- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
#82729984 #145 üzenetére
G4 topikban leírtam a tapasztalataimat.
A fő probléma az, hogy a felhasználók nagy többsége nem használja úgy a telefont, hogy hanghívás közben adatforgalmat is bonyolít és több programot (pl. Böngészőt, skypot, hangrögzítést stb.) használ.
Így nem is teszteleik, tesztekben sem írnak ilyenekről. Nálam ez mindennapos. Munka. - ez határozza meg a véleményem, hogy erre jó vagy sem.Nem csak G4 vérzett el, sorolhatnám a listát, hogy hány telefon nem bírja ezt a használatot.
G4 fórumba már nem írok. Az "elégedett felhasználók" ezt a fajta hibát nem ismerik, nem így használják, és elfogultan istenítik a készüléket.
QI töltéssel, akku cserélgetéssel kapcsolatos negatívumokat ott szintén kifejtettem.
Honor 7 egy nagyon jó készülék. Nálam előrébb szerepel a Top listában, mint a G4.
-
davidsz
senior tag
válasz
#82729984 #139 üzenetére
Konkrétumot írtam hogy milyen használat mellett nem vált be a G4. Emellett a qi töltésről is írtam tapasztalatokat.
Konkrét szakmai dolgokat írtam. Összehasonlítási alapom megvolt.Honor 7 , Samsung Edge+ bírja.
Előzőekben meg írtam, hogy miért váltottam Honorról. Hívásrögzítés miatt.
Nem játszom a telefonnal és nem divatozni kell. Dolgozom vele.
hozzászólásod érdembeli információt nem hordoz.
-
davidsz
senior tag
válasz
#82729984 #129 üzenetére
Konkrét tényeket írtam le. Egy sem hülyeség. Sértett LG-s önérzetet máshová!
szolgáltatóknál is 200e nyitott ...Másik tény , hogy Honor 6 nem vesztett ennyit az értékéből.
Mellesleg volt összehasonlítási alapom konkrét használatukkal: G4 , honor 7, Honor 6, Samsung Edge+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest