- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Más EU ország nem probléma, mert páneurópai garancia van. Így, hogy ők ajánlják a közvetlen gyártói szervizes intézést, nagy valószínűséggel rendben van.
Viszont netes vásárlásnál van 14 napos elállási jog. Ez idő alatt le tudod infózni a gyártónál IMEI szám alapján. Illetve hogy valóban jogosult -e a magyarországi szervizelésre.
Egyébként az a "szerencsés" eset, hogy több ország központi szervize a TeleMax ennél a márkánál. Ezért több Huawei/Honor készülék landol nálunk. Pl. Ausztriából is.
-
Dwatti
addikt
Megjött a garancia a mall.hu-tól
Részletek :
J Ó T Á L L Á S I J E G Y(Garanciajegy)
I. ADATOK
Jótállási jegy (a továbbiakban: ”Jótállási jegy”) az Internet Mall Hungary Kft. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., cégjegyzékszám: 01-09-861959, telefonszám: 061-205-3006, e-mail cím: ugyfelszolgalat@mall.hu, a továbbiakban: ”Eladó”) által üzemeltetett http://mall.hu honlapon (a továbbiakban: ”Honlap”) keresztül történt, a Honlapon szereplő termék (a továbbiakban: ”Termék”) tárgyában kötött adásvételi szerződéssel keletkező jótállási jog (a továbbiakban: ”Jótállás”) érvényesítéséhez.
Termék megnevezése: 8, Dual SIM, Fekete
Termék márkája: HONOR
Megrendelés időpontja: 2016.szeptember.27
Jótállás kezdőnapja: 2016.szeptember.30
Jótállás ideje: 2 év / 24 hónap
stb. adatok....
A Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!
Továbbiakban mellékelve van egy hibabejelentő . -
dokee78
félisten
Nézzél youtobe,tele van összehasonlító videókkal.
Én is vaciláltam,de nekem a fémháznál többet ér a +1 GB RAM,ami későbbi Android verziónál jól jöhet.
Az,hogy picit erősebb a SOC a P9-ben az nem igazán érezhező,mondom ezt csak a videók és beszámolók alapján.#1801 Hoorus
Ha jól rémlik,Huawei és Honornál hasonlóan megy.
Ha a gyári Recoveryt lecseréled OTA frissítés,csak akkor fog menni,ha vissza teszed a gyári Recoveryt.porterocka tud nyilatkozni ez ügyben.
-
Dwatti
addikt
Én mall.hu-ról rendeltem, telefonon az ügyfélszolgálat azt mondta 2 év gyártói garancia van, pénteken meg is jött a telo (3 nap ) Emailben a számla , garancia sehol ezért reklamáltam .
Ezt a választ kaptam ma :
Házhozszállítás esetén a garancialevelet a Felhasználói fiókban megadott e-mail címre küldjük néhány munkanapon belül , türelmét kérjük.
Szép napot kívánunk! Szívélyes üdvözlettel, MALL.hu ügyfélszolgálat -
Luser2000
addikt
Ha elolvasod a mall.hu oldalán a szavatosságra / garanciára vonatkozó információkat, akkor látod benne, hogy ún. "Háztól házig garancia" van náluk, 2 évig. Azaz: értested őket, kitöltesz egy nyomtatványt, jön a futár, elviszi, megjavítják, visszahozzák. (Ez kifejezetten jó akkor, ha valaki nagy városoktól távol, kis településen él, vagy ritkán jut el olyan nagyvárosba, ahol van gyártói szerviz).
(Én még nem vásároltam a mall.hu-n, de egyszer kértem céges ajánlatot. Akkor az derült ki számomra, hogy kb. úgy működhet, mint az emag, azaz van egy halom beszállítójuk (a konkrét esetben valamilyen GSM boltocska), tehát nem feltétlenül a Huawei hivatalos hazai importőrétől jön a termék. Ha UniquPhone, Strong&Unique, RightPhone Kft. a forgalmazó, akkor az (többnyire) hivatalosnak tekinthető).
-
ThorsHUN
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged