Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nsban

tag

válasz fa4hu #170 üzenetére

Nekem teljesen más tapasztalataim vannak (igaz, csak közvetett).
    A környezetemben 3 ilyen készülék van használatban.
    A feleségemnek vettem egy ilyet tavaly júliusban, aki bő fél évig használta és szerette (aztán felszabadult a Xiaomi Redmi 4X-em, és nekiadtam, mégiscsak na..), majd a HomTom-ot anyám kapta meg, aki azóta is elégedetten használja. A feleségem telefonáláson kívül Facebookot, Messengert használt rajta leginkább, fotózott, képeket nézegetett, emailezett.. Anyám ugyanez + skype + 1-2 játék.
    (Azt csak zárójelben jegyzem meg, ha kütyükről van szó, egyikük sem egy türelmes ember, bárminemű probléma miatt jönnek hozzám hisztizni, de a telefon miatt a bő egy évben nulla ilyen eset volt… :) )

A másik kettő egy barátom két lányánál van használatban, ők facebook, viber és rengeteg játék amit futtatnak. Másfél éves telefonok.

Egyiken sincs fagyás, rendellenes működés, (nyilván a hardver keretein belül) hibátlanul működnek.

Én azt gondolom nem rossz kis telefon ez ennyi pénzért, csodára nem számítottunk, pont azt kaptuk amit vártunk.

@fa4hu: te pont belenyúltál egy hibás darabba, amivel a szervizzel sem jutsz dűlőre, ez sajnálatos, de a PH-s cikk nem a Te telefonodról írodott, csak a típus egyezik, kár lenne általánosítani.

Peace. :)

• nsban

tag

válasz orkati #89 üzenetére

Én EZT az appot ajánlom, amióta használom azóta a telefonjaim nem láttak USB-t :)
    Böngészőből tudod managelni a telót, fájlokat le/feltölteni, képek, videók, névjegyek, sms-ek, mindenhez hozzáférsz a pc-n vele, akár hívást is indíthatsz...stb.
    Egy próbát megér :)

Új hozzászólás Aktív témák