Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz
tibike8
üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
-
soundman1
senior tag
válasz
tibike8
üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
-
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is. -
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)