Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
válasz
tibike8 #1474 üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
-
soundman1
senior tag
válasz
tibike8 #1317 üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
-
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is. -
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest