- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Üdv! Csatlakoztam tegnap előtt hozzátok
hihetetlen, hogy ennyi idő alatt hogy megszerettem ezt a kis kütyüt
megvettem, gondoltam próba, ha nem jön be (nem fűztem hozzá sok reményt ennyi pénzért {14k Euronics} ), megkapja valamelyik gyerek... Hát... nem adom
Előtte volt Samsung Gear Fit 2, Samsung Gear S2-S3, legutóbb Galaxy Watch... Mit is mondjak; jóval kevesebbet tud(viszont ami nekem a lényeg azt igen) a Band 4, de azt klasszisokkal (nem túlzok) jobban! Alvásmonitor, akku idő, ténylegesen folyamatos pulzusmérés, 50m vízállóság... Mindezt azon modellek hatodáért/tizedéért... Persze ehhez kell a Huawei Healt is : telefont váltottam nem rég ( Samsung S9+->Huawei P20 Pro), már az is jó döntés volt, de így... Ehh.. Örülök!
nagyon pozitívan csalódtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest