolt hardver. ha viszont mondjuk egy asztali gépem lenne, akkor amellé valószínűleg valami 10"-os netbookot vennék, mert hordozni az is tökéletesen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest