- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francii
tag
"Ha ez igaz, akkor mondhatjuk hogy a forgalmazók megvették őket kilóra..."
Ez az én véleményem is. Szerintem a mai magyarországi viszonyokat tekintve az olyan felhasználók, akik nyitottak a távol-keleti cuccokra, azok bizonyítottan előnyben részesítik az egyenesen Kínából történő vásárlásokat. Egy ilyen lépés biztosan nem fogja őket (köztük engem) arra sarkallni, hogy itthoni, vagy szomszédos országbeli webshopból, áruházból vásároljon. Sokkal inkább célravezető lett volna valamilyen szinten fizetőssé tenni a ROM letöltést, mert természetesen az ő munkájukat is ellentételezni kell! Csak az én gondolatmenetemnél maradva:most, a frissen vásárolt telefonra boldogan fizettem volna X összeget a ROM letöltéséért (mint ahogy boldogan kifizettem a Kínából téglaként érkezett telefonom életre keltését is), mint hogy akaratom ellenére olyan vásárlásra "kényszerítsenek", amihez semmi kedvem! Inkább várok x hónapot és elviekben megkapom ingyen. Noha most hajlandó lettem volna fizetni is érte! Véleményem szerint azok vannak többségben, akik ezt az utat választották volna. Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy az önkéntes támogatás nem működik. Ilyen a mentalitásunk...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest