- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
A némításos részt nem értem. Van a DND (ne zavarj), a csak rezgés vagy a némításnak is ikonja.
A sebesség az hogy, mindig az állapotsorban akarod látni hogy hány kb/s aktuálisan a sebesség? Arra van itt megoldás. Az amúgy mire jó?
-
juve600
nagyúr
Sziasztok
Azt be lehet állítani valahol hogy az allapotsavon mutassa a hálózati sebességet meg hogy némítva van a telefon,stb ?
-
MC Pite
veterán
Elvileg igen. De gondolom hogy ritkábbak lehetnek erre alapozva ezek az átjátszók, mert a a magasabb 4G frekikkel meg van ilyen helyeken (ez főként Esztergom és környéke) térerő - azaz ez a fém burkolat már sok neki. Aldi, LIdl, Müller (itt a nagyobbik felén nem lehet telefonálni) , és a gyárak egy részében részlegesen 2G hiány van.
Lakottól távolabb (hegyen, erdőben) csak 2G szokott lenni, meg szlovák hálózatok. Ahogy a rádiók is, a Balatonészaki partján is lehet fogni még több szlovák adót, elleneben Nyergesújfalun sok helyen elég gyengék a magyar rádióadók lefedettsége -
MC Pite
veterán
Igaz, de lefedettsége gyér, vagy gyorsabban nyelődik el, vagy csak tizenéve nem használtuk és lefedettséget 3G-vel bővítettek? Passz, P4a-val helyenként nem volt 2G (boltok, gyárak, amik lemezzel vannak burkolva), 4G meg volt (korábban 3G is). Azaz net ment, hívás nem, 0 pálca, nem épült fel a hívás.
-
zolka95
őstag
-
budaize
csendes újonc
Üdv , nemrég írtam a Bluetooth -al küzdök. , Huawei okos órával kb 1 hónapja nem "haver" de ennek utana néztem neten többen is írják , talán majd megoldódik , és most az autóval sem kapcsolódik van kapcsolat aztán egyből dobja , már kipróbáltam a béta regisztrációt is ugyan úgy nem megy semmi , szerintetek ez szoftveres gond lehet ? Mert bejön a telefon nem szívesen valnek meg tőle
-
winbox
senior tag
Számomra ez a legjobb telefonom eddig, pixelek között is, minden működik, ahogy kell. Gyors, akksi jó, telefonálás is szuper roottal, nagyon kicsit nagy a telefon nekem de ez van, ennél csak nagyobbak vannak. Nálunk van 2 kisgyerek, telefont előkapom lövöm a képet és tökéletes képet csinál. Nem vagyok nagy fotós, a pillanatot megörökíteni a telefon 10/10. Pedig van mozgás bőven.
-
cirx
senior tag
Egyértelműen érződik, hogy ő csalódott ebben a készülékben. Én teljesen meg vagyok elégedve vele. Volt nálam Nexus 4, Pixel 3, Pixel 3a XL a repertoárban, de messze ez a kedvenc gugli telefonom. Üzemidőben, kijelzőben, méretben, mindenhogyan veri az előd google telefonokat. MKBHD független tesztjét sem véletlenül nyerte meg fotós kategóriában.
-
MC Pite
veterán
Kb 70% akkuhasználat szokott kb 4,5 órát adni. Ez a katasztrófa? [kép] És jellemzően -mint az elmúlt 15 évben- gyengebtérerős helyeken.
Igen, egyelőre kellett a root, hogy minden sávra felmehessen, ez hátrány.A bétával még nem kaptam visszajelzést (vagy nem láttam) van-e 5G is (network signal guru valószínűleg kell; a csajominak se ment enélkül az 5G).
-
bbendre
őstag
válasz
ghiottone #863 üzenetére
Exynos:
"South Korean giant has received so much criticism for its recent Exynos chips that power its flagship phones that it may not manufacture any new chips for its premium phones for the time being and may instead completely rely on Qualcomm."https://www.phonearena.com/news/google-pixel-7-tensor-2-chip-samsung-4nm_id140462
A tensor chip pedig teljesen Exynos ...
-
-
zolka95
őstag
Kijelzővédő fóliából melyik az ajánlott?
Olyat keresnék ami nem zavarja a képernyő alatti ujjlenyomatolvasót. -
xhege
veterán
Mit gondoltok érdemes lehet várni a 7a-ra vagy inkább most meg kell venni a 6a-t? Feleségemnek keresnék telefont.
-
juve600
nagyúr
[link] újra van Fixed tok is az alzán
-
kano
Topikgazda
Mennyivel lehet más a Spigen Rugged Armor tok?
Nekem ez sokkal szimpatikusabb és ma érkezett az új szállítmány.
De miért ilyen drága itthon ez? Amazonon 15EUR körül vannak és még van rá kedvezmény is.cirx
Köszi, írok. -
cirx
senior tag
Engem már csak a Vowifi érdekelne, Telekom oldalról!
-
Viper26
nagyúr
Beta alatt a 4G hívást (yettel) valahol mutatnia kéne?
-
winbox
senior tag
Úton van a Voda VoLTE is. [link]
-
Viper26
nagyúr
Jön le a beta nálam is, hétfőn az 5G-re is rá tudok majd nézni, hátha.
-
Viper26
nagyúr
-
juve600
nagyúr
Dupla koppos ébresztést -zárást rá lehet valahogy varázsolni ?
-
juve600
nagyúr
Megjött a telefon
Spigen tokot megvettem kollégától,meg üveget kell rá szerezni .
Béta rom felment,Yettel ,volte működik,sőt 5g-t is lehet választani de azt nem tudtam kipróbálni. -
MC Pite
veterán
Üveg. Xiaomin gélfóliáztam(kerekített kijelző) de nem szeretem. Spigent vettem (tokból is, ultra hybrid).
Nejemnek a fixed tok van, vékonyabb, az üveg széle meg is repedt már múlt héten (nem véd annyit mint az u.h.). -
Viper26
nagyúr
Nekem ilyen van.:
-
juve600
nagyúr
Tokot milyet ajánlatok a telora amitől nem lesz túl vastag ?
-
winbox
senior tag
Nekem megy a Netflix, most vettem észre, hogy nem is volt rajta a telón, csak tv-n szoktam nézni, Play áruház listázta, letöltöttem, gond nélkül be is léptem, akkor gondolom ez is megjavult
zolka95: Telekom app alapból sírt, hogy rootolt az eszköz és nem indult, beleraktam DenyList-be Magiskban és már megy is.
-
MC Pite
veterán
Telekommal van volte root nélkül is.
Egyébként ha nincs 3G hiány, akkor nincs probléma vele (volte nélkül sem) - korábban a sima hatosokkal még akadtak gondok, de mire kijött a 6a, ezek megszűntek.
Ha nincs valahol 3G, akkor nem árt a volte, de ahol normálisan van 2G, ott is lehet beszélni - jellemzően erdőben nekem csak az szokott lenni.Nem tudom régen hogy ment, de magiskhoz usnf 2.4.0 (appok, wallet,t mindegy megy vele), denylistre ami rinyál, aztán hide a magiskra, és kész.
Netflix-et még appból kellett felrakni, mert nem listázza a playstore rootolt eszközön, de semmi másnál nem bukott le. De lehet már ez sem áll fent, valaki megnézhetné :) (nekem már fent van)
OTP appot rengetegen használjuk így, telekom passz, de gyanítom azt is. -
zolka95
őstag
Üdv!
Oneplus 7-ről váltanék Pixel 6a-ra. Előtte Nexus 5-öm volt, szóval van némi ismeretem a google telók terén és root-tal használtam minden telefonomat.A hívás problémáról lenne pár kérdésem, mert nem tiszta nekem:
Mért van probléma vele, root után mit kell beállítani hogy jó legyen? Utána 100%-osan működik?
Telekomos vagyok.A másik kérdésem pedig a Magisk-kel kapcsolatban lenne. Android 12 óta macerásabb elrejteni a root-ot ezért nem is frissítettem oneplus 7-en.
Amit nálam zavarhat a root az a Telekom és az OTP app.
Mi a helyzet most ezen a téren?Pixelekhez sok custom rom-ot csinálnak, mint anno a nexusokhoz?
Pixel 6, pro vagy pixel 7 telefonoknál is van probléma a hívásokkal?
-
csattila01
tag
Yettel esetén feltöltőkártyás csomagnál tamogatott az eSIM? Ügyfélszolgálat a chat-en azt mondta, hogy nem, mert csakis előfizetés mellé. Viszont van családtagom, aki személyesen bement és feltöltősként is kapott eSIM-et, amit azóta is gond nélkül használ. Ha nincsen, akkor ő hogy kaphatta meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tensor lapkával, 449 dollárért.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest