- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonOfOden
csendes tag
válasz
Black_Raven #1490 üzenetére
"A hely és a gps ugyanaz.
"
Jogos
Köszönöm még 1x a segítségeteket, én is keresgettem azóta és több ilyen problémát olvastam neten, hogy P8 Lite-al nem tudnak csatlakozni. Ami azért fura, mert a specifikáció szerint 4.0-ás Bluetooth van benne, ugyan úgy, mint a kipróbált és működő Z3 Compact-on.
(#1491) fant0mi: Onnan próbáltuk, de sajnos úgy tűnik valamiért tényleg nem kompatibilis a P8 Lite-al, mert ahogy korábban írtam is másik két telefonról is próbáltuk és azokon tökéletesen ment minden. De köszönöm a segítségeteket!
-
SonOfOden
csendes tag
válasz
Black_Raven #1486 üzenetére
Köszönöm a választ, megnézzük ezt a helyhozzáférést, illetve akkor próbálkozok majd még a telefon topikjában is. A Health appból próbáltunk folyamatosan csatlakozni a Band 4-re, nem a Bluetooth menüből, csak már mindent kipróbáltunk, hátha sikerül alapon...
(#1487) Blac1: Neked is köszönöm, már ezt a módszert is próbáltam, hogy a Bluetooth mellé a GPS-t is bekapcsoltuk, de így sem sikerült...
-
SonOfOden
csendes tag
válasz
hzsolee #1484 üzenetére
Szia!
Igen, azt elfelejtettem írni, de már ezt is próbáltuk... Egy Sony Mini-Hifi-re kapcsolódtunk a telefonnal minden probléma nélkül. A P8 Lite látta a Hifit, csatlakozott is hozzá és simán vitte a Bluetooth kapcsolaton keresztül a zenét.
Ennek függvényében van esetleg még valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
-
SonOfOden
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék Hozzátok, hogy édesanyám vett egy Honor Band 4 aktivitásmérőt, amit egy Huawei P8 Lite telefonnal használna. Viszont sajnos sehogyan sem tudjuk párosítani a telefont az aktivitásmérőhöz. Már mindent próbáltunk, ami eszünkbe jutott, de így sem bírtuk csatlakozásra…
A telefonján az elérhető legfrissebb Android (Marshmallow, tehát frissebb, mint az elvárt 4.0-ás Android) van, fel van telepítve a Huawei Health és Mobile Services alkalmazások. Létre lett hozva a fiókja is, meg is lett erősítve e-mailon keresztül + az SMS-ben kapott kódot is aktiváltuk. Úgy tűnik minden rendben van, a hozzáadásnál a telefon Bluetooth-ja látja is a Band 4-et, viszont amikor a párosításra megyünk eltelik kb. fél perc, de mindig azt írja ki, hogy sikertelen a csatlakozás.
Próbaképpen feltelepítettem én is minden szükséges alkalmazást a Samsung A40-es készülékemre + egy Sony Xperia Z3 Compact-ra is, amin 5.1-es rootolt Android van. Ezeken a készülékeken hibátlanul megy minden. Egyből csatlakozik az aktivitásmérőhöz. Ezen keresztül egyből frissítettük is az aktivitásmérő Firmware-jét, de ezek után sem lehetett csatlakozni édesanyám telefonjával.Tudnátok segíteni kérlek, hogy mi lehet a probléma és miért nem tud csatlakozni a P8 Lite a Band 4-hez? A Bluetooth láthatósága be van kapcsolva, fiók rendben van, a Health alkalmazás látja is az eszközt, csak csatlakozni nem tud rá valamiért.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saab, Volvo topik
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged