Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fa4hu

őstag

válasz nsban #171 üzenetére

Minden bizonnyal vannak sikerültebb darabjai is a típusnak, de ha visszaolvasod a topikot, a tapasztalati hozzászólásoknak legalább fele hasonló problémákról számol be, mint amit én tapasztaltam. Tehát nem csak egy-két hibás darabról van szó.

A családban megfordult pár alsókategóriás készülék, régebbi processzorokkal, kevesebb RAM-mal, de ilyen mértékű fagyást, újraindulást egyik sem produkált ugyanezekkel a futtatott programokkal. A lassulások teljesen természetesek ilyen készülékeknél, de az elfogadhatatlan, hogy naponkénti újraindítás mellett teljesen random időpontokban lefagy, és onnantól kezdve elérhetetlenné válik a telefon. Aki keveset használja, annak ez végzetes hiba, mivel nem értesül arról, hogy újra kellene indítani a készüléket.

Végezetül úgy gondolom, ha maga a szakszerviz ismeri el egy telefontípusról, hogy biztosan csak gyári programokkal működik megfelelően a készülék, arról nem biztos, hogy ki kellene jelenteni, hogy "tetszett", vagy vastag betűkkel oda kellene írni, hogy a teszt csak a megküldött készülékre érvényes, az adott típus minősége erősen szóródhat. (Én speciel a teszt hatására döntöttem a készülék megvásárlása mellett egy családtagnak, hülye fejjel nem olvastam bele akkor a topikba.)

Kívánok Nektek további problémamentes használatot, peace!

Új hozzászólás Aktív témák