- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Aki facebukkol, az megírhatná ezt a hibát a Huawei (Honor)-hungary vagy eunak, ugyanis mint ahogy már megfejtettük, a telefon kínai tesói tudják ezt a beállítási lehetőséget.
(#3242) N!Tr0v!CS^^
Próbálj egy wifi ki/be majd kikapcsot, illetve ha az sem segít, akkor egy telefon újraindítást. Illetve még nézd meg a Wi-Fi+ beállítást
Ha nem más, azóta jött ki frissítés, így frissítsd a telefon romját (én speciel nem emlékszem, hogy ez b101 bug lett volna, talán ha valaki még használja ezt a verzsönt tud rá válasz adni). -
peanar
senior tag
A no name szilikon tokot ideiglenes megoldásnak szántam mivel amikor megvettük a telefont, még nem lehetett mást kapni (ez a tok ilyen tessék lássék megoldás, úgy fogalmaznék hogy a semminél jobb, de ha már van más, akkor inkább nem kéne...). A feleségemmel a Nillkin Super Frosted kemény tokkal szemeztünk, később ő kapott abból arany színűt, akkor készlethiány miatt nem volt más szín, így én megvettem a szürke Nillkin szilikon tokot. Semmi baj nem volt vele, teljesen jól fekszik, illeszkedik mindenhol, csak egyszerűen nekem is a kemény tokra fájt a fogam, így mikor megjelent afekete verzsön, lecseréltem a szilikont.
(#3140) Yager01
Bökj a hardver, majd ott a kijelző időre, az is mérvadó hogy ezen eltelt idő alatt mennyit volt aktív a kijelző!
Kell pár nap, hogy beálljon az optimalizált fogyasztás..persze az is függ, hogy melyik rom van fent a telefonodon.
Pl. nálam a B120 romnál pár töltés után beállt az éjszakai fogyasztás 1-2%-ra, míg a B131 rom éjjelente (igaz, hogy kb. kétszer töltöttem azóta a telefont) 4-5%-ot elfogyaszt az aksiból (természetesen ugyanazokkal a beállításokkal). Összességében a B131 rommal is kb. ugyanannyit elketyeg mint az elődjével, de ezt majd pár nap használat után pontosabban meg tudom mondani.(#3137) Joachim
(#3138) porterocka fórumtárs megválaszolta a kérdésed, a lényeg hogy elvileg majd teljes mértékben el kell tűnjenek a tiklábak a felugráló menükből, tárcsázóból stb.. Persze, ha kínai alkalmazást nyitsz meg, ami angolra sincs lefordítva, annak/azoknak a menüje továbbra is ez tetszik, "klingon" marad
Honor 6+-nál ezek a beavatkozások csodákat tettek, annyi volt a hátulütője, hogy kiütötte a gyári időjárás app helymeghatározását, mivel az valamilyen kínai szeróról vagy tudom is én honnan szedte az infókat (ez engem nem zavart, mert más időjárás appot használtam).
Próbálkozhatsz csak az egyik, majd csak a másik, vagy mindkettő (mindhárom) átírásával, annak függvényében hogy a telefonod melyikre hogyan reagál. Mivel rootoltad, twrp-vel csinálhatsz előtte egy backuppot, hogy ha esetleg eltűnnének az eredeti prop fájlok, ne legyen gond a visszaállítás miatt. Gyári recovery visszarakás, majd háromgombos rom telepítést nem szokott a prop fájlok átírása zavarni, de azért tudod, biztos ami biztos -
zzsolt2
csendes tag
FRD-L09C432B131
http://redirect.viglink.com/?format=go&jsonp=vglnk_147703369341012&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=iujfp7jl01000n4o000MAfjfzp231&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fhonor-8%2Fdevelopment%2Ffirmware-huawei-honor-8-stock-firmware-t3470454%2Fpage10&v=1&out=http%3A%2F%2Fupdate.hicloud.com%3A8180%2FTDS%2Fdata%2Ffiles%2Fp3%2Fs15%2FG1276%2Fg104%2Fv63548%2Ff1%2Ffull%2Fupdate.zip&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fhonor-8%2Fdevelopment%2Ffirmware-huawei-honor-8-stock-firmware-t3470454%2Fpage11&title=%5BFirmware%5D%20Huawei%20Honor%208%20Stock%20Firmware%20-%202%E2%80%A6%20-%20Pg.%2010%20%7C%20Honor%208&txt=http%3A%2F%2Fupdate.hicloud.com%3A8180%2FTDS%2Fd...ull%2Fupdate.zip
-
-
peanar
senior tag
Köszönöm.
Mint ahogy írtam, kipróbáltam az SRK Tool programot, pár kattintás volt a bootloader nyitás és a TWRP felrakás.
Itt egy video, ami segítség lehet.Én ezt a verziót próbáltam ki: SRKToolHuawei-Lod-Chong-V2.0-20161002
Annyira egyszerű és egyértelmű, hogy én meg sem néztem a kisfilmet róla, de aki kevésbé jártas az ilyen dolgokban, az feltétlen tekintse meg előtte!
Ahogy porterocka fórumtárs remekül összeállított segédletében leírta, vigyázat, a BL nyitás full wipe-al jár, azaz teljes adatvesztéssel, így aki nekivágna, előtte csináljon egy biztonsági mentést pl. a gyári Biztonsági mentés appal.
-
törölt tag
Ő nem erre gondolt.
Huawei már P7 óta dual antennát használ, ami nagyobb jelerősséget biztosít. Single verziós P7 -nél is így volt.
Szerk.:
Pontosabban így hangzik:"Honor 8 has double antenna which can seamlessly switch to the one with stronger signal, ensuring you always have the best possible reception."
-
Tina77
csendes tag
-
-
clon
senior tag
Ha a bolt vállal 1 év garanciát a hivatalos 2 év garancia helyett akkor az nem biztos, hogy magyarországra szánt készülék - vagy "csak" a Honor készülékeket tünteti ki az 1 évvel, mert a Huawei készülékek mind 2 éves garanciásak az oldal szerint (és van amelyik +1 év regisztráció után).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest