Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Lugi01
üzenetére
Szia! Most komolyan "leszedtem egyet"
Akkor nem olvastad el az összefoglalót ugye? Egyből nem lehet frissíteni több verziót mert csak az átlépés előtti verzió recovery tudja frissíteni. Vagyis neked a 4.4-ről csak az utolsó 4.4-es frissítéssel tudsz az 5-re átlépni. Onnan pedig az utolsó 5-ös frissítéssel a 6.0-ra. Vagyis egyből nem megy a 6.0 frissítése. A lépcsőket be kell tartani. -
Samanbacsii
őstag
-
svgyula
addikt
válasz
Lugi01
üzenetére
Szia! Miért kellett anno' honosítani?
Mindegyik alapból tudja a magyar nyelvet! Ez kicsit eltérően érhető el a kiadott ROM verziókban DE mindegyikben ott van. Én is kintről rendeltem és beállítottam a magyar nyelvet letöltöttem a huawei swipe magyar nyelvű billentyűzetet és lőn codda van magyar ékezetes írási lehetőség is. 
-
svgyula
addikt
válasz
Lugi01
üzenetére
Szia! ROM letölt.(ami rajta van) Felmásol SD-DLOAD mappa DE kicsomagolva vagyis uppdate.app állományt másolsz a kártyára nem zip fil-et! A telót folyamatosan nyomott mindhárom gombbal indítod, egészen addig amíg egy szürke kijelző megjelenik az EMUI felirattal. Elméletileg ekkor telepszik! Megvárod és újra lakod a telefont. Ha esetleg volt root, vagy egyéb rendszerfile mókolás akkor az egyel előbbi ROM lehet az opció..... vagy szerviz!
-
Pityu89
senior tag
válasz
Lugi01
üzenetére
Sokaknak előjött ez a hiba. Többek között nekem is. Enyém edigis 04es. Gariban leadtam, egy hónap múlva kész lett. Állítólag külföldön járt szervizben, amit nem hiszek, de a lényeg: Akkut és alaplapot cseréltek (hátlappal együtt). Ez egy hónapja történt, azóta megint új telefonom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Honor 70/ 8/128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor nem olvastad el az összefoglalót ugye? Egyből nem lehet frissíteni több verziót mert csak az átlépés előtti verzió recovery tudja frissíteni. Vagyis neked a 4.4-ről csak az utolsó 4.4-es frissítéssel tudsz az 5-re átlépni. Onnan pedig az utolsó 5-ös frissítéssel a 6.0-ra. Vagyis egyből nem megy a 6.0 frissítése. A lépcsőket be kell tartani.

Nekem nem jöttek elő kínai karakterek de a b860 resetnél teljesen meghülyült...