- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigaherz
tag
válasz
rover45 #2182 üzenetére
Szuper, köszi! Nekem 7 Pro kijelzője nem megy, múlt héten írtam Amazonnak, akik a Google-hoz küldtek, de a történeted alapján mondtam nekik, hogy ide küldtek. Kérték, hogy mellékeljek képet a hibáról, amit még 21.-én meg is tettem, de azóta nem kaptam semmi más információt. Így ma írtam nekik megint, hogy mi van és kaptam én is csomagcímkét, DHL-es. Elvileg visszakapom én is az árát, amint megérkezik hozzájuk. (650 euró
)
Az alábbi linket kaptam, hogy itt tudom feladni a csomagot. De ez csak németországi. Akkor ezek szerint a postán át fogják venni Magyarországon? -
gigaherz
tag
Asszonynak érkezett meg hétfőn, kb. egy órát nyomogattam. Az összeszerelés, anyagok minősége jó, a kijelző nagyon szép, a kamera szuper, a rendszer gyors. Kijelzős ujjlenyomat olvasóm még nem volt, eleinte nem ismerte fel az ujjamat (vagy rosszul tettem oda), de idővel egyre stabilabban engedett be a telefonba, szerintem elfogadható. Annyit láttam még tegnap este, hogy reggel 100%, 2 óra SOT, este 11-kor 55% körül volt az akksi.
A 60Hz-hez pedig annyit, hogy van egy-két rendszer animáció, amikor látszódik, hogy meg-meg akad az FPS.90Hz-es telóm van, nekem feltűnt egyből, de aki 60Hz-hez van szokva, annak szerintem fel sem tűnik, mert amúgy az egész rendszer nagyon fluid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest