Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopsz
tag
Sziasztok,
Én most vettem egy ilyen telot (Telekom) és eddig tetszi, épp hogy elkezdtem belakni, de lenne pár kérdésem:
Ablakos flip tokot vettem rá, viszont az a háttér amit ilyenkor mutat nem változik, a gyári marad. Ezt lehet vhogy változtatni? Illetve ennek az ablak képernyőnek nincs több oldala? zenelejátszó, időjárás, stb, mert hiába húzom oldalra, nem reagál semmire.
Illetve 1-2 alkalmazás betű mérete, számomra túl nagy, és így hiába a 5.2-es kijelző, tekergethetek lefele, mert alig tud vmit megjeleníteni. Lehet ezt vhogy állítani? A teló betűméretét már levettem kicsire, de ez nem hat ki az appokra (messenger, gmail)
Jelenleg B120 van rajta még alapból, de hiába keresek frissitést, nem nagyon ad ki sehol.
Pedig pár kolléga írta már, hogy a zsír új Telekomos teló már frissit.Ui.: Eddig nem volt fehér telom, de ez vmi meseszép fehérben, fehér fliptokkal
(Telekomnál lehet kapni 3000pénzért amúgy ha vki ilyet keresne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest