- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Nekem airplay van benne de hat az más.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem pont annyit mutat mint a telefon. A program engedélyeknél bekapcs a helyadatokhoz való hozzáférés. A telefonon bekapcs gps. A Health appban engedélyezni az időjárást. Szinkronizálni manuálisan a telefonnal. (mert magától nem tudom milyen időközönként szinkr.) That`s all.
-
pusszycat
nagyúr
Valakinek romolt már el az eredeti szíja. Ha igen hogyan sikerült. Nekem még nem, csak kérdezem,mi a teendő ha mégis.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #929 üzenetére
Februárig volt 4 kutyus összesen eddig, nem egyszerre. Azóta keresgélek a neten az 5-ik után. Eddig csak tibeti spániel (pincsi) voltak, ez lesz a következő is. Egy kutya jobb kedvre derít,2 még jobban. Nem tudom miért nem kell neked több, csak gyanítom. (kicsit sz@r érzés mikor itt hagynak minket,nem önszántukból)
-
pusszycat
nagyúr
Meglepve olvasom a töltési nehézségeket,észrevételeket. Nekem első perctől remekül tölt,ráadásul USB 2.0 pedig volna USB 3.0 port is (ha nem volna mindig foglalt). Most 80 % rádugom a töltőre és jelentkezem ha megvan.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
beyruth82 #717 üzenetére
Én soha nem dohányoztam,ellenben ha diétázom rögtön lemegy a vérnyomásom és a pulzus is. Meg fordítva.
Cyborg@ Igaz,h nem állítható mennyit számoljon lépésnek de talán ha beírnád,h 150 cm vagy lehet pontosabban számolná.
gyuri2008@ Gondolom minél kisebb éjszaka (meg nappal) annál jobb állapotban van a szív.
-
pusszycat
nagyúr
Nézegetem itt a pulzusadatokat éjjel stabilan 50-60 közt mozog ,ahogy felkelek 70-80. Ez másnál is így van?
-
pusszycat
nagyúr
Engem az okos égőm költ,eddig mindig felkeltem,mellesleg szomszédbarát,egy pisszenés sincs. És csak 76 % van állítva a fényerő,mert 100W égőnek felel meg 10W fogyasztás mellett. Én narancsszínre állítottam,lehet nem minden színre kelnék fel. A rezgést a csuklómon csak nappal érzékelem,az is valami.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Cranberries #629 üzenetére
"Mert, mi lesz?"
Különben dühbe jövünk...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Cranberries #625 üzenetére
Mindenkinél így van. Ez már megvolt tárgyalva egyszer.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Davebowman #574 üzenetére
Nekem nincs gondom úszásnál vele. Igaz nem is tudok.
-
pusszycat
nagyúr
Engem nem zavar ha világit,csak nem tudom mennyire bírja a strapát,ezért csak módjával használom. 😎
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #484 üzenetére
Nekem is 10 % merül alvásfigyeléssel,és pulzusméréssel,nem csak neked.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #454 üzenetére
Én éjszaka néztem mert ugye akkor jól látszik és kézen nem kézben,és ki be kapcsol. Meg olvastam is valahol.
Pl. itt:" Continuous heart rate tracking is available on the Honor Band 4, and it can log your heart rate throughout the day at two-minute intervals. "
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #448 üzenetére
Ja,én úgy értettem elsőre,h beköszönsz 4 banánnal.
-
pusszycat
nagyúr
Nem vagyok biztos benne,h használ a szenzornak a folyamatos nyaggatás,és mivel a pontosságával nagyon meg vagyok elégedve csak módjával használom. Pl. mikor valamiért magas a pulzusom,esetleg edzés közben,néha alvás közben,na de folyton 2 percenként
még kiég vagy mittudomén.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Davebowman #252 üzenetére
Hívd fel magad egy másik telefonról,és próbálgasd,kell az menjen.
-
pusszycat
nagyúr
Van,h nem jön meg az üzenet. És van,h megjön. Kapcsolat aktív a telefonnal. Látszólag semmi logika benne. A karkötőn ami megjött (üzi) rendszeresen törlöm,h ne a helyhiány miatt berzenkedjen.
-
-
pusszycat
nagyúr
Mikor üzenetet kap a telóm vagyis én a karkötőm 1 rezzen. Amit vagy észreveszek vagy nem. Hogy lehet többre tenni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest