- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem jobban tetszik a Honor, mint a Mi Band 4, de a HB 5-öt fogom majd megvenni :) Bár az azzal kapcsolatos fórumon kérdeztem, de itt is megteszem: "Sziasztok! Tomtop webáruházból érdemes rendelni? Vagy Aliexpressről mondjuk JK Teamtől?Itt adnak hozzá még egy pantot, meg kijelző védőt is. Én Honor Online store-ba nem találtam global verziót, csak kínait. Köszönöm!"
Tudnátok ebben segíteni? Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok! Értesítéseket rendben kezeli, magyar ékezetek rendben megjelennek?
Illetve esetleg erre valaki: [link]
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
kmarci25 #1389 üzenetére
Akkor jól értem e? Ha az appból indítom az edzést (pl kinti bringa), akkor az óra CSAK a pulzust méri, tehát semmi mást, nem látom mennyit tekertem, az órán magán? Azaz, ha kikapcsolnám a karkötőt, akkor csak az aktuális pulzusról maradnék le, az app dolgozik: a megtett táv, idő az a telefonom GPS-e alapján kalibrálódik majd. De ugyanúgy a telefon GPS alapján adja az adatokat, ha valaki kültéren fut vagy sétál, amit meg óráról lehet indítani? Tehát az óra akkor itt csak egy távirányító és/vagy kijelző, egy kényelmi funkció, ami Max ha arról indíthatok valamit, akkor kijelzi a megtett távot és időt vagy kilométert is meg a pulzust, ha nem onnan, akkor csak a pulzust. Úgyhogy jelenleg perec nélkül használva az appot is ugyanazokat az adatokat fogja mérni, csak ha akarom, kapok hozzá pulzust is? Köszönöm a felvilágosítást
-
törölt tag
válasz
kmarci25 #1378 üzenetére
Köszönöm. Akkor, ha jól értem, ha nem "H" telefonom van, hanem más Android, akkor is minden sporttevékenységet elérek, csak maximum nem az óráról, hanem a Health appból indítom. Mondjuk a kültériek közül csak a bringa nem adott karperecről indítva, ha jól értem, hanem csak a séta és futás. Tehát az egyetlen veszteségem csak az lehet, hogy a kamerát nem tudom elind
Tegnap amúgy mindenféle aktivitásmérővel kiprobaltam a Health appot sétára, nagyon tetszett, csak az auto pause hiányzik, ami miFitben van, de ahogy elindul a térkép, az echte ugyanaz csak az egyikbe pasi, a másikba csaj magyaráz. Ja, és rögtön bekerül Gugli Fitbe, míg MiFit nem küldi át az adatokat.
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek :)
A GPS tracking csak akkor érvényes, ha bandről akarja indítani az ember az adott edzést? De telefonról indítva, a Health appban ez már rendben van?
Bringázással esetleg próbálta vki? A Honor 5-nél írta, hogy az outdoor cycling is supported on Huawei EMUI 5.0 vagy felett, ezért kérdezem. Mert nem Huawei/Honor készülékem van.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gondolkozom a Honor Band 4 (vagy 5) és a Mi Band 4 között...
Már rengeteg oldalt átolvastam, és valahol azt láttam, hogy vannak olyan funkciók, amikhez Huawei/Honor készülékkel kell rendelkezni? Erről tudtok mondani nekem valamit?
Illetve kérdezném, hogy automatikusan érzékeli a sport tevékenységeket, vagy kézzel kell elindítanom, hogy most épp bicajozni fogok, vagy futni, stb?
Van köztetek esetleg olyanm aki Mi Band 4-et váltott erre, vagy épp vissza?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest